- 2 Ocak 2017
- 3.304
- 19.685
- 208
Aynen öyle. Kendine, öğretmenine güvenen kurum açar izletir o kaydı.travma sebebi çoçuk için madem hocaya güveniyorlar izletsinler kayıtları mahkeme zaten el koyar zamanı gelince yok etmezlerse :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Kendine, öğretmenine güvenen kurum açar izletir o kaydı.travma sebebi çoçuk için madem hocaya güveniyorlar izletsinler kayıtları mahkeme zaten el koyar zamanı gelince yok etmezlerse :)
Çok büyük bir kurum olduklari için ana merkezden izlenebiliyormus sadeceAynen öyle. Kendine, öğretmenine güvenen kurum açar izletir o kaydı.
çoçuğu pedagogada götürün mutlaka onun da parasını talep edinAynen öyle. Kendine, öğretmenine güvenen kurum açar izletir o kaydı.
Yalan.Çok büyük bir kurum olduklari için ana merkezden izlenebiliyormus sadece
Mumkun degil yani kamera varsa o gun arizaliysa supheli bayaBelediyeye ait bir kurum acaba silebilirler mi
Değil mi ya biz fazla iyi niyetli bile davrandık. Öyle bir tavir var ki sanki biz çok şok edici Bi davranış gosteriyoruz şüphe etmekleKonu sahibi beklemeyin hemen savcılığa gidip bir şikayet dilekçesi oluşturun.
Heryerde olabilir, cebine iki kuruş sıkıştırılan insanlar neler yapıyorlar.Belediyeye ait bir kurum acaba silebilirler mi
Şiddet iddiası kabul edilemez. Zaten yapmamışlarsa bir sorun yaşamazlar. Yaptıysa da cezasını çekecek.Değil mi ya biz fazla iyi niyetli bile davrandık. Öyle bir tavir var ki sanki biz çok şok edici Bi davranış gosteriyoruz şüphe etmekle
Evet ya deliricem günlerdir Bi izlesem başka bisey istemiyorum onlardan. Öyle şaşırıyorlar ki üstüne düşüyoruz diye. Sanki ben hataliyimHeryerde olabilir, cebine iki kuruş sıkıştırılan insanlar neler yapıyorlar.
Polise ve savcılığa gidin, sizi bi kamera kaydı için bu kadar bekletemezler. Alt tarafı bilgisayardan açıp gösterecek, saklayacak bişeyi olmayan bu kadar bekletmez.
Zaten yapmadı diyelim yinede her türlü çocuktan yana olunması gerekmez miŞiddet iddiası kabul edilemez. Zaten yapmamışlarsa bir sorun yaşamazlar. Yaptıysa da cezasını çekecek.
Evet hatta dedim ki demekki yaptı yani tesadüf mü zaten zor gün geçiriyordu demeniz. Siz kararınızı çoktan vermişsiniz diyor bideSavcılığa gittiğinizde, okula gittiğinizi ve yapıcı bir tavırda olmadıklarını, üstüne öğretmenimiz zor bir gün geçiriyor gibi saçmalıklar söylediklerini de ifade edin mutlaka.
Yapmadıysa, çocuk neden böyle söylüyor diye irdelemeleri lazım. Çocuklar evet yalan söyler zaman zaman ama şiddet konusunda sanmıyorum.Zaten yapmadı diyelim yinede her türlü çocuktan yana olunması gerekmez mi
Manipüle ediyorlar sizi. Durmayın arkadaşım gidin savcılığa yapın şikayetinizi. Bizi de haberdar edin.Evet hatta dedim ki demekki yaptı yani tesadüf mü zaten zor gün geçiriyordu demeniz. Siz kararınızı çoktan vermişsiniz diyor bide
Söylese bu güne kadar söylerdi cocuk baya detay veriyor anlatıyor yok ya ogretmenin yapmaz mı diyelim okulun tavrı bu resmenYapmadıysa, çocuk neden böyle söylüyor diye irdelemeleri lazım. Çocuklar evet yaşan söyler zaman zaman ama şiddet konusunda sanmıyorum.
Tamam mutlaka yazacağım gelişmeleriManipüle ediyorlar sizi. Durmayın arkadaşım gidin savcılığa yapın şikayetinizi. Bizi de haberdar edin.
Çocuğunuza o kolundan tutup sürüklenen çocuğun ismini sorup velisine ulaşamaz mısınızBu güne kadar hiç kimseden öyle bir şikayet almamışlar. Diğer verilerle de hiç iletisimim yok sormayı uyarmayi çok isterdim
Çocuğu biliyorum sanırım özel gereksinimleri olan bir cocuk ama ailesini hiç tanımıyorum malesefÇocuğunuza o kolundan tutup sürüklenen çocuğun ismini sorup velisine ulaşamaz mısınız