- Konu Sahibi mermaid2608
-
Hayir tabikide sadece ogretmenlerin sadece tek kendileri calisacak gibi hallere girmeleri insanlari kizdiriyor diger calisan gruba haksizlik degilmi onlar napsinlar ise gidip onlarca kisi ile ugrasip bunlarin arasinda kimin hasta olup olmadigi belli olmadan aksam evine donenler aralarinda kritik durumda olan ama mecburen ise gidip calismasi gerekenler var onlar napsin onlarin aileleri yokmu bu nasil bi bencillik okullar acilmasin demek nasil her yer calisiyo bi sekilde surduruluyosa okullarda acilip herkes gibi sizlerde isinizin basina gececeksinizDoğru maaş falan da vermemeleri lazımdı evde duvar kemirseydik . Koronayı da biz çıkardık evde yatmak için haklısınız . Öğretmenlerle ne zorunuz var ? Devlet aldı bu kararı biz de uyduk . Öğretmenler topluca korona olsa içiniz rahatlar bence . Ha pardon onda da herkes hasta oluyor niye çalışmıyorsunuz derdiniz . Olay biz değiliz bi anlasanız keşke olay öğrenciler ve onların sağlığı .
Okulları devlet öğretmenleri mi kapattı acaba biz istedik mi kapansın?ikincisi yatmadı öğretmenler genellemeler yaparken biraz araştırma yapın neler yaptığımı öğrencilerimiz biliyor o bize yeter.napalim takla mi atalım boş kaldigimizda gelip eve çocuklarınıza falan mı bakalim?Devlet öğretmenleri öyle değil mi ama?? Özel öğretmenleri can cekisirken devlettekiler yata yata maaş alıyor. Bence adalet lazım bu ülkeye, ek derse kadar maaş alıyor devlettekiler el insaf!!!! Ozeldeki arkadaşım eşiyle tehlikede kız ne yapsın ?
Ben okullar açılmasın demedim kiBen de diyorum ki kreşler neden açık???
Kreşteki öğretmen değil mi, oradaki çocuk hatta bebek değil mi?
Yani kendinizi savunurken sizinle aynı haklara sahip olamayan okul öncesi öğretmenlerine bile ayrımcılık söz konusu olmuyor mu bu?
Onlar kucağa zıplamak bir kenara, kucakta taşınıyorlar.
Saydığınız her şeyin misli asıl orada.
Okullar açılmasın diye yüklenmek yerine kreşler acil kapansın, çalışan ebeveynlere bir çözüm bulunsun demek doğru değil mi?
Üslubunuza dikkat edin emir veremezsiniz . Okullar açılmasın diye bir şey yazdığımı okudunuz mu ? Tedbirleri alıp gideceğiz diyorum nesini anlamıyorsunuz ?Ben k
Hayir tabikide sadece ogretmenlerin sadece tek kendileri calisacak gibi hallere girmeleri insanlari kizdiriyor diger calisan gruba haksizlik degilmi onlar napsinlar ise gidip onlarca kisi ile ugrasip bunlarin arasinda kimin hasta olup olmadigi belli olmadan aksam evine donenler aralarinda kritik durumda olan ama mecburen ise gidip calismasi gerekenler var onlar napsin onlarin aileleri yokmu bu nasil bi bencillik okullar acilmasin demek nasil her yer calisiyo bi sekilde surduruluyosa okullarda acilip herkes gibi sizlerde isinizin basina gececeksiniz
Okulların açılmasını da çok istyorum çok da özledim ayrıca böyle yorumları görünce üzülüyorum bu düşmanligaOkulları devlet öğretmenleri mi kapattı acaba biz istedik mi kapansın?ikincisi yatmadı öğretmenler genellemeler yaparken biraz araştırma yapın neler yaptığımı öğrencilerimiz biliyor o bize yeter.napalim takla mi atalım boş kaldigimizda gelip eve çocuklarınıza falan mı bakalim?
Gercek tencere kaynasin turizm sektoru vs batmasin diye acildi.defalarca saglik bakani korona gitmedi mesafeyi koruyun diye aciklama yapti.kontrollu normallesin dendi.dinleyen var mi? Hayir.olamaz ki metrobusler,ucaklar herkes yan yana.aksam is cikisi bi metrobuse binin de kalabalik gorun.tatil beldeleri de doldu ,tasiyor.siz de haklisiniz bi okullar mi acilmasin bu durumda? Haklisiniz...Hayır, anlatılmak istenen şu;
‘Siz marttan beri evden eğitime devam edip, üzerine normal çalışma arası düzeniniz girince dünyanın farkında değilsiniz.
Hayat olağan akışıyla, tatili, düğünü, her türlü meslek grubunun iş faaliyeti, cenazesi vb şekilde devam ediyorken, kafa uzatın da bir bakın, abes değil mi açılmaması’ deniyor.
Yoksa yatmış kalkmış bilmem ne, ülke canhıraş motor taktı, tam gaz ileri giderken ‘yapılmada edilmese’ vb her türlü istek bencilliktir hatta saçmalıktır.
