- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.190
- 1.123
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Siz genele yazınca öyle anlaşılıyor ama...
Ayrıca size yüklenmedim. Okullar açılmadı daha farazi kaygı yaratmayın demek istedim.
Ayrıca sizin ev krediniz sizi ilgilendirir. Siz kredi çektiniz diye bakıcı tutamıyorsanız bu sizin bireysel sorununuz. Konu sahibi gibi sizde lütfen mesleğinizle kişisel yaşamınızı özdeşleştirmeyin. Burada nasıl öğretmene yüklenince kızıyorsanız sizde mesleğinizi öne sürüp maaşımız az bakıcı tutamıyoruz moduna lütfen girmeyin.
İnşallah maaşlarınız artar. Öğretmenin el üstünde tutulması gerektiğini düşünenlerden biriyim..
Teşekkür ederim kendi adıma bu mesajınız için.İçinde öğretmenlik geçen her konu neden böyle “yata yata para kazanma”ya kayıyor her seferinde anlamak sahiden güç.
Konu sahibinin endişesi kendi ailesinden yana bu eleştirilebilir de meslek kavgası yapmak çok saçma.
Burada konuşulması gereken onca öğrencinin taşıyıcı olmadan eğitimin nasıl sürdürüleceği olabilir en fazla.
İnanılmaz yani sen şu işi yaptın ben bu işi yaptım yok sen yattın para aldın ben nöbet tuttum.
Sorun meslekse okuyup öğretmen olabilirsiniz ama sorun eğitimin büyük bir sirkülasyon yaratması.
Ben genele yazıyorum dediğimi anlamadınız ya onu kastetmiştimBizde sizin için böyle bir beklentiye girmemiştik düşüncelerimiz karşılıklı
Cocugunuzu gondermemezlik yapmayin bence.bi sekilde hazirlarlar acacaklarsa.o kadar bos birakmazlar heralde.ama iste erkenden baslasalar da insanlar da guven duysa,ici rahat olsa.Adresimizin tuttuğu okula yazdırdım oğlumu ama göndermeyecegim. Okul müdürüyle konuştum en az sınıf 30 40 olacak dedi. Sınıfların bölüneceğini söyleniyor yeterli derslik var mı dedim müdür bey hayır yok dedi. Biz de ne olup bitecek bilmiyoruz diyor.
Gecen yıl ana sınıfında kendi imkanlarımızla yardımcı abla tuttuk. Okulların çoğunda sabun bile yok...
Bence de eğer kesin açacaklarsa ona göre hazırlık yapmaları lazım. Fakat okullarda hiç bir hazırlık vs yok Suan....
Kendi adıma açılmaması taraftarıyım, çocuklar kurallara uymayacak bunu hepimiz kabullenmesek dahi biliyoruz.Teşekkür ederim kendi adıma bu mesajınız için.
Konu ülkemizdeki salgın, buna aldığımız önlemler, gidişat, yeni normal, bazı şeylerin yeniden açılmaya başlanması ve bu süreçte sıranın okullara gelmesi.
Ama nedense yok süreci en rahat öğretmenler atlattı yok aylardır oturuyorlar vs.
Virüs bir sağlık sorunu ve bulaşmaması için kontrol gerekiyor dolayısı ile bu süreçte tempolu şekilde çalışan tüm sağlık çalışanları ve polislere öncelikle gönülden teşekkürler. Ancak bu meslek gruplarının yoğun şekilde çalışmasının ya da bu süreçte işten çıkarılan vatandaşlarımızın sorumlusu öğretmenlermiş gibi aman rahatsınız aman yatıyor maaş alıyorsunuzculuk da çok iğreti duruyor gerçekten.
Şahsi fikrim ne zamana kadar kapalı kalabilir ki normalleşmek de gerekiyor bir taraftan, gerekli önlemler alınarak açılmalı(mevcutlar yarıya indirilip ders saati azaltılıp dönüşümlü gelinecek şekil) vakanın çok yüksek olduğu illerde daha farklı önlemler de alınabilir öte yandan. Ilk okul için maske takma durumu zorlayıcı olabilir ama yapacak bir şey yok bi şekilde hayat devam edecek.
Umarım bu kötü günler geride kalır.
Binlerce insanin bu zor zamanlarda bile calismak zorunda oldugunu bile bile gelip burada ben ben diye dillendirmek ayip degilmi sizceBir de herkes sadece kendinizi düşünüyorsunuz ne kadar bencilsiniz vs yazmış da tabi ki önce herkes kendini düşünecek kendi çevresini düşünecek.
