- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi mermaid2608
-
İzin hakkı varsa tabi ki kullansın.Ucretsiz izin hakki varmış kullanabilirler o zaman. Ayrica düşünsün tabiki sıkıntı olan düşünmesi degil binlerce çalışan insanin oldugu platformda bundan yakınması
Hiç sanmamO haftaki rakam artislarini buna bagliyorum
Içinizdeki bu nefreti bana kusmaya çalışmayın çünkü ben sizi muhataba alamam saldırgan insanlara laf anlatmayı tercih etmiyorum çünküOyle olmadimi hanimefendi. Virus cikinca okullar tatil oldu bu zamana kadarda tatildi. Ben neden tatil oldu demiyorum olmak zorundaydi zaten ama hala neyi sikayet ediyorsunuz bunca ise gitmek zorunda olan insan varken açılıp acilmayacagi belli bile olmayan okullar yuzunden benim çocuğum var anam babam var diye konu açılıyor.
O zaman otursun evinde idari izin alıp.Bir de herkes sadece kendinizi düşünüyorsunuz ne kadar bencilsiniz vs yazmış da tabi ki önce herkes kendini düşünecek kendi çevresini düşünecek.
Önce Can sonra Canan.....
Ne nefretinden bahsediyorsunuz anlamadim ama hemsirelerin on planda olmasi caninizi sıkmış anlaşılan. Goz onunde olan seyleri bile kabullenemiyorsunuzIçinizdeki bu nefreti bana kusmaya çalışmayın çünkü ben sizi muhataba alamam saldırgan insanlara laf anlatmayı tercih etmiyorum çünkü
Tamam sizsiniz, bu süreci en zor siz atlattınız, işe gitmek zorunda kaldınız, hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum, sizler birer meleksiniz. Öğretmenler ise evlerinde yata yata para kazanan daha üstüne bi de şikayetlenen birer nankör şeytanlar. Sıkmayın canınızı siz. Kalbiniz gibi bir hayat dilerim hanımefendi benim üzerime oynamazsanız sevinirim
Varsa İzin hakkı alsın tabiki...O zaman otursun evinde idari izin alıp.
Bilin diye söylüyorum herkesin ki can.. amelenin ki de doktorun ki de aynı değerde can..
Çok tatlısınız gerçekten hangi cümlemden hemşirelerin ön planda olmasına canımın sıkıldığını çıkardınız üstelik tüm sağlık çalışanlarına gönülden teşekkürler yazmış olmama rağmen. Diyorum ya nasıl bir nefret varsa içinizde okuduğunuzu da anlamıyor ha bire şer saçıyorsunuz ancak ben münakaşaya girmeyeceğim bu da son mesajım istediğiniz cevabı verin(en son yazan olmak laf sokmuş zannetmek hoşunuza gidiyor belli ki) sizi kaale alamayacağım hemşirecikNe nefretinden bahsediyorsunuz anlamadim ama hemsirelerin on planda olmasi caninizi sıkmış anlaşılan. Goz onunde olan seyleri bile kabullenemiyorsunuz
Okudugunu anlamayanin kim oldugu cok açık. Dogrulari duymak zorunuza gidiyor Icinde nefret barindiranda sizsiniz surekli dile getiriyorsunuz yazik gercektenÇok tatlısınız gerçekten hangi cümlemden hemşirelerin ön planda olmasına canımın sıkıldığını çıkardınız üstelik tüm sağlık çalışanlarına gönülden teşekkürler yazmış olmama rağmen. Diyorum ya nasıl bir nefret varsa içinizde okuduğunuzu da anlamıyor ha bire şer saçıyorsunuz ancak ben münakaşaya girmeyeceğim bu da son mesajım istediğiniz cevabı verin(en son yazan olmak laf sokmuş zannetmek hoşunuza gidiyor belli ki) sizi kaale alamayacağım hemşirecik
Izin alsin denilip duruyor ama oyle ha deyince izin alamıyorsun. Mesela benim şu an sadece yarim dönem izin hakkım var o da meslek hayatım boyunca. Bebeğin varsa alırsın o ayrı. Ben açılsın diyorum ama istemeseydim de izin alamazdım çünkü ikinci dönem asi bulunacak diye bir şey yok. Onun dışında belki iznim başka önemli bir şey için lazım olacak bilemem ki. Zaten bu izin de idarenin tasarrufuna bağlı. Hemen isteyince alacaksın diye bir şey yok. Insanlar bilmeden konuşuyor izin al da izin al.Varsa İzin hakkı alsın tabiki...
