- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ablacım konuyu açıyolar sonra hoşlarına gitmeyen yanıtlar alıyorlar mızıkıp aa öyle olmaz ama diyolar. Gayet seviyeli bir sohbet ortamı var benceHanımlar yine öğretmen konusu ve yine şikayet raporu rekora koşuyor.
Her öğretmen topiğinde benzer tartışmalar yaşıyorsunuz, yapmayın artık lütfen.
Bence raporları değerlendirin de burası biraz boşalsınHanımlar yine öğretmen konusu ve yine şikayet raporu rekora koşuyor.
Her öğretmen topiğinde benzer tartışmalar yaşıyorsunuz, yapmayın artık lütfen.
Ben on-line ya da canlı herneyse onun 1..sınıfa uygun olduğunu düşünmüyorum. Yaş düzenlemesi yapabilirler eskiden olduğu gibi baslama yaşını 7ye çekebilirler . Ama kesinlikle online dersle çocuğun öğrenebilicegine inanmıyorum. Bence 72 ayin üstüne çekilmeliBen 1. sınıfta canlı dersin çok çok çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Sınıfta asla yanıma çağırmayacağım, kendimi düşündüğüm için değil, bende varsa o çocuğa da geçmesin diye. Dolayısıyla çocuğu oturduğu yerden doğru mu okuyor, doğru mu yazıyor asla göremeyeceğim. 1. Sınıf çocuklarının sesi çıkmaz, sınıfta gürültülü olacağı için okuyanı hiç duyamam. Canlı derste gerekirse 3 er 5 er yayına alıp, okutmayı yazını göster diyerek bakmayı düşünürüm. Zaten morpa ve okulistik gibi araçlarla çok daha iyi öğreniyorlar, canlı derste çocuklarla beraber harfleri oradan izleyip, etkinlikleri birbirimizi duyarak yaparız. Maskemi indirip, harfin okunuşunu ağzımla göstermem risk, maske olunca da onlar ağzımı göremeyecek. Günde 100 defa maskemi indirip harfi, heceyi bağırmam lazım, indiremem. Ama kamerada bu bile daha rahat. Öğretmek isteyene her şekilde yol var. Ben de birinci sınıfları öperek, severek, saflıklarına gülerek okutmayı isterim, en sevdiğim sınıftır 1. Sınıf. Ama inanın canlı ders çok daha verimli özellikle birinci sınıfta.
O zaman konu sahibi gitsin ücretsiz izin alsın...Şu anda restoranda çalışan garsonlar isterlerse çalışmayabilirler sanırım, kargo şubesindeki eleman işten ayrılamaz mı... herkes geçim derdinde değil mi... belki kredi borcu var ... martta okulları konu sahibi tatil etmedi ki. Herkes için şok edici gelişmeler yaşandı.
Valla herkes birbirinin hayatına saçma sapan saldırıyor da ondan bı hale geldi. Ülkemizde keyfinden çalışan çok meslek grubu varmış gibi ücretsiz izin tavsiye etmişler. Öğretmenler gayrimenkul zengini zaten kira toplayıp geçinirlerO zaman konu sahibi gitsin ücretsiz izin alsın...
Konu ne ara buralara geldi anlamakta mümkün değil ya neyse
Allah sağlık çalışanlarının yardımcısı olsun, kapalı alanlarda virüsün bulaşma ihtimali daha yüksek ama maalesef tatil sezonu nedeniyle akın akın Ege ve Akdeniz'e gidenler ne maske ne mesafe kuralına uymuyor, plajlar dipdibe insanlarla dolu, çarşı pazarda el kadar bebeklerden okul çağındaki çocuklara kadar alışveriş yapan ailelerin koloni halinde gezdiklerine şahit oluyorum ve maalesef sezon açıldı vaka sayılarında patlama oldu, en azından burada artık haftada 7-8 vaka olduğunu duyuyoruz.Ben de öğretmenim okul açılınca bize bulaşır diye düşünüyorum ben de ama bir yandan da sağlıkçılar ne yapsın diyorum onlar hastalarla direkt temaslı ve akşam olunca eve mecburen dönüp aileleriyle ilgileniyorlar.
Salgın ne zaman bitecek belli değil nereye kadar okul açılmayacak ?
Allah yardım etsin hepimize
Gerçekten neye gore konuşuyorsunuz bilmiyorum. Kızım özel okula gidiyor. Haftanın dört günü canlı dersi oldu. Ama okulumuz kendi sistemini kurdu. Önün üzerinden girdik. Ben de devlette öğretmenim. Bizim girip ders verdiğimiz yer çok çok daha kapsamlı aynı anda birçok öğretmenin ve öğrencinin girmeye çalıştığı yer ayni şey değil. Ona rağmen biz de canlı dersler başladığında derslere girdik bazen bağlantı sorunu oldu ama ilk birkaç günden sonra oturdu. Mesela beni üç gün ust üste dersin bitimine beş dakika kala attı. Ertesi gün çocuklara sordum oblarinkini de öyle olmuş. Bizim suçumuz mu? Ki beş dakika kala attı bir şey sayılmaz yani. Karsilastirmaniz biraz garip sırf laf soyleyeyim diye.Özel okullar açıldı zaten egitim tam gaz devam. Canlı dersin de en iyisini yapti çoğu. MEB teki arkadaslarin internet bağlantısı hep koptu cok isteseler de çoğu ders yapamadı:)
Ozeldeki arkadaşların neti çok iyiydi saatlerce ders yaptılar. Zaten başarı oranı da belli.