Önce Can sonra Canan.....
Ben de göndermek isterim elbette geri kalsın istemem ama bir çok okulun durumu ortada...Cocugunuzu gondermemezlik yapmayin bence.bi sekilde hazirlarlar acacaklarsa.o kadar bos birakmazlar heralde.ama iste erkenden baslasalar da insanlar da guven duysa,ici rahat olsa.
Chelzy sizi ikiz annelerinden sevgiyle takip ediyordum yeni ikiz annesi olarak.görünce yazmak istedim aileye baktırmayın lütfen biz sağlıkcıyız eşimle eşimin zaten paikolojisi bozuldu 5 aydır covid serviste bebekleri göremedi.ama yine de annem kronik hasta diye gelmiyor aile içi bulas cok fazla ve siz bebekler yasınız gereği ayakta atlatırken yaslı insanlar atlatamıyor.beklenmeyen pandemi kredi düzenini cok bozuyor kendimizden biliyorum ama kötü bir durum olunca vicdan azabı.arkadaslarımızdan ailesine tasıyanlar oldu bilmeden cok üzücü kalbinizi kırmak istemem sizi sevdiğim için yazdım .Ne moda gireyim yahu...Durumu acikladim sadece ben.Ayrica genele de yazmadim direkt alintilayip uyeye yazdim size de degil hani :) siz direkt hooopp alintiladiniz beni.Her seyden bir cikarim yapmazsaniz o oyle anlasiliyor,bu boyle anlasiliyor diye bir sıkıntı kalmaz bence.
Konuyu maaslara nasil getirdiniz anlamadim. Maaşım az dedigimi hatirlamiyorum.Cok yanlis ve gereksiz cikarimlar yapiyorsunuz.Maaşımla ilgili bir yaķınmam da olmadı maaşlar yukselsin ,yetmiyor,cok az aliyoruz da demedim ama herhalde yine bir çıkarım yaptiniz kredim var deyince :)
Önce herkes kendi çocuğunu kendi ailesini düşünür. Konu sahibinin de bebeği küçük o yüzden bebeğini ve ailesini düşünmesinde bir problem yok.Online egitimle her ogrencinin ayni
Binlerce insanin bu zor zamanlarda bile calismak zorunda oldugunu bile bile gelip burada ben ben diye dillendirmek ayip degilmi sizce
Oyle olmadimi hanimefendi. Virus cikinca okullar tatil oldu bu zamana kadarda tatildi. Ben neden tatil oldu demiyorum olmak zorundaydi zaten ama hala neyi sikayet ediyorsunuz bunca ise gitmek zorunda olan insan varken açılıp acilmayacagi belli bile olmayan okullar yuzunden benim çocuğum var anam babam var diye konu açılıyor.Ama nedense yok süreci en rahat öğretmenler atlattı
Bakın yazdığınız kısımda biryeri yanlış anlamışım ve de siz bana direk önyargılı muamelesi yapmışsınız hicbir yerde önyargı oluşturmadigim haldeBen genele yazıyorum dediğimi anlamadınız ya onu kastetmiştimyoksa zaten başka türlü bir anlayış asla beklemedim yani.
Bu iğneleyici üslubunuza aynen devam edin lütfen. Ben sahneden çekiliyorum. İyi forumlarNe moda gireyim yahu...Durumu acikladim sadece ben.Ayrica genele de yazmadim direkt alintilayip uyeye yazdim size de degil hani :) siz direkt hooopp alintiladiniz beni.Her seyden bir cikarim yapmazsaniz o oyle anlasiliyor,bu boyle anlasiliyor diye bir sıkıntı kalmaz bence.
Konuyu maaslara nasil getirdiniz anlamadim. Maaşım az dedigimi hatirlamiyorum.Cok yanlis ve gereksiz cikarimlar yapiyorsunuz.Maaşımla ilgili bir yaķınmam da olmadı maaşlar yukselsin ,yetmiyor,cok az aliyoruz da demedim ama herhalde yine bir çıkarım yaptiniz kredim var deyince :)
Ucretsiz izin hakki varmış kullanabilirler o zaman. Ayrica düşünsün tabiki sıkıntı olan düşünmesi degil binlerce çalışan insanin oldugu platformda bundan yakınmasıÖnce herkes kendi çocuğunu kendi ailesini düşünür. Konu sahibinin de bebeği küçük o yüzden bebeğini ve ailesini düşünmesinde bir problem yok.
Benim oğlum da 6 yaşında ben de herseyden herkesten önce oğlumu düşünüyorum. Adı bencillikse ben bencilim o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?