- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.798
- 133
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ayrimcilik nedir biliyor musunuz?kendi cocugumu okula gondermeyecegim ama ogretmenler de hastalik riskine girsin,diger cocuklar da girsin demek.İşte sadece öğretmen ve öğrencilere has olmamalı.
Bütün bankalar sistemlerini kurdular mesela, evden çalışabiliyorken neden şubeler açıklar?
Böyle birçok sektör söz konusu.
Sadece öğretmen öğrenciyi çekmek tamamen ayrımcılık olur.
Evden çalışabilen, alt yapısı olan her şirket, kurum, alan vb iş yerleri kapanmalı.
Herkesinki can ama...
Çevremde genel olarak devlet memurları var.İşte sadece öğretmen ve öğrencilere has olmamalı.
Bütün bankalar sistemlerini kurdular mesela, evden çalışabiliyorken neden şubeler açıklar?
Evden çalışabilen, alt yapısı olan her şirket, kurum, alan vb iş yerleri kapanmalı.
Herkesinki can ama...
Evden dönüşümlü calistigimiz uzun bir sure oldu ama insanlar emekliler öğretmenler memurlar her sektörden insanyerlerinde evlerinde durmadilar.herkes kredi çekip altın gümüş alma derdine düştü şube personeli yetişemez olduk ve dönüşümlü çalışma bitti.İşte sadece öğretmen ve öğrencilere has olmamalı.
Herkesinki can ama...
Vah vah vah vah ! Vah ki ne vah ülkenin öğretmenine bak!Şu memlekette öğretmenlerin kökü kurusa da bu öğretmen düşmanı kıskançlarda bi rahatlasa. Çatladılar. İşe gitmek zorunda kaldıkları için. Öğretmene sataşacağınıza devlete saydırın bakalım. Tabi içeri atılmazsanız. Sizlere 5 ay ücretli izin veremeyen hükümete bi giydirin.
Esimde evden calisabilen bi sistemde calisiyo ayrica is yerinde yarisi virus pozitif cikmis ve esim tansiyon hastasi 16 aylik kizim var esim o sekli ise ise gidiyo ve esim gibi olan daha kotu olan bi cok insan var ama nedense ogretmenler gidemiyolar okullar acilmasin ne guzel oh sonrada ogretmen dusmanligi deniliyo ama bilmiyolarki bu okullar acilmasin diyenler bencillik yapiyolar sadece kendilerini dusunuyolarİşte sadece öğretmen ve öğrencilere has olmamalı.
Herkesinki can ama...
Bilakis, ben göndermeme seçeneğine sahipken çalışan anne neden zorunlu, neden aramızda bu ayrım var, bunu ortadan kaldırmak gerek diyorum.Ayrimcilik nedir biliyor musunuz?kendi cocugumu okula gondermeyecegim ama ogretmenler de hastalik riskine girsin,diger cocuklar da girsin demek.
Size ilk mesajimda da yazdim tum sektorlerde uzaktan calisilabiliyorsa uzaktan calisilsin.bunu talep edin.ama onlar uzaktan calisiyo onlar da hastalik kapma riskine girsin demek bana gore kotu niyettir.biz pandemiden de ders cikarmamisiz.kendi hakkimizi aramak yerine baskalarini dibe cekmeye calismamayi ogtenseydik keske.
24 ağustosta başlıyor.Seminerler ne zaman basliyor
Şuna mantıklı bir açıklaması olan var mı?Siz öğretmensiniz evdesiniz, eşiniz işe gidip geldikçe evde olmanızın mantığı nedir?
Emin misiniz? Bazı yorumlarınızı okudum da pek öyle durmuyor. Basbayağı hazmedemiyorsunuz. Konu sahibi gibi bencil, mızmız tiplerin korona var diye ağlaması da sizinkiyle yarışır tabii.Birgun dinlenip ertesi gun nöbetime gittim calismak benim zoruma gitmiyor.
Bankalar dönüşümlü de çalıştı,ama insanlar bankaları boş bırakmadı ki.kredi cekmek için kredi erteletmek icin..emekliler promosyon alacağı bankayı secmek için subelere dolustu..son 2 -3 haftadır da altın gümüş hesabı açtiranlar ile yikiliyor subeler. dönüşümlü çalışma geçen ay bitti mecburen.sube telefonları da şahsi telefonlarimiza yönlendirildi.evden çalışmak da kolay değildi .hepimiz subelere kosa kosa döndük neredeyseİşte sadece öğretmen ve öğrencilere has olmamalı.
Herkesinki can ama...
Bunca rahatliktan sonra şikayet ediyorlar tabiki hazmedemem nesi garip bununEmin misiniz? Bazı yorumlarınızı okudum da pek öyle durmuyor. Basbayağı hazmedemiyorsunuz. Konu sahibi gibi bencil, mızmız tiplerin korona var diye ağlaması da sizinkiyle yarışır tabii.
Egitimciyi keske dusunseler.kurtulus savasina ogretmenler alinmamistir mesela.ogretmenlerimiz ,saglikcilarimiz hepsi cok degerli.anlamadiginiz egitimciyi dusunen yok.herkes icin endiseli insanlar.acilsin diyen dr acilmasin diyen dr hakli kendince.anlamaya calissak,kirmasak...cok zor degil.destek olsak...Bilakis, ben göndermeme seçeneğine sahipken çalışan anne neden zorunlu, neden aramızda bu ayrım var, bunu ortadan kaldırmak gerek diyorum.
Ama sadece eğitimle olmaz, sadece eğitimciyi düşünmek hem ayrımcılığın dibi hem de boşa çabadır.
Siz öğretmensiniz evdesiniz, eşiniz işe gidip geldikçe evde olmanızın mantığı nedir?
Bu böyle bir zincir.
Evinde olan güvende diye bir şey yok, keza evinde oturan benimkiler harici çocuk da görmüyorum.
Yani okul açılmamalı diyorum ama açılmadığında daha mı az risk var, hepsini ortadan kaldırın ki bir şeye yarasın.
Tek başına gerçekten anlamsızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?