- 28 Temmuz 2017
- 239
- 605
- 53
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Öğretmenler benim ne demek istediğimi anlar. Öğretmen olup mesafeyi korumanız imkansız çünkü. Nöbet tutarken, ödev kontrol ederken, mutlaka temas olacak.
O haftaki rakam artislarini buna bagliyorumKlupler acildiğindada insallah böyle düsünmüssünüzdür ? Neden cami acilislari bu kadargerdi ki herkesi tek camimi ????? Restorantlar avm ler özellikle gece klupleri tıklım tıklım bunları neden söyle miyorsunuz ?
Öğretmenlerin bencilce kendilerini düşünmelerine tepki göstermek çemkirme olmuyor, muhasebeyi düzgün yapın yapabiliyorsanız.Koyarım koymam size ne? Herkese çemkirince siz de bayağı mükemmel imaj çiziyorsunuz doğru olsanız bile sallayan olmaz zaten
Diyemeyebilirsiniz ama elinizden geldiğince kendinizi koruyabilirsiniz bence. O çocuklar kendini koruyamayacak esas onlar için endişelenmek gerek, siz bir şekilde halledersiniz.öyle olmuyor ku çocuklarla fazla temas haldeyiz yere düşer , burnu kanar , ağlar sarılır uzak dur diyemeyiz ki
Ne müşterisi pardon da benim müşterim yok, daha okunanlar anlaşılmıyor. Yapacak bir şey yok, sizlerden çocuklara bulaşmasın da.Sizin müşterileriniz yolda sizi görünce size sarılıyor mu? Öpmeye çalışıyor mu? Benim kuzularla meyva almak için dışarı çıktığım bir gün manavin önünde karşılaştık ...bana sarılmaya çalıştılar ..ben geri iki adım attım "çocuklar sosyal mesafe" derken pusette uyuyan çocuğumu optuler
Bende isterdim ama her ogretmenin ekonomik sarti bakici tutmaya musait olmayabiliyor.Herkes çalışmaya başladı kronik rahatsızlığı olanlar hariç. Öğretmenler daha okul açılmadan şikayete başladı. Resmen zemin hazırlıyorsunuz öğretmenlere laf edilsin diye. Kaç kişi de yazmış anam bakacak babanne bakacak falan diye. Bakıcı tutun riske atmayın yaşlıları madem. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor.
konu öğretmen olduğu için de öğrencilerin zaten kendisini koruması mümkün değil, ayakkabısını bile bağlamayı alışkanlık hale getirmekte sıkınti yaşandığı için. çoğu kişi maske takar geçersiniz dedi mesele maske değil. Hayırlısı hakkımızda uzaktan eğitim de maalesef olmadı olamıyorDiyemeyebilirsiniz ama elinizden geldiğince kendinizi koruyabilirsiniz bence. O çocuklar kendini koruyamayacak esas onlar için endişelenmek gerek, siz bir şekilde halledersiniz.
Ama yani ücretsiz izne hayır bakıcıya hayır herşeye hayır.Bende isterdim ama her ogretmenin ekonomik sarti bakici tutmaya musait olmayabiliyor.
Diyemeyebilirsiniz ama elinizden geldiğince kendinizi koruyabilirsiniz bence. O çocuklar kendini koruyamayacak esas onlar için endişelenmek gerek, siz bir şekilde halledersiniz.
Ama yani ücretsiz izne hayır bakıcıya hayır herşeye hayır.
Hem durun bakalım daha okullar açılmıyor ne bu telaşe sakin olun ...
Evet doğru söylüyorsunuz ama bazı kişiler çocukları değil sadece kendilerini düşündükleri için tepki gösterildi bu kadar.Eee kac yorumdur onu diyorum ben zaten .Konu sadece ogretmenler degil ki..8 yasindaki cocuga istedigin kadar anlat sosyal mesafeyi ,kurallari.Tenefus zili calinca zincirlerinden kopmus gibi oluyorlar.Birbirlerine bulastirmamalari mucize olur.
İyi de bir üstte maaş yüzünden ücretsiz izin alamayabilir yazıp savunan sizsiniz. Bende yazdığınızda cevaben yazdım haliyle.. tartışmaya lüzum yok. Daha ne olacağı bile belli değil..Iyide ben bir sey demedim bana neden ona hayir buna hayir diyorsunuz.2 -3 post oncesinde acilsin da bir gorelim dedim.Az sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?