Okulda siddet şüphesi

Bu güne kadar hiç kimseden öyle bir şikayet almamışlar. Diğer verilerle de hiç iletisimim yok sormayı uyarmayi çok isterdim
Watsaap grubunuz yok mu? Bize günlük fotoğraf ve videolarını attıkları grup var. Ordan numara bulun rast gele arayın. Grup yoksa zaten ben bir şüphe duyardim. Kameralar 24 saat aktif uyum sürecinde üç gün müdirenin odasında oturup izledim..o nasıl özel okul. Hiçbir şey yapamıyorsaniz okulun sokağında bekleyin . Biz bayağı veli denk geliyoruz çocukları alınca sohbet etme fırsatı da doğuyor. Mutlaka çocuğu almaya gelenlerden denk gelirsiniz . Sınıf arkadaşlarıni biliyorsunuzdur. Gerçi video fotoğraf yoksa bilmeniz zor.. benimkiler gelen fotoğraflardan söylüyorlar mert çınar poyraz ipek diye. 3 yaş 3 aylıklar sizinki daha büyük birlikte bile beklerseniz o size yön gösterir. Ayrıca doğru düşünüyorsunuz rehberlik servisi de sizin dediğiniz gibi mutlak doğru çocuğun söylediği olarak kabul görüp işini o doğrultuda yapıyor.

Kesinlikle ilk günden beri bu düşünceyle hareket ediyorum. Yalan da olsa yanlış ta olsa bisey kaybetmeyiz özrümu dilerim. ben çocuğuma o güveni vermek zorundayım doğruysa kaybedecek çok şeyimiz olur
Kıyamam ya , anne kolumdan tutup fırlattı diyorsa yüzde 90 doğrudur. Yapmayın ozman bu mesleği, çocukta travma olacak belki, ins olmaz bisey. Çocuğunuz şımarık zor bir çocukmu? Yoksa sakin bir tarzmi? Çocuklar o konularda doğruyu söylüyor , benimde 2 çocuğum anaokuluna gitti, şimdi ilkokul 4. Siniftalar. Herşeyi olduğu gibi anlatıyorlar.

Bide mail olarak diğer velilere muhakkak ulaşın , okula bırakma saatinde okulun orada bulunup gidip yanlarına konuşun siz coxugunuzu birakmasaniz bile onlar bırakırken yakalarsiniz

Malesef biraz hareketli ve zor bir cocuk

Bide mail olarak diğer velilere muhakkak ulaşın , okula bırakma saatinde okulun orada bulunup gidip yanlarına konuşun siz coxugunuzu birakmasaniz bile onlar bırakırken yakalarsiniz
Ne konuşulur ki diğer velilerle. Okula güvenmeyin desem elimde henüz kanıt yok. Sizin bi probleminiz var mı desem olsa zaten gondermezlerdi

Ne konuşulur ki diğer velilerle. Okula güvenmeyin desem elimde henüz kanıt yok. Sizin bi probleminiz var mı desem olsa zaten gondermezlerdi
Çocuğunuzun anlattıklarını anlatın, başka bı cocuguda sürükledi dediniz onuda söyleyin , lütfen sizde çocuğunuza sorarmisiniz öğretmenin o tarz hareketleri olmusmu? Benim oğlum bunları anlattı ,şuan okula gondermiyorum çok üzgünüm diyin, onlarda muhakkak destek olacaktır size

sikayetinizi geri cekmeyin, bekleyip gozunuzle gorun ama o yaslarda bir kizim var mesela seslenip duymadiginda omuzuna dokundugumda neden bana vurdun diyor çocuklarin şiddet algisida bazen biraz farkli olabiliyor ama yerinizde olsam bende once kamera kayitlarini gormek isterdim

Konu sahibi keşke siz de benim yazdıklarımı anlayabilseydiniz, zira cevabınız anlamadığınızın ispatı. Velileri tanımamanız garip gelmedi, tanımadığınız için iletişim kurmamanız garip geldi. Delilsiz, ispatsız diyorsunuz, size okulu kötüleyin diyen de yok. En önemlisi olayı geçiştiriyorsunuz da demedim, " okul geçiştiriyor, siz de buna uygun davranıyorsunuz sanki " dedim.

Çocuğum böyle bir şey diyecek, bende sakince bekleyeceğim, bunun imkanı yok. Başvurduk, cevap bekliyoruz demişsiniz, Allah aşkına nerde, ne zaman zamanında gelmiş beklenen cevaplar? 1, 2 ay sonra gelse görüntü mü kalır o zamana kadar ki belki şuan bile yok, silindi. Anlatmak isteğim bunlardı, sizi suçlamak ya da polemik çıkarmak falan degildi amacım. Neyse umarım çocuğunuzun hakkını aramayı basabilirsiniz. İyi akşamlar...

3 yaşındaki oğlum anaokulu oryantasyon sürecinde güzel bir şekilde giderken bir anda gitmek istemeyip kanlı göz yaşı dökmeye başladı resmen . İlk zamanlarlar sordugumuzda birseyler söylemiyordu. Hoş kendini inanılmaz iyi anlatan ve asla yalan söylemeyen bir çocuk . Zaten yalanı bilmezler . Daha sonrasında öğretmeninin onu tuvalete görürüp ışığı kapattıgını arkadaslarının yanına bahceye gittiğini oplumuda omzundan ittiğini söyledi . Ama bunu okuldan aldıgımızdan hu yana yaklasık üç aydır aklına geldikçe anlatıyor. Müdüre oğretmene söyledim asla dedilerse de inanmadım . Çocukların yaşan söyleme huyu yoktur . Eğer istemidiği birşeyde tek detay verirler . Ayrıntıyı açıklıyorlarsa mutlak dogrudur . Yaşamadıkları şeyi ayrıntılı şekilde asla anlatmazlar .

Çok geçmiş olsun mutlak peşini bırakmayın .

Çok üzüldüm.. Yalan soyleyemiyorlar zaten gerçekten olmayan birseyi nereden uyduracak cocuk. Ne yaptınız peki kamera yok muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…