- Konu Sahibi mermaid2608
-
Konu sahibi maaş almak istiyor ama ücretsiz izin seçeneği de varken...belki öyle olursa insanlar neden açılmaması gerektiğini kavrarlar, herşey kolaylıkla öğrenilmiyor ne yazık ki.
hayatın öğretmen olması gerekiyor bazen.
hayatlarındaki bir cana zarar gelmesi ihtimalinden daha önemli demek ki öğretmenlerin maaş alması
Öğrenci sayıları, sınıfla ilgilenen kişi sayıları ve imkanlari okullarla kıyaslanamazKreşlerin açık olduğunu biliyor musunuz?
Yorumunuza katılıyor ekleme de yapmak istiyorumHanımefendi anlamak istemiyorsunuz sanırım beni. Şuan herkes dışarıda zaten insanlar tatilde düğünde vs... herkes evinde otursa sokaklar bos olsa anlarim ama kimse evinde degil. E o zaman neden acilmasin okullar? Cocuklar parka gidince sıkıntı yok ama okula gidincemi sıkıntı oluyor? Ayrıca ogretmenler burada ogrencileri degil kendilerini dusunuyorlar. E o zaman hemsireler olarak bizde tatil isteyelim olurmu sizce? Olmaz çünkü bizim isimiz bu. Herkes isini oz tedbirini alarak yaparsa sıkıntı olmaz. O kadar calisan iscininde cani çoluğu çocuğu var ama hepsi ekmek parasi icin çalışmak zorunda
Şu anda restoranda çalışan garsonlar isterlerse çalışmayabilirler sanırım, kargo şubesindeki eleman işten ayrılamaz mı... herkes geçim derdinde değil mi... belki kredi borcu var ... martta okulları konu sahibi tatil etmedi ki. Herkes için şok edici gelişmeler yaşandı.Konu sahibi maaş almak istiyor ama ücretsiz izin seçeneği de varken...
Zaten sokağa çıkma yasağı yok.ziyadesiyle park bahçe mesire alanı ve tatil yorelerinde herkes.yuzde yüz kimse izole değil yeni normal denen süreçte.bu açıdan da bakınca hastanelerin doluluk oranının artışını hizlandiracagini zannetmiyorum okulların açılmasının.Bunu zaten bilmeyen yok ama okullarla ilgisi ne... kendilerine şükran suyuyoruz, Allah hepsini korusun sağlık sıhhat versin. Okullar açılınca hastaneler mi boşalacak...
Bu çocuklar daha 6 yaşın altında. Onlar anlıyor. Kızım özel okula gidiyordu martta küt diye kapadılar, haziranda kreşler açılınca bulduğum eli yüzü düzgün bir kreşe yolladım mecbur. Öğretmenlere çare bulundu da küçük çocuğu olan çalışan anneler ne yapacak?Öğrenci sayıları, sınıfla ilgilenen kişi sayıları ve imkanlari okullarla kıyaslanamaz
Yüzde yüz izole olmaya zaten imkan yok. Siz çıkmıyor musunuz dışarı? Ben çıkıyorum bazen. Mesire yerine, çay bahçesine de gittim. Bina içine girmedim hiç mesela. Okullar açılınca servisler, sınıflar, kantin, vb bütün alanlar dolacak. Sahile havlu serip denize girmekle aynı mı sizce? Ha okullar açılırsa gerekli tedbirler doğrultusunda elbette işimizin başına geçerizZaten sokağa çıkma yasağı yok.ziyadesiyle park bahçe mesire alanı ve tatil yorelerinde herkes.yuzde yüz kimse izole değil yeni normal denen süreçte.bu açıdan da bakınca hastanelerin doluluk oranının artışını hizlandiracagini zannetmiyorum okulların açılmasının.
Eğer gerçekten tam bir karantina sokağa çıkma yasağı vs sozkonusu olsaydı dogrusunuz.ben zaten aylardır çalışıyorum.okul çağında çocuğum yok.derdim öğretmenler de değil.sadece iş basi yapmanız gerekirse çok stres olmayın diyorum aslında.dilerim bir an önce biter bu surec
Özel okullar açıldı zaten egitim tam gaz devam. Canlı dersin de en iyisini yapti çoğu. MEB teki arkadaslarin internet bağlantısı hep koptu cok isteseler de çoğu ders yapamadı:)Hayır ama özen okullar için açılacağını düşünüyorum. En azından 15 gün, 1 ay. Çünkü özel okul velileri açılmazsa ücret ödemeyecekler. Ama özel okullar da öğretmenlerine uzaktan eğitim yaptırscak.Bu defa öğretmenin maaşını nasıl verecek.
O konuda çok haklısınız. Kardeşim de aynı sıkıntıyı yaşadı. Önceden çocuğuna annemler bakıyordu. Zaten okula gidiyordu. Kardeşim sağlık çalışanı olduğu için anneme de bırakamadı marttan sonra. Yanında da götüremedi. Izin de verilemedi. Çocuğuna bir süre ben vakti.. benim kurumum uygun olduğundan yanımda götürdüm. Cok zor bir durum. Ama okul konusunda bir düzenleme daha ayrıntılı planlamalar yapılmalı.Bu çocuklar daha 6 yaşın altında. Onlar anlıyor. Kızım özel okula gidiyordu martta küt diye kapadılar, haziranda kreşler açılınca bulduğum eli yüzü düzgün bir kreşe yolladım mecbur. Öğretmenlere çare bulundu da küçük çocuğu olan çalışan anneler ne yapacak?
Yoo kimse öyle dememiş. Öğretmenler koronanın yalnızca kendilerini etkilediğini zannediyor ve yalnızca onların aileleri varmış gibi davranıyorlar problem bu.Yani 22 sayfadır herkes demiş ki vay bütün millet çalışıyor da öğretmenler yatıyor... öğretmenler zaten bu durumun farkında ve kuryeden hasta kabule kadar hizmet veren herkese minnettar. Okullar açılırsa öğretmenler daha çok çalışmayacak ama sağlık çalışanları için risk artacak.
Öğretmenlerin beynine çip mi yerleştirdinizYoo kimse öyle dememiş. Öğretmenler koronanın yalnızca kendilerini etkilediğini zannediyor ve yalnızca onların aileleri varmış gibi davranıyorlar problem bu.
Sihirli güçlerim varÖğretmenlerin beynine çip mi yerleştirdiniz
Tabii ki mecbur cikiyorum çünkü calisiyorum.mesire alanı cafe vs hiç gitmedim disaridan yemek yemedim.evden cikan halka karışan ben olduğum için şubenin karşısındaki markete de ben gidiyorum eşim ve oğlum beni arabayla almaya geliyor.oglumu hiç parka vs goturmedik.ormanlik ıssız alanlarda saldık çayıra.aile akrabamız zaten bulunduğumuz şehirde değil.bu arada eşim home office.Yüzde yüz izole olmaya zaten imkan yok. Siz çıkmıyor musunuz dışarı? Ben çıkıyorum bazen. Mesire yerine, çay bahçesine de gittim. Bina içine girmedim hiç mesela. Okullar açılınca servisler, sınıflar, kantin, vb bütün alanlar dolacak. Sahile havlu serip denize girmekle aynı mı sizce?
Abla ne soylesek ters anlıyorlar. Biz diyoruz a onlar diyor b. Ogretmen dusmani ilan edildik birde şaka gibi.Hanımlar yine öğretmen konusu ve yine şikayet raporu rekora koşuyor.
Her öğretmen topiğinde benzer tartışmalar yaşıyorsunuz, yapmayın artık lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?