- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.220
- 333
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Bu iğneleyici üslubunuza aynen devam edin lütfen. Ben sahneden çekiliyorum. İyi forumlar
Gun icinde milyon defa paraya dokunuyorum. Ve insanlarla yakin temasta bulunuyorum. Eger ogretmen açısından soruyorsaniz ogretmen kendini korudukca risk dusuk. Ama cocuktan cocuga bulasmada care yok malesef.Ya 6 , 7 yaşındaki çocuklar ?
Sakin ol, kimse kimseye ölsün demiyor. Okul öncesi öğretmenler 2 aydır çocuklarla sınıfta. Çalışan anneler gönderiyor.Herkes ben çalışıyorum ,herkes çalışıyor , virüs varken sende çalışmalısın gibi şeyler yazmış.
ben öleyim sende öl mantığı.
böyle bi ortamda hiç kimsenin kontrolsüz koşullarda çalışmaması gerekir.
aslında kendisinin bu çalışmaması gerektiğinin farkında değil.
sorgulaması gereken buyken öğretmenler yatıyor moduna girmek nasıl bi kafa.
ekonomi neden kötü , neden bu kadar vaka varken yasak ilan edemiyoruz ? diye düşünmek yerine ay sende öl ben ölüyorum çünkü mantığı.
garip.
virüsle yaşamayı öğrenicez diyenler aylardır öğrenemediler sokaklara bi bakın.
Aynen ikize bakmak isteyen bakıcı da yok biz üstüne saglıkcı olunca herkes bizden kacıyor :) inşallah ayarlarsınız ama evde de olsak insan aileden birini istiyormus ben de cok üzülüyorum hep annem yanımda olur diye düşünüyordum şimdi eve dönmem gerekecek eşimden ne kadar uzun süre ayırabilirim bebekleri bilmiyorum zaten yıllardır hasretle kavusup hayalini kurduğumuz bebekler.ee eve dönsek annemi getiremem inşallah bir an önce biter süreçler virüs insafa gelir mutasyonla giderCanim,cok tesekkur ederim dusundugun icin.❣❣Benim ders yüküm çok olmayacak diye dusunuyorum.Ilkokuldayim ve bransciyim.Tabi bu sadece düşünce.Seminerler bir baslasin az cok belli olur.Esim de sinifci.Onun gittigi gunler ben evde olurum,cogunlukla kendim bakarim diyorum gerci 10 aylik oldular, saniye durmuyorlar.Cok zor olacak ama esimin ailesinin gelmesini ben de istemiyorum..Bakici en son ihtimal.O da zor iki bebege bakabilen bakici cevremizde pek yok ve haliyle olsa bile daha fazla olacak ucret olarak ta.Bakalim.Ben kendimi zorlayacagim ders programim vs ile kendim bakmaya calisicam.Insallah zorlanmayiz her anlamda.Cok tesekkurler.tekrardan ince dusuncen icin.
Bebeği olan hariç dedim zaten. Ama bir tek konu sahibine değil ki konu sahibine destek veren tüm öğretmenlere aynı set denmiş.Konu sahibinin bebeği 5 aylık 24 aylık ücretsiz izin hakkı var.bir kereye mahsus değil
Yok siz diyorsunuz demedim zaten alabiliyorsa demissiniz ya onu belirttim bebek harici zor diye.Sürekli bir kaç üye izin alsın izin alsın diye yazdıkları için öyle yazdım.
Alabiliyorsa alsın yazmak daha doğru olurdu .
Mart ayına ait eski bir haber . O dönem ben de ücretsiz izindeydim iznimi bozdurmayı teklif bile etmedim bu durumu kullanmak isteyenler olunca resmî yazı geldi . Dilekçede verilen tarihe kadar izinleri geri alınmadı . Doğru olan da buydu zaten .Koronayı fırsata çeviren bir grup da var ayrıca bakınız :
Sözcü yazdı, Bakanlık harekete geçti… Binlerce öğretmeni ilgilendiriyor!
Siz daha konuyu okumadan yorum yapmışsınız demek ki konu sahibinin 5.5 aylık bebeği var 1.5 yıl daha ücretsiz izin alabilir zatenIzin alsin denilip duruyor ama oyle ha deyince izin alamıyorsun. Mesela benim şu an sadece yarim dönem izin hakkım var o da meslek hayatım boyunca. Bebeğin varsa alırsın o ayrı. Ben açılsın diyorum ama istemeseydim de izin alamazdım çünkü ikinci dönem asi bulunacak diye bir şey yok. Onun dışında belki iznim başka önemli bir şey için lazım olacak bilemem ki. Zaten bu izin de idarenin tasarrufuna bağlı. Hemen isteyince alacaksın diye bir şey yok. Insanlar bilmeden konuşuyor izin al da izin al.
Seminerler ne zaman basliyorZaten öyle olacak. Seminer haftası bu dedikleriniz yapılıyor. Hizmetliler de başlayacak haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?