- 1 Eylül 2014
- 26.181
- 30.514
- 798
- 36
- Konu Sahibi mermaid2608
-
İyi de o onun tercihi, hemşirelik de sizin. O bölümü kazanırken, okurken, atanmak için didinirken motive oldukları şey -size göre rahat olan- çalışma şartlarıydı. Yoksa gider özelde de öğretmen olurlardı. Konu sahibininki şımarıklık, ona katılmıyorum. Ama okulların açılmaması gerektiğinin aklı başında olan herkes farkında. Bu konuyu öğretmen nefretinden ayrı değerlendirin bence.Bunca rahatliktan sonra şikayet ediyorlar tabiki hazmedemem nesi garip bunun
Hangi mesajımda ogretmenlereden nefret ediyorum dedim ben ?? Kac mesajdir derdimi anlamadiniz gitti ya.İyi de o onun tercihi, hemşirelik de sizin. O bölümü kazanırken, okurken, atanmak için didinirken motive oldukları şey -size göre rahat olan- çalışma şartlarıydı. Yoksa gider özelde de öğretmen olurlardı. Konu sahibininki şımarıklık, ona katılmıyorum. Ama okulların açılmaması gerektiğinin aklı başında olan herkes farkında. Bu konuyu öğretmen nefretinden ayrı değerlendirin bence.
Mart ayında beri kimsenin evine gitmedik, misafir de kabul etmedik. Dışarıda da görüşmedik. Evde zaten bizde kalan anne babam eşim ve 5,5 aylık bebeğim var. Bebeği eşimin tarafında kimse görmedi. Benim akrabalarım görmedi. Ama okullar açılınca tüm bu çabalarımız boşa gidecek. Ben de eşim de öğretmeniz. Kesinlikle öğrencilerin mesafeye uymayacağına eminim. Mutlaka pozitif bir öğrenci birimize bulaştıracak.eşim branşı gereği okuldaki bütün öğrencilerin dersine giriyor. Evde bebeğe bulaşacak, annem babam biz okuldayken bebeğe bakacak, onlara da bebekten bulaşacak. Bütün tedbirler boşa gitti.
Ben hafif atlatsam anne babam sıkıntı. Şeker ve tansiyon hastası ikisi de, 75 yaşındalar. Ayrıca bebeğimin aşıları tam değil henüz
Heyet raporuna gerek yok. Bugün milli eğitim kronik rahatsızlığı olanların-e nabıza kayıtlı-listesini istedi. Zaten o şekilde olanlar şu an işe de gitmiyor. Öğretmenler de aynı şekilde.Kronik rahatsızlığı olan çocuklar ve öğretmenler heyet raporu alıp eba tv den derslerini götürebilirler.
Heyet raporunun art niyeti engelleyeceğini düşünüyorum ama o da yığılma yapacaktır. Şimdiden randevuyla devlet hastanelerine yönlendirebilirlerdiHeyet raporuna gerek yok. Bugün milli eğitim kronik rahatsızlığı olanların-e nabıza kayıtlı-listesini istedi. Zaten o şekilde olanlar şu an işe de gitmiyor. Öğretmenler de aynı şekilde.
Kendim için hiçbir şey demiyorum. Hatta hamileyken normalde nöbet tutmama hakkım vardı ama 37. Haftaya kadar tuttum. Ertesi gün sezeryanım vardı, izinli olduğum halde 8. Sınıflara test çözmek için arkadaşlardan ders aldım. Herşey normale dönsün haftanın 7 günü giderim okula,ama benim yada eşimin yüzünden anne babam yada bebeğim acı çekerse dayanamam. Hasta olanların entübede çektikleri sıkıntılar her yerde paylaşılıyorken, sağlık bakanı bile korona geçirmiş olanların yaşadıklarını anlatıyorken insanlar hala neyin kavgasında. Kimse çıkıp dememiş neden sokağa çıkma yasağı olmadı. Olmalıydı? Avmler açılmamalıydı.Turizm sektörü canlansın diye millet tatil gazına getirilmemeliydi. Ta mart nisan ayından beri fabrikalar çalışıyor. Bugün sadece tek bir beyaz eşya fabrikasında 1000 pozitif vaka var. Yazık değil mi bu insanların ailelerine. Kimse bundan bahsetmemiş. Ben hakkımı arıyorum. Mart ayından beri kimseyle yakın temasta bulunmadık.En ufak bir yere dokunsa dezenfektan kullanıyoruz. Belki benim bebeğim babaannesinin dedesini hiç tanımayacak. İnsanlar kalkmış öğretmen az çalışıyor, şöyle rahat böyle rahat. Ölüyor millet farkında mısınız? Tedbirsizlikten, umursamamazlıktan, aman birşey olmazlıktan ölüyor. Günün birinde sizin de ailenizden birine bu virüs bulaşıp, hoş olmayan sonuçlar alırsanız aynı rahatlıkta konuşabilecek misiniz?Tabi ki okul açılıp öğrenciler geldiği anda ne mesafe ne maske ne dezenfektan.. hepsinin yalan olacağını biliyoruz
Sizin gibi ben de kendim için değil ama evde bırakacağım kızıma bakacak olan annem babam için çok çok tedirginim
Elestirdiginiz seyin aynisini hatta bel alti olanini yapiyorsunuz farkindaysaniz ... burda birilerine karsi düsmanlik yaptigini okumadim sahsenHiç ağlamadınız gerçekten. Hemşirelerin öğretmen düşmanlığı ne olacak acabaÖğretmenleri genelliyorsunuz da aile hekimliklerinde bir odaya toplaşıp mesai saatleri içinde kısır partisi yapan boş boş odada oturup kahkahalar atıp zahmet edip hastayla ilgilenmeyen meslektaşlarınıza kin güdün biraz da. Onlar da çok yoruluyordur eminim. Ki konu yorulmamız değil aslında ama neyse. Her meselekte çalışan çalışmayan insanlar var neden düşmanlık yapıyorsunuz anlamadım. Neyse ki öğrencilerimiz kıymetimizi biliyor.
Benim eşim de kronik rahatsız izinli o da marttan beri. Sağlık ocağına gidip e nabıza işletti. Zaten sistemden göründüğü için beş dakikada halloldu. Rahatsızlığı olanlar hemen alır zaten ama olmayanlara rapor falan vereceklerini düşünmüyorum. Sizi yanlış da anlamış olabilirim şu an:) anlattım amaHeyet raporunun art niyeti engelleyeceğini düşünüyorum ama o da yığılma yapacaktır. Şimdiden randevuyla devlet hastanelerine yönlendirebilirlerdi
Herkes caninin istediği yerden anladi ne diyeyimElestirdiginiz seyin aynisini hatta bel alti olanini yapiyorsunuz farkindaysaniz ... burda birilerine karsi düsmanlik yaptigini okumadim sahsenHemsirecik de siz ögretmenler söylesiniz böylesiniz demedi yani
Demenize gerek kalmamış ki. Göz var izan var. “Bana ne ben kaç saat çalışıyorum, onlar da çalışsın bana ne’’ modundasınız.Hangi mesajımda ogretmenlereden nefret ediyorum dedim ben ?? Kac mesajdir derdimi anlamadiniz gitti ya.
Genelleme yapmazsak sevinirim. Ben de öğretmenim konu sahibinden farklı düşünüyorum.Kesinlikle öyle. Bunlara bir şey olmuyor da öğretmenlere olacakmış vah vah, bir onlar insan çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?