Okullar açılınca herşey boşa gidecek gibi geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ucretsiz izin hakki varmış kullanabilirler o zaman. Ayrica düşünsün tabiki sıkıntı olan düşünmesi degil binlerce çalışan insanin oldugu platformda bundan yakınması
İzin hakkı varsa tabi ki kullansın.
Keşke okullarda tüm önlemler alınmış olsa da hem öğretmenler hem veliler rahat bir nefes alsa...

Içinizdeki bu nefreti bana kusmaya çalışmayın çünkü ben sizi muhataba alamam saldırgan insanlara laf anlatmayı tercih etmiyorum çünkü
Tamam sizsiniz, bu süreci en zor siz atlattınız, işe gitmek zorunda kaldınız, hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum, sizler birer meleksiniz. Öğretmenler ise evlerinde yata yata para kazanan daha üstüne bi de şikayetlenen birer nankör şeytanlar. Sıkmayın canınızı siz. Kalbiniz gibi bir hayat dilerim hanımefendi benim üzerime oynamazsanız sevinirim

Bir de herkes sadece kendinizi düşünüyorsunuz ne kadar bencilsiniz vs yazmış da tabi ki önce herkes kendini düşünecek kendi çevresini düşünecek.

Önce Can sonra Canan.....
O zaman otursun evinde idari izin alıp.

Bilin diye söylüyorum herkesin ki can.. amelenin ki de doktorun ki de aynı değerde can..

Ne nefretinden bahsediyorsunuz anlamadim ama hemsirelerin on planda olmasi caninizi sıkmış anlaşılan. Goz onunde olan seyleri bile kabullenemiyorsunuz

Bir öğretmen olarak uzaktan egitim yapmak denildiginde tuylerim diken diken olsada (çok zordu çünkü) gene de uzaktan egitimi tercih ederim. Koronadan okul ortaminda korunmamiz mumkun degil maalesef.Benim okulum bin öğrencili bir okul ve bir kiside korona ciksa bu bin kisiye ayni gun bulasabilir.Bahcesi binasi sinif mevcutları vs cok dar kalabalik ve ic iceler. Cocuklar surekli temas halinde olurlar biz uyarsak bile.Maskeleri yere düser tekrar takarlar cunku alim gucleri zayif ailelerin.O maske onun bir kac gun kullanacagi esyasi olmak zorundadir.Ne bileyim korkuyorum okul ortamindan.4 öğrencimkronik hasta
Onlara ya bir sey olursa diye endiseliyim hatta onlar gelmesin ben onlara gene uzaktan egitim mi yapsam diye bile dusunuyorum.Kafam cok karisik.Bakalim neler olacak ve nasil olacak.

Ne nefretinden bahsediyorsunuz anlamadim ama hemsirelerin on planda olmasi caninizi sıkmış anlaşılan. Goz onunde olan seyleri bile kabullenemiyorsunuz
Çok tatlısınız gerçekten hangi cümlemden hemşirelerin ön planda olmasına canımın sıkıldığını çıkardınız üstelik tüm sağlık çalışanlarına gönülden teşekkürler yazmış olmama rağmen. Diyorum ya nasıl bir nefret varsa içinizde okuduğunuzu da anlamıyor ha bire şer saçıyorsunuz ancak ben münakaşaya girmeyeceğim bu da son mesajım istediğiniz cevabı verin(en son yazan olmak laf sokmuş zannetmek hoşunuza gidiyor belli ki) sizi kaale alamayacağım hemşirecik

Okudugunu anlamayanin kim oldugu cok açık. Dogrulari duymak zorunuza gidiyor Icinde nefret barindiranda sizsiniz surekli dile getiriyorsunuz yazik gercekten

Varsa İzin hakkı alsın tabiki...

Ben de aksini söylemedim. Herkes önce kendini ve kendi ailesini düşünür dedim.
Izin alsin denilip duruyor ama oyle ha deyince izin alamıyorsun. Mesela benim şu an sadece yarim dönem izin hakkım var o da meslek hayatım boyunca. Bebeğin varsa alırsın o ayrı. Ben açılsın diyorum ama istemeseydim de izin alamazdım çünkü ikinci dönem asi bulunacak diye bir şey yok. Onun dışında belki iznim başka önemli bir şey için lazım olacak bilemem ki. Zaten bu izin de idarenin tasarrufuna bağlı. Hemen isteyince alacaksın diye bir şey yok. Insanlar bilmeden konuşuyor izin al da izin al.

