- Konu Sahibi mermaid2608
-
iş yerinizde kaç tane insan suratınıza hapşırıyor? Arkadaşına tükürüyor? Suratınıza gülerek öksürüyor? Hangi arkadaşınız kol kola, el ele geziyor, sürekli birbirini öpüyor sarılıyor. Allah rızası için normal çalışanlardan bahsetmeyin artık, altımda banka var, içeriye sırayla alıyorlar, memur paravanın arkasından para veriyor.
eşimi işten çıkarmasalardı ücretsiz izin alacaktım hemen zaten, doktorlar en tehlikeli eczacı, öğretmen ve sağlıkçılar derken virüs yükünden bahsediyor.
sizin mantığınız göre sağlıkçılar da şikayet etmesinler o zaman, bile isteye sağlıkçı oldular mı demeliyiz? Ne kadar kolay ücretsiz izne ayrılın o zaman demek, her hangi bir yerde çalışsaydım herkesi maske ve mesafe kuralına uyması için ısrar eder, kendime elimden geldiğince paravan oluştur, çok gezen sorumsuz iş arkadaşlarımla selamlaşmazdım bile. Ama yüzüne öksüren çocuk sana gülecek sen de ona güleceksin, sürekli bağırıp çocukları okula geldiğine pişman edemeyiz. polise mi söyleceğiz kurallara uyulmuyor diye, asıl ben sizleri kıskanıyorum,benim de birom, ne bileyim yetişkinlerden oluşan bir iş yerim olsaydı keşke. Hoş onların da çoğu evden çalışıyor halen.
Bende eşimde Öğretmeniz. Ben sınıf öğretmeniyim bu sene 1 sınıf alacağım mevcut 50 55 arası
Uzaktan eğitimle çocuklar okuma yazmaya geçemezler herseyin basi tabiki Saglik ama bu kadar uzun ara çocukları mahvetti.kontrollu günlük 10 kışlık gruplarla okulların açılması geleceğimiz için daha faydalı. Bunalayım ne kadar sürecek belli değil
Benim iki çocuğum var 2 ve 4 yaşında. Eğer cok tedirginseniz ücretsiz izin hakkınız var iki yıl onu kullanıp ailenizi evlerine gönderin zor bir süreç umarım herkes icin hayırlısı olur
Hiç aklına gelmedi inanır mısınız? Kaç gündür aklımda kafayı yiyeceğim. Ben korona olursam sınıflar ne olacak? Boş mu kalacak? Eşim ve ben de okuldan kaparsak çocuk ne olacak? Annem babam bizden kaparsa vicdan azabı nasıl olacak? Sınıfın birinde pozitif çıkarsa hepimiz mi karantinaya alınacağız? Ben nereden bileyim insanların bu zamanda bile öğretmene bu kadar diş bilmediğini.@tivoli26 hocam trol filan mısınız.
İyi cesaret böyle bi konu açmak.
Zaten diş biliyor millet ogretmenlere . Yaz tatili,ara tatil , maaş vs vs.
Pandemi döneminde zaten nefretleri iyice arttı.
Linç ederler burda, ellerinden gelse felç ederler
Ayrıca diğer bazı meslek grupları
Mesela bankacılar siz çok konuşmayın lütfen bu konuda çalışıyoruz çalışıyoruz diye.
Önünüzde bariyer,ayrıca serit çekilmiş mesafeli. İçeriye sayı ile alıyor güvenlik. Bankaya isim düştü de gördüm.
Bir platform var . Hemşireler ilk pandemi ilan edildiginde hükümetin gözünü oyacaklardi para para ek ödenek diye kendinizi rezil ettiniz Kim aç gözlü bu durumda acaba. Veya görev tanımı nedir..
Çeşitli iş kollarında şu dönemde canla başla çalışan arkadaşlarıma selam ederim. Allah korusun sizleri.
