Okullar açılınca herşey boşa gidecek gibi geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahim sabir........

Çok geçmiş olsun. Ortada gerçekler var kronik rahatsızlıklarla ilgili. İyi.bir çözüm olmuş. Aynen ben de yeni alacakları kastediyorum.

Hanimefendi avukatligini yapmak degil niyetim lakin arkadas . Cocuklar anne babalar park kres avm gibi heryerde dikkatsizce dolasirken okula da gidip egitimlerini albilirler diyor . Bunda bukdar zorlrina giden ne ki ? Pandemi sürecinde firincilarda diger meslek sahipli insalarda mecburen calisti.

ve ögretmenlerimiz sükür bilincli insanlar olsugundan maske dezenfekte gibi sinifi kontrol edebilirler bencede. Bi avm de veya prk da bu u kontrol etmek pekte öümkpn degil gibi

Daha çok çalışıp öğretmen olsaydınız o zaman.
Istesem olurdum ama istemedim. Kimse size imrenip kiskanmiyor kendinizi nerede goruyorsunuz anlamadim 20 kusur sayfadir yazilanlari ogretmen düşmanlığı diye yorumladınız anlama kabiliyetinize hayran kaldim dogrusu

Uzaktan eğitim sistemini çözecek olan bizler değiliz. Programcılar buna ciddi şekilde el atmalı.
ne zamana kadar diyorsunuz, şimdiye kadar virüs salgınları en fazla 2 yıl sürmüş. 1 yıl daha olmasa bile mutasyonu beklemek binlerce kişinin ölmemesi için değmez mi? Bana göre değer. Ama eğitim aşkı! yaşamın önündeyse ölen ölsün, kalan sağlar bir üst sınıfa geçsin madem.

Avukat istiyorum
Geldim geldim, valla yokluğumda avukatlarınızı arayacaktınız, geldikten sonra avukat talebi kabul etmiyorum, anacım valla bir yandan raporları okuyorum da vallahi çok korktum, ev kadınlarına da laf çakılmıştır diye, zira ya öğretmen tartışması oluyor ya çalışan- çalışmayan kadın tartışması, araya ev kadınlarını da katıp onlar evdeler tabii bizi anlamazlar diyen olacak diye ödüm koptu, valla ben herkes adına anlıyorum hepinizi :)))

Şimdi derin nefes alın kemerleri bağlayın uçacağız.

KK Boing 747 seferlerimiz başladı, iyi uçuşlar dilerim

Istesem olurdum ama istemedim. Kimse size imrenip kiskanmiyor kendinizi nerede goruyorsunuz anlamadim 20 kusur sayfadir yazilanlari ogretmen düşmanlığı diye yorumladınız anlama kabiliyetinize hayran kaldim dogrusu

Eğer öğretmen değilseniz öğretmenlik şartlarını da bilemezsiniz. Öğretmenler su durumdan çok mu memnun sanıyorsunuz? Hayat hepimiz için zor. Siz evden işe gidiyorum diye çıkarsınız biz öğretmenler okula gidiyoruz diye cikariz. Kurduğumuz duygusal bağ hicbir meslekte yoktur. Marttan haziran sonuna kadar yeri geldi 1 öğrenci bağlanan sanal sınıflarda can hiraş ders yaptım faranjit atakları geçirdim yüksek sesle ders anlatmaktan. Ben de isterdim sınıfımda olayım. Tahta başına geçeyim. Tenefüste öğrencilerimle sakalasayim. Yazililarimi yapayım...

Sanki biz çıkardık bu virüsü? Nedir öğretmenle alıp veremediğiniz !

O öğretmenlerden birisi açmış olsaydı konuyu bu kadar olumsuz tepki görmezdi. Bence okullar açılsın diyen başka meslek gruplarına saldırmak yerine, meslektaşınıza vicdan dersi verin derim.

Neden? Herkes tabi ki önce kendi ailesini düşünecek Bütün öğrenciler hasta olsun mu demiş de vicdan öğretmeye kalkıyorsunuz?

Verimli bir tartışma olmadi kimse beni anlamadi anlamak istemedi ona uzuluyorum neyse napalim buraya kadarmis kader ortaklarim gelin el ele tutusalim

Çocuklara yaklasmayip pencere açmak müthiş bir öneri

Biraz sakin olun mantık doğru yalnız Allah korusun çocuklarda oyle bişey olsa dahi siz maskenizi ve yüz kapatan şeffaflardan takarsanız bulaşmaz. Neticede elde olsa da giriş yolu göz ve burun.. Elinizi sıkı sıkı dezenfektanlıyacaksınız, çocuklar yakın olsa da siz biraz kendinize yaklaşımda mesafeli olacaksınız bu kadar. Bence en en riskli meslek suan sağlık ve market çalışanları.

Bakanlık azami tedbirini alıp okullari açacak baska care çözüm yok bu işe.Biz de tedbirlerimizi alacagız.Yoksa egitim ogretim denen bir sey kalmayacak ortada.Benim bir cocugum 8.sinif digeri 1.sinıf olacak.Kendim ögretmenim.Haftanin 5 günü gidilmeyecek sınıflar bolunecek.Ogrenciler de devamlı uyarilacak.Yoksa Milli egitim virüs bulunana kendini fesetsin.Uzaktan egıtim sacmaligiyla da hicbirsey bilmeyen cocuklara sahip olalim.Tv ve pc bagimlisi olmalari ,psikolojilerinin bozulmasini saymiyorum bile.

Bir öğretmen olarak hak veriyorum size. Hocam çocuklarda hastalık o kadar etkili değil anne babanız içinse tedbirle devam edecekler. Bu hayatın gerçeği artık dönüşü yok