Bence açılmamalı ama öncelikle otel, avm, fazla kapasiteli restoran, eğlence merkezleri, düğün dernek derhal yasaklanmalı.
Bunlar varken okul açılmasa ne ola...
Yok ben izindeydim zaten. Korona öncesinde doğum yaptım, iznimi ondan önce aldım. Yani okulların kapalı olmasının bana herhangi bir etkisi olmadı. Aksine iznim bitince okula dönüp derslerime girip, ekders ücreti vs alacaktım, ama korona sebebiyle göreve başlama olmadı.Konu sahibi de sanırım doğum izni almaktansa aman canım zaten işe gitmeden para alıırım diye doğum izni almayanlardan hala daha alabilir ama almak istemez çünkü tamamen duygusal sonra sağlık endişesi der sebep olarak yersen.
Ben bir taraf değilim bilakis çalışmayan bir anne olarak çocuklarımı kreşe de yollamıyorum, yollamayacağım.Gercek tencere kaynasin turizm sektoru vs batmasin diye acildi.defalarca saglik bakani korona gitmedi mesafeyi koruyun diye aciklama yapti.kontrollu normallesin dendi.dinleyen var mi? Hayir.olamaz ki metrobusler,ucaklar herkes yan yana.aksam is cikisi bi metrobuse binin de kalabalik gorun.tatil beldeleri de doldu ,tasiyor.siz de haklisiniz bi okullar mi acilmasin bu durumda? Haklisiniz...
E diger tarafta aylardir kendisini korumak icin anksiyete olmus artik insanlar var.ayni evde yasli anasi babasi olan, hastasi olan,bunyesi zayif olan kendini canhiras korurken,izole ederken okullar acilinca bu kadar korumak bosa gidecek diye korkan.okul ortamindan cocugun eve getirme ihtimali yuksek.
Yani herkes hakli.sadece ogretmenler degil velilerden de bahsediyorum.
Insanlar zor durumda ama koronadan hala ders cikarip sorun cozmek,birbirinin kaygilarini anlamaya calismak yerine ben zorluk yasiyorum herkes yasasin mantiginda olmak o kadar kotu ki...herkes magdur.biri biraz daha az magdur diye ona yuklenmek yerine keske soyle bir ortamda birbirine insanlar destek olsa
Bakin ben kimsrye emir vermem haddim degil siz oyle dedinizde demiyorum ama yorumlari okudugum kadari ile okullar acilmasin deniliyor ben onlara diyorum niye ustunuze aliniyosunuzÜslubunuza dikkat edin emir veremezsiniz . Okullar açılmasın diye bir şey yazdığımı okudunuz mu ? Tedbirleri alıp gideceğiz diyorum nesini anlamıyorsunuz ?
Iste kastettigim bu.egitim eve cekilebiliyorsa niye ogretmenler,ogrenciler,aileler hasta olma riskine girsin? 1 can bile hasta olmasa guzel degil mi?Ben bir taraf değilim bilakis çalışmayan bir anne olarak çocuklarımı kreşe de yollamıyorum, yollamayacağım.
Açılmamasından yanayım, her geçen gün felakete sürükleniyoruz.
Ben de fazla izole yaşıyorum ama düşünüyorum ‘çalışan bir anne olsaydım mecbur kreşe verecektim’ ve böyle böyle ayrımcılıklar başlıyor.
Evet koca ülkeyi durduramayız ama eğitim alt yapısı hazırken evden devam edebiliriz.
Mesela avmler online satışla zaten malını satıyor, neden açık?
Böyle böyle ihtiyaç ya da zorunlu olmayan her sektörü evine çekmek gerek, sadece öğretmen değil.
Ha çekmiyorsak da yapacak bir şey yok, çifte standarta karşıyım, herkes taşın altına elini koyacak.
Yok olmaz. Kökümüze kibrit suyu dökmenin hayalini kuruyor bazılarıIste kastettigim bu.egitim eve cekilebiliyorsa niye ogretmenler,ogrenciler,aileler hasta olma riskine girsin? 1 can bile hasta olmasa guzel degil mi?
İşte sadece öğretmen ve öğrencilere has olmamalı.Iste kastettigim bu.egitim eve cekilebiliyorsa niye ogretmenler,ogrenciler,aileler hasta olma riskine girsin? 1 can bile hasta olmasa guzel degil mi?
Kimse çalışmaktan şikayetçi değil ve ogretmenlere satasmiyor.herkes işini kaybetmemek için çabalıyor,ekmek parasını pesinde,ise gitmemek için çabalayan yok.isini kaybedenler de pandemi falan dinlemiyor iş ariyor.butun öğretmenler sizinle aynı üslupta konuşuyorsa zaten kökünüz kurumus gibi.Şu memlekette öğretmenlerin kökü kurusa da bu öğretmen düşmanı kıskançlarda bi rahatlasa. Çatladılar. İşe gitmek zorunda kaldıkları için. Öğretmene sataşacağınıza devlete saydırın bakalım. Tabi içeri atılmazsanız. Sizlere 5 ay ücretli izin veremeyen hükümete bi giydirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?