Vatandaş olarak sosyal mesafeme dikkat edip çift maskemi takıyorum,kimsenin günahına girmiyorum
Çok doğru demişsiniz. 5 aylık hamileyim en yoğun dönemlerde bile mecburiyetten işe gittim geldim. İşim gereği vergi daireleri, belediyeler sürekli kalabalık ortamlarda bulunmak zorunda kaldım.Aylardır çalışanlar olarak ne yapalım?biraz fazla karamsar değil misiniz
Dur daha bayram vakalari cikmamistir
Onlar 5,10 gune baslar tablolarda yerini almaya bu 3 gunluk artisin neden oldugunu anlamadim ben
Bunlar 10-15 gun oncenin kapanlaridir ama o zamanda toplu olan ne vardi hatirlamiyorum bgn muhtemelen 1300 lere cikar Diye endiseliyim ben
öyle olmuyor ku çocuklarla fazla temas haldeyiz yere düşer , burnu kanar , ağlar sarılır uzak dur diyemeyiz kiÖğrenciye yakınlaştığınızda maskenizi kapatın yine sıkıntı olmaz. Herkese bulaşacak diye bir şey yok, herkes çalışıyor. Siz kaç aydır evde olmaktan dışarıyı unuttunuz galiba.
İyi de ailesine ve kendisine virüs bulaşacak diye bir ülkenin eğitim düzenine laf edene kadar ücretli izin alacaksınız o zaman...iş yerinizde kaç tane insan suratınıza hapşırıyor? Arkadaşına tükürüyor? Suratınıza gülerek öksürüyor? Hangi arkadaşınız kol kola, el ele geziyor, sürekli birbirini öpüyor sarılıyor. Allah rızası için normal çalışanlardan bahsetmeyin artık, altımda banka var, içeriye sırayla alıyorlar, memur paravanın arkasından para veriyor.
eşimi işten çıkarmasalardı ücretsiz izin alacaktım hemen zaten, doktorlar en tehlikeli eczacı, öğretmen ve sağlıkçılar derken virüs yükünden bahsediyor.
sizin mantığınız göre sağlıkçılar da şikayet etmesinler o zaman, bile isteye sağlıkçı oldular mı demeliyiz? Ne kadar kolay ücretsiz izne ayrılın o zaman demek, her hangi bir yerde çalışsaydım herkesi maske ve mesafe kuralına uyması için ısrar eder, kendime elimden geldiğince paravan oluştur, çok gezen sorumsuz iş arkadaşlarımla selamlaşmazdım bile. Ama yüzüne öksüren çocuk sana gülecek sen de ona güleceksin, sürekli bağırıp çocukları okula geldiğine pişman edemeyiz. polise mi söyleceğiz kurallara uyulmuyor diye, asıl ben sizleri kıskanıyorum,benim de birom, ne bileyim yetişkinlerden oluşan bir iş yerim olsaydı keşke. Hoş onların da çoğu evden çalışıyor halen.
Bir havuza 40 50 kişi doluşuyorlar amaTatilde bir odaya en az 20 çocukla doluşuyorlar mı çok merak ediyorum...
Bizde sizin için böyle bir beklentiye girmemiştik düşüncelerimiz karşılıklıhaklısınız demenizi beklemiyorum zaten
Diş hekimleri filyasyon ekiplerinde sürecin basından beri calısıyor bu aradaÖğretmenler risk grubu.Ben de öğretmenim. Küçük bebeğim var. Ancak bi şekilde normalleşmek şart. Benim de en sinir olduğun durumlardan biri uzaktan eğitim belli branşların üzerine yıkıldı. Şimdi yine belli dersler okulda olacak deniyor. Uzaktan eğitimde hergün canlı ders yaptım. Whatsup ustan sorular çözdüm. Öğrencilerin sorularını cevapladım gece yarısına kadar. Birçok öğretmen hiçbir şey yapmadı. Şimdi yine birkaç branştan bahsediliyor
ayrıca devletindiş hekimleri de çalışmadı aylardır.Başladılar mı bilmiyorum. Birçok devlet memuru gitmedi işe. Bu konuda öğretmenler göz önünde okul kapalı diye ama çok fazla memur heyet raporuyla falan gitmedi işe.adliyelerin tatili vs de cabası
Sizin müşterileriniz yolda sizi görünce size sarılıyor mu? Öpmeye çalışıyor mu? Benim kuzularla meyva almak için dışarı çıktığım bir gün manavin önünde karşılaştık ...bana sarılmaya çalıştılar ..ben geri iki adım attım "çocuklar sosyal mesafe" derken pusette uyuyan çocuğumu optulerÇalışma hayatını kastettim.
Klupler acildiğindada insallah böyle düsünmüssünüzdür ? Neden cami acilislari bu kadargerdi ki herkesi tek camimi ????? Restorantlar avm ler özellikle gece klupleri tıklım tıklım bunları neden söyle miyorsunuz ?Tatil degil ki tum mesele. Simdi ban gelir de bayramdan once cami acilisinda on saflarda saglik bakani vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?