Konu sahibinin bebeği 5 aylık 24 aylık ücretsiz izin hakkı var.bir kereye mahsus değil

Konunuza ve yorumlarınıza beğenmedim tuşu basanları anlayamadım. Endişelerinizde çok haklısınız, sizi anlıyorum ve yanınızdayım ama ne diyeceğimi de bilmiyorum. Evet çalışanlar çok zor durumda, bir arkadaşımızın belirtiği gibi markette kasada çalışanlar falan da çok risk altında; zaten sağlık çalışanlarına değinmiyorum ama onları azami tedbirlerle kendilerini korumaya çalışıyorlar, onun dışında insanlarla sürekli temas halinde olanlar için ne kadar tedbir alsalar da bu tedbirler yetersiz kalabiliyor, çünkü karşı taraf tedbirli davranmıyor, insanlara laf anlatmak çok zor. Öğretmenlerin durumu da zor çocuklara tüm gün maske taktırmak, sosyal mesafeyi korumalarını sağlamak imkansız gibi bir şey. Bu arada bir çocuğun tüm gün maske takması da sağlıklı değil, kendi nefesini soluyacak, o maske bin kere ellenecek, başka hastalıklar da davetiye; hadi büyükler dikkat edebilir böyle şeylere ama çocuklar mümkün değil. Siz tedbirlerinizi tam alın, bir de çok güçlü antiviraller var ismini yazmak isterdim ama reklama girer belki yazamam, internetten araştırın, yüzeylerde 1 ile 3 ay koruma sağlıyor; kendi malzemelerinizi masanızı vs bununla dezenfekte edin. Saçlarınızı uzun ise toplayın, önlük giyin. Evinizde de bu malzeme ile önlem alabilirsiniz, eve girince zaten temizlenirsiniz bebğiniz ve anne babanızla temas etmeden. Benim kanaatime göre okullar açılmayabilir, vaka sayıları artıyor ve daha bayramın etkisi de çıkmadı ortaya. Açılsa da bir kaç hafta sonra tekrar kapanacak diye söylentiler var. Tedbirli olun ama karamsar olmayın, bu size artı stres getirir.

Sürekli bir kaç üye izin alsın izin alsın diye yazdıkları için öyle yazdım.
Alabiliyorsa alsın yazmak daha doğru olurdu .

Pandeminin basindan beri aktif sekilde calisiyorum.sonradan corona olduğu ortaya cikan musterilerimiz de oldu.

3 katli dokumasiz kumastan telli cerrahi maske alin. Kumas maskeler çöp. Bu maskeleri 3 saatte 1 değiştirin. Ufak bi el dezenfektani alip sik sik ellerinizi dezenfekte edin. Tenefuslerde ellerinizi mutlaka yikayin. Yuzunuze dokunmadan duramiyorsaniz siperlikte takin.
Bu sartlara uyarsaniz hastalik kapma riskiniz yuzde 1 filan.

Ya 6 , 7 yaşındaki çocuklar ?

Zaten öyle olacak. Seminer haftası bu dedikleriniz yapılıyor. Hizmetliler de başlayacak haftaya.

Canim,cok tesekkur ederim dusundugun icin.❣❣Benim ders yüküm çok olmayacak diye dusunuyorum.Ilkokuldayim ve bransciyim.Tabi bu sadece düşünce.Seminerler bir baslasin az cok belli olur.Esim de sinifci.Onun gittigi gunler ben evde olurum,cogunlukla kendim bakarim diyorum gerci 10 aylik oldular, saniye durmuyorlar.Cok zor olacak ama esimin ailesinin gelmesini ben de istemiyorum..Bakici en son ihtimal.O da zor iki bebege bakabilen bakici cevremizde pek yok ve haliyle olsa bile daha fazla olacak ucret olarak ta.Bakalim.Ben kendimi zorlayacagim ders programim vs ile kendim bakmaya calisicam.Insallah zorlanmayiz her anlamda.Cok tesekkurler.tekrardan ince dusuncen icin.

kimsenin öğretmen düşmanı olduğu yok herkes aylardır bu şartlarda işe gidip gelirken öğretmenler neden ayrıcalık bekliyor ki ? Kreşler açıldı çalışan ebeveynler perişan olmuş durumda daha rahat bir meslek yok şu an bunu dile getirmek neden düşmanlık olsun ki durum tespiti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…