Ben de aksini söylemedim. Herkes önce kendini ve kendi ailesini düşünür dedim.
Konu sahibinin bebeği 5 aylık 24 aylık ücretsiz izin hakkı var.bir kereye mahsus değilIzin alsin denilip duruyor ama oyle ha deyince izin alamıyorsun. Mesela benim şu an sadece yarim dönem izin hakkım var o da meslek hayatım boyunca. Bebeğin varsa alırsın o ayrı. Ben açılsın diyorum ama istemeseydim de izin alamazdım çünkü ikinci dönem asi bulunacak diye bir şey yok. Onun dışında belki iznim başka önemli bir şey için lazım olacak bilemem ki. Zaten bu izin de idarenin tasarrufuna bağlı. Hemen isteyince alacaksın diye bir şey yok. Insanlar bilmeden konuşuyor izin al da izin al.
Sürekli bir kaç üye izin alsın izin alsın diye yazdıkları için öyle yazdım.Izin alsin denilip duruyor ama oyle ha deyince izin alamıyorsun. Mesela benim şu an sadece yarim dönem izin hakkım var o da meslek hayatım boyunca. Bebeğin varsa alırsın o ayrı. Ben açılsın diyorum ama istemeseydim de izin alamazdım çünkü ikinci dönem asi bulunacak diye bir şey yok. Onun dışında belki iznim başka önemli bir şey için lazım olacak bilemem ki. Zaten bu izin de idarenin tasarrufuna bağlı. Hemen isteyince alacaksın diye bir şey yok. Insanlar bilmeden konuşuyor izin al da izin al.
Ya 6 , 7 yaşındaki çocuklar ?Pandeminin basindan beri aktif sekilde calisiyorum.sonradan corona olduğu ortaya cikan musterilerimiz de oldu.
3 katli dokumasiz kumastan telli cerrahi maske alin. Kumas maskeler çöp. Bu maskeleri 3 saatte 1 değiştirin. Ufak bi el dezenfektani alip sik sik ellerinizi dezenfekte edin. Tenefuslerde ellerinizi mutlaka yikayin. Yuzunuze dokunmadan duramiyorsaniz siperlikte takin.
Bu sartlara uyarsaniz hastalik kapma riskiniz yuzde 1 filan.
Sahiller de maskesiz dip dibe olanlar yüzünden olmasın oO haftaki rakam artislarini buna bagliyorum
Zaten öyle olacak. Seminer haftası bu dedikleriniz yapılıyor. Hizmetliler de başlayacak haftaya.Valla okul acilacaksa son dk hadi aciyoruz dememeliler bence.okullarin temizlik gorevlileri var mi,yeterli mi?siniflar bolundu,mesafe ayarlandi mi? Ogretmenlere test yapildi mi?belki korona gelecek tum okula bulastiracak?acacaklarsa simdiden temizlik ve yapmalilar.dezenfektanlar ayarlanmali,bi brosur hazirlanip dagitilmali.son dakika olacak isler degil bunlar.ogretmenler erken gidip okulun hazirlanmasina baslamali,kimler hangi gun gelecek plani yapilmali,ders programi duyuurlmali vs vs
Devlet okula gitme diyo ogretmen gitmiyo.ogretmene niye yukleniyosunuz ki? Sanki ogretmenler kapatti okulu.sacmalamissiniz topluca.
Chelzy sizi ikiz annelerinden sevgiyle takip ediyordum yeni ikiz annesi olarak.görünce yazmak istedim aileye baktırmayın lütfen biz sağlıkcıyız eşimle eşimin zaten paikolojisi bozuldu 5 aydır covid serviste bebekleri göremedi.ama yine de annem kronik hasta diye gelmiyor aile içi bulas cok fazla ve siz bebekler yasınız gereği ayakta atlatırken yaslı insanlar atlatamıyor.beklenmeyen pandemi kredi düzenini cok bozuyor kendimizden biliyorum ama kötü bir durum olunca vicdan azabı.arkadaslarımızdan ailesine tasıyanlar oldu bilmeden cok üzücü kalbinizi kırmak istemem sizi sevdiğim için yazdım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?