Okulda siddet şüphesi

Belediyeye ait bir kurum acaba silebilirler mi
Heryerde olabilir, cebine iki kuruş sıkıştırılan insanlar neler yapıyorlar.
Polise ve savcılığa gidin, sizi bi kamera kaydı için bu kadar bekletemezler. Alt tarafı bilgisayardan açıp gösterecek, saklayacak bişeyi olmayan bu kadar bekletmez.

Heryerde olabilir, cebine iki kuruş sıkıştırılan insanlar neler yapıyorlar.
Polise ve savcılığa gidin, sizi bi kamera kaydı için bu kadar bekletemezler. Alt tarafı bilgisayardan açıp gösterecek, saklayacak bişeyi olmayan bu kadar bekletmez.
Evet ya deliricem günlerdir Bi izlesem başka bisey istemiyorum onlardan. Öyle şaşırıyorlar ki üstüne düşüyoruz diye. Sanki ben hataliyim

Savcılığa gittiğinizde, okula gittiğinizi ve yapıcı bir tavırda olmadıklarını, üstüne öğretmenimiz zor bir gün geçiriyor gibi saçmalıklar söylediklerini de ifade edin mutlaka.

Savcılığa gittiğinizde, okula gittiğinizi ve yapıcı bir tavırda olmadıklarını, üstüne öğretmenimiz zor bir gün geçiriyor gibi saçmalıklar söylediklerini de ifade edin mutlaka.
Evet hatta dedim ki demekki yaptı yani tesadüf mü zaten zor gün geçiriyordu demeniz. Siz kararınızı çoktan vermişsiniz diyor bide

Yapmadıysa, çocuk neden böyle söylüyor diye irdelemeleri lazım. Çocuklar evet yaşan söyler zaman zaman ama şiddet konusunda sanmıyorum.
Söylese bu güne kadar söylerdi cocuk baya detay veriyor anlatıyor yok ya ogretmenin yapmaz mı diyelim okulun tavrı bu resmen

Ben olsam ayağa kaldırmıştım ortalığı.yalan söylüyorlar öğretmenden emin olsalar açar anında size izlettirirler görüntüleri.bende öğretmenim günüm kötü geçti diye kimsenin çocuğuna zarar verecegim anlamına gelmiyor.boyle konularda sakın olmayın ne demek firlatmis falan

Back
X