Okulda siddet şüphesi

Yanlış anlamayın da eğer öyle bisi olmasa oturup sizinle bu konuda uğraşmak yerine gösterip başlarından savarlardi niye zan altında bilerek kalsınlar. Kesin o görüntülerde kaybolur mudur bakmıştır merak edip ben baktım yok demiyor mu

Tek bir kişiye ait bir okul olmadığı için Bi çok yerde şubesi olan kurumsal bir yer olduğu için ana merkez dışında şifreyi bilen ve izleyen başka kimse olamazmış. Söylenen bu. Ogretmen hiç dokunmadım demiyormus firlatmadim sadece oturttum diyormuş. Bu çok şüpheli geldi mesela bana. Hicbisey yapmadım diyemiyor.

Ben de öyle o röportajda baba oğluna neden öyle söyledin deyince çocuk öyle söyledim diyorsa bu çocuğun babadan korktuğunu gösterir. Yalan söylediğini değil. Küçükken bakicim da yapardı bana ben de milletin içinde önce söyler sonra neden öyle dedin deyince inkar ederdim. Çocuklar dayak taciz konusunda yalan soylemezzzzzzzz

Bakma yetkileri şifreleri yokmuş öyle deniyor

Ben bugün çocuğuma inanmazsam ileride başka bir durumda nasılsa annem inanmayacak diye düşünür. Ne olursa olsun peşini bırakmam tersi Bi sonuc dahi çıksa öğretmene hicbisey olmaz bizler yetişkiniz. Şu an dahi sana yaptığı davranıştan dolayı öğretmeninin hatasını anlaması için uğraşıyoruz dediğimizde cocuk rahatlıyor kendini iyi hissediyor görebiliyorum

Ogretmeni firlatir ,sonrada onun kamera kaydiyla bu firlatmayi kanitlamasini beklerdim .
Umarim polise gidip sikayet etmissinizdir.kameralara el koyup incelesinler .hatta direk savciliga gidip suc duyurusunda bulunun onlar bakar firlatma olup olmadigina.

İnsan neler neler yapmak istiyor da..

polise gitmediniz mi?
bu ne yavaşlık..
polis gidince lap diye açarlardı görüntüleri
şimdi gitseniz bile silmedikleri ne malum
Aynen öyle. Konu sahibini çok pasif buldum ben. Okul olayı geçiştirmeye çalışıyor, konu sahibi de geçiştirmeye çok musait sanki. Böyle bir durum var, hâlâ kamerayı izlemem yeter diyor, velileri tanımıyorum diyor. Üstelik özel bir çocuğa şiddet şüphesi varken...

Konu sahibi okula gidip tekrar görüntüleri izlemek isteyin, yok dediklerinde, yanlarında polisi arayıp okula ekip isteyin, şikayetçi olun. Ya da önce savcılığa/polise şikayette bulunun... Gereken reaksiyonu veremiyor gözüküyorsunuz.

Son düzenleme:

cimerden yazın twitter dan bir de

polise başvururdum yerinizde olsam

Kırmak istemem ama ben en çok sizin tavrınıza şaşırdım. Benim çocuğum böyle birşey söyleyecek,ben kalkıp görüntüleri izlettirmiyorlar diğer velileri tanımıyorum diyeceğim. Okulu başlarına yıkarım, okulun kapısında kamp kurup velilerle konuşurum. Korkup görüntüleri izlettirirlerdi. Kibarliktan anlamaz bizim toplum illa bağırmak gerekiyor.
Polisi hemen o an arardım görüntüler için silmeyeceklerini nereden bileceğim. Çok iddalasirlarsa tv kanallarına kadar kapılarına toplardim. Birde ben sakın kibar bir insanımdır, öyle derler. Ama çocuğumu fırlatanı doğduğuna pişman ederim.

Şikayetten vazgeçmeyin bakın tabi kayıtlara savcılığa şikayet edin bence.gizlediklerine göre vardır birşey.birde çocuğunuz size söylemiş şimdi aksiyon almazsanız çocuk zaten beni dikkate almadılar deyip bir daha söylemeyebilir.

Ters davranarak bir yere varılmıyor.
Geçen sene bir öğrencimi nöbetçi öğretmenin tartakladığı iddia edilmişti. Tabi veli idareye başvurdu kamera kaydı istendi. Gün boyu olmuş kamera kaydını izlemek ve olay anını bulmak mesele zaten. Ben de rica edince idare izlemeye başladı. Ama veli sürekli taciz edip idareye hakaretvari konuşunca "mahkeme kayıtsız izletemeyiz" dendi çıkıldı işin içinden. Kayıtlar da belirli bir süre tutuluyor yani mahkeme vs uğraşılana kadar silinir muhtemelen. Olay kapandı , öğretmen inkar etti, idare siz arkadaşınızı tanımıyor musunuz, veliyi neden sakinleştirmiyorsunuz dedi. O sebeple yollarınızı iyi seçin derim ve peşini bırakmayın.

Arkadaşlar hiçbir yere basvurmamis değiliz açıkça yazamayacagim bir kurum olduğu için detay veremiyorum ancak zaten gerekli yerlere başvurduk cevap bekliyoruz şuan inceleme yapıldığı soylendi. Devletin kurumu sonuçta başvurulan yerler. Hala sonuç alamazsak öyle sokalım polisi devreye dedik. Diğer velilerle konuşsam ne olacak ki şikayeti olan zaten kendisi de başvururdu. Demekki yok herkes çocuğunu bırakıp çıkıyor. Birsey kanitlanmadan da buraya çocuğunuzu bırakmayın mi diyelim. İftiradan öteye gitmemiş oluruz. Hersey açıklığa bir kavuşsun zaten yapacağımızı yapacağız. Kamerayı izleyip durumu görüp susup oturmayacagiz.

Diğer çocuklar görmüştür.Onlarla konuştunuz mu ?

Evet geçiştirmek istediğim için buraya kadar konu actim. Velileri tanımıyorum bunun nesi garip geldi size? Ne diyecegim velilere delilsiz ispatsiz ? Kamerayı izlemem yeterli derken ne demek istediğimi sizin disinizda eminim herkes anlamistir izleyip oturacağız demedik çünkü.

Kesinlikle.dogru .ogretmen masum olsa yapmadim acalim kamerayi bakalim derdi .savciliga giderseniz şak diye bakarlar kameraya .

Diğer yorumları okumadım arkadaşların tepkileri nedir bilemem yerinizde olsam polisi hemen devreye koyardım görüntüleri silme ihtimalleri olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…