Okuldan nefret eden oğlum :/

Dünden beri konuşuyorum. Artik seni sınıfta beklemeyeceğim diyorum. Ağlamak yok söz mu dedim . Siz diyor bakalim :))

Çocuktan çocuğa fark ediyor da burada hep yazıyorum çocuğu işkence haneye bırakır gibi bırakmak kırk yıldır cezaevinde de yeni çıkmış gibi de almamak gerekiyor

Bazı annelere bakıyorum çocuk sınıftan çıkıp annesine geldiğinde mühim bir olay havası yaratıyor yani okul iyi değil kavuştuk havası hadi gel evinize gidelim şunu bunu yapalım

Hani tv de kayıp yakınları buluşması var ya ondan ertesi sabah da anneee beni bırakma diye ağlayan çocuklar

Net olmak kararlı olmak ve okulun güzel bir yer olduğunu söylemek lazım çocuk okula normal gidip de çıkışta bir şeylerden rahatsız ise o Zaman sorunu araştırmak gerekiyor

Burada öğretmenler de yazıyor anne geliyor ayyy o yalnız durmaz diyor çocuk anında kodluyordu yalnız durmamam lazım diye

Kreşe de okula da biz de gittik çocuklarımız da gidiyor

bunun alternatifi yok ki en geç ilkokula gidecek ve orada okul deneyimi olanların arasında daha çok bocalayacak

Hepiniz çok tatlı anlatmışsınız.
Hepiniz yavrularınıza maşallah.
Elbet bize karşıdan okumak,gülümsemek kolay,Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Ayyy oğlum vahh oğlum demiyorum hiç zaten. Hep okul çok eğlenceli birçok arkadaşın kacak diye aşılamaya çalışıyorum. Dediginiz gibi çocuktan çocuğa fark ediyor :)

siz ayrıldıktan sonra nasılmış tavırları ne kadar ağlıyor mesela arkanızdan. Allaha yardım etsin ya...:) evlatların her dönemi zor sanırım
Evet gerçekten çok zor . Biraz dinledim yaklaşık 4. 5 dk ağladı. Sonra diğer çocuğun annesi söyledi. Ağlamıyor dedi. Dinledim bende kenardan ağlama sesi gelmiyordu. 4. 5 dk ağlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…