Öyle olacak zaten kurallar gereği ama işte toplu kıyım olacak, çat çat banlıyorum ama bir içim titremiyor da değil haniBence raporları değerlendirin de burası biraz boşalsın
Yani üzgünüm ama okullar açılacak olursa ücretsiz izin almaktan başka çaresi görünmüyor anlattıklarına göre de daha okullar açılmadı ne olacağı belli değil kiValla herkes birbirinin hayatına saçma sapan saldırıyor da ondan bı hale geldi. Ülkemizde keyfinden çalışan çok meslek grubu varmış gibi ücretsiz izin tavsiye etmişler. Öğretmenler gayrimenkul zengini zaten kira toplayıp geçinirler
Emir demiri keser, görev buÖyle olacak zaten kurallar gereği ama işte toplu kıyım olacak, çat çat banlıyorum ama bir içim titremiyor da değil hani
Aynen öyle. Öğretmenler de çoluk çocuk sahibi yani, herkesin kafasında kırk tilki dolaşıyor. Bakanlık ne açıklarsa öğretmenler de onu uygular, mecburen çözümler üretir.Yani üzgünüm ama okullar açılacak olursa ücretsiz izin almaktan başka çaresi görünmüyor anlattıklarına göre de daha okullar açılmadı ne olacağı belli değil ki
Konu sahibinin hatası doğmamış çocuğa don biçip böyle bir konu açması ve aşırı karamsar. Biraz sakin olsa aslında ne olup ne olmayacağını görecek zaten..
Şu an bütün dünyanın durumu üç aşağı beş yukarı aynı. Böyle panik havası yaratmanın kimseye faydası yok..
Vallahi Allah herkesin yardımcısı olsun. İnsanı umutları hayatta tutar. Bu pandemi herkesi mahvettiAynen öyle. Öğretmenler de çoluk çocuk sahibi yani, herkesin kafasında kırk tilki dolaşıyor. Bakanlık ne açıklarsa öğretmenler de onu uygular, mecburen çözümler üretir.
Sakin ol, kimse kimseye ölsün demiyor. Okul öncesi öğretmenler 2 aydır çocuklarla sınıfta. Çalışan anneler gönderiyor.
Burada kızılan konu sahibinin bencilliği. Kaldı ki memur olduğu için 24 ay ücretsiz izin alabilir. Hem karnım doysun, hem pastam dursun demesi bu kadar insan çalışırken hiç hoş değil...
Sakin ol, kimse kimseye ölsün demiyor. Okul öncesi öğretmenler 2 aydır çocuklarla sınıfta. Çalışan anneler gönderiyor.
Burada kızılan konu sahibinin bencilliği. Kaldı ki memur olduğu için 24 ay ücretsiz izin alabilir. Hem karnım doysun, hem pastam dursun demesi bu kadar insan çalışırken hiç hoş değil...
Avukat istiyorumBattı balık yan gider oldu bu topik:))) ben yarım saat kadar müsade istiyorum sonra bavulları toplayın zorunlu tatile göndereceklerim var, haber vermeden götürdü diyordunuz bakın haberli maberli banlıyorum ona göre :)))
Kaç günBattı balık yan gider oldu bu topik:))) ben yarım saat kadar müsade istiyorum sonra bavulları toplayın zorunlu tatile göndereceklerim var, haber vermeden götürdü diyordunuz bakın haberli maberli banlıyorum ona göre :)))
Online eğitimden verim alan 1 kişi varsa yazsın. Denilseki kasım da bitiyor pandemi tabiiki açılmasın okullar. fakat ucu açık biteceği de yok şimdilik. Online la da yürümediği açık. Vitaminlere paraları bayılıp, çocukları sıkı tembihleyip, okul aile birliğine dezenfektan sabun sıcak su gibi konularda destek olup götüreceğizÖlmek istememek neden bencillik oluyor ?
Çalışan ve çocuğunu bı yere bırakamayacak ınsanlar ıcın bakıcı gorevı goruyor okul.
İnsanlar mecbur kalıyor olabilir ama Buna çözüm bulması gereken kurum devletİn kendi
amaç eğitimse online şekilde de yapılabiliyor.
Online ders diye bişi var öğretmenler çalışmadan para almıyorlar. Okulda ne kadar çalışıyorsa evde de o kadar çalışıyorlar. Önce bunu bi idrak edelim.
kimse kimseye evde yattığı için para vermiyor.
siz çalışıyorsunuz ve çocuğunuza bakacak kimse yoksa Böyle düşünmeniz normal Empati yapınca çocuğu bırakacak yer yok ama bu sorununuzu çözmesi gereken kurum devlet.
çocuğunuza birileri baksın diye okula gönderiyorsunuz gibi geldi zira amaç eğitimse Böyle bir virüs döneminde online idare edilebilir bence sizin bakıcıya ihtiyacınız var bunu sizde kabul ediyorsunuz.
Bunları yanlış anlamayın lütfen , bu virüs şaka değil. Daha kocaman kocaman insanlar maske takmayı öğrenemedi çocuklardan bunu beklemek hayal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?