- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Anlayacaklarını sanmıyorum; öğretmen düşmanlığı yaptığımızı sanmaya devam edecekler.Vallahi hâlâ yazdıklarımızı yanlış anlayanlar var hayret doğrusu. Biz bizi anladık gerisi de anlar insallah
Keşke herkes sizin gibi dusunseBir öğretmen olarak okulların açılmasını istiyorum. Ama öyle elleri yıka deriz ,maaşı hakkedelim zaten herkes parkta diye değil.
Çocukların 1 donemi eksik kaldı,her ne kadar uzaktan eğitimle,zoomla,toplantılarla halletmeye çalışsak ta yüz yüze eğitimin yerini tutmadı malesef .
Ama öğretmenler evde yatarak maaş aldı demek te sadece bilmezlik kıskançlık kimse kusura bakmasın.
Evden çalışın dediler evden çalıştık ve yüz yüze eğitimden daha fazla çaba harcadık.
Eğer gelin okula deseler de giderdik .
Okullar açılmalı evet ama bu şekilde değil
Daha çok test yapıp vaka saptarsak ,o saptanan vakaları evde tutup kalabalığa girmesini engellersek
Sınıf mevcutlarini ve hatta okul mevcutlarini azaltirsak
Okullara temizlik malzemesi ,hizmetli konusunda destek olursak
Herkesi bilinclendirebilir,hijyeni maskeyi öğretebilirsek
Açılmalı.
Öğretmenler özellikle devlette çalışan öğretmenler ek dersine kadar aldı demek te neyin nesi elbette alacağız,ders verdik .
Gerçekten çocukların eğitimi için okullar açılmalı ama bu şekilde açılırsa da risk çok büyük
Üstelik sadece öğretmenler için değil
Herkes için,okulun açılması demek kırtasiye demek ,trafik demek servis demek sizler için de daha yoğun toplu taşıma araçları demek .
Açılsın öğretmenler maaş aldı banane ben de çalıştım demek çok komik .
Ne yaşadınız da olaya bu kadar basit yaklaşabiliyorsunuz çok yazık.
Evet okullar açılsın çocuklar eğitimde geri kalmasın ama buna bir çare bulunsun demek yerine ,Öğretmenler maaş aldı ek ders aldı
Normalde hiç bu tarz tartışmalara girmem bilirim böyle düşünen insana bisey anlatamayacağımi
Ama yazık gerçekten,aynı gemideyiz arkadaşlar. Virüs bitmese bile önlemler alınmalı normale dönmeliyiz demek yerine
Var evet ben çalıştım o da çalışsın demek ,Öğretmenler yattı demek .
Bir an önce şu illet bitsin ya da yasamaya alışalım en az hasarla atlatalım insallah .
Aslında öyle bir paradoks ki bu. Tatile gidilse hastalık gidilmese o alanda hizmet verenler işsiz kalıp eve ekmek götüremeyecek. Nereden tutarsanız tutun elde kalan bir süreç bu..Tüm çabalar boşa gitti zaten !! Biz evimizde otururken millet fellik fellik geziyor ! Tatilde şehir dışında !! Dışarıdan gelenler suan buralara hep bulastirdi inanılmaz artis var ! Ve asla ve asla hakkımı helal etmiyırum biz evimizde otururken cıkıp tatil yapıp sehir sehir gezenlerw!! Allah ıslah etsin evinde oturmak cokmu zor ya cokmuuu*!!
Aynen öyle.Okullar, özel okullar batmasın diye aciliyormus gibi yapilacak.
Belki 1 hafta yalandan açılacak..
Benim tezim bu.
Paralar verilsin ki özel okullar batmasın..
Uzaktan eğitime devam..
Koyarım koymam size ne? Herkese çemkirince siz de bayağı mükemmel imaj çiziyorsunuz doğru olsanız bile sallayan olmaz zatenSiz çok mantıklısınız doğru başkalarının ne haddine mantıklı olmak. Hanımefendilerin korkusuna karşılık söyledim ben onu bu arada. Bir şekilde yoluna koyarsınız siz zaten mükemmelsiniz ya.
Tatil degil ki tum mesele. Simdi ban gelir de bayramdan once cami acilisinda on saflarda saglik bakani vardi.Tüm çabalar boşa gitti zaten !! Biz evimizde otururken millet fellik fellik geziyor ! Tatilde şehir dışında !! Dışarıdan gelenler suan buralara hep bulastirdi inanılmaz artis var ! Ve asla ve asla hakkımı helal etmiyırum biz evimizde otururken cıkıp tatil yapıp sehir sehir gezenlerw!! Allah ıslah etsin evinde oturmak cokmu zor ya cokmuuu*!!
Beni alıntıladınız o yüzden üzerime alındımBundan sonrası genele yazdım orada. Size değil yani başlığa istinaden genel bir yorum.
Maalesef öyle olacakAnlayacaklarını sanmıyorum; öğretmen düşmanlığı yaptığımızı sanmaya devam edecekler.
Önyargıyı bırakıp düzgün okusaydınız anlardınızBeni alıntıladınız o yüzden üzerime alındım
Öfff ya ama siz ters cevap almak istiyorsunuz fakat cevap vermeyecegimÖnyargıyı bırakıp düzgün okusaydınız anlardınız
haklısınız demenizi beklemiyorum zatenÖfff ya ama siz ters cevap almak istiyorsunuz fakat cevap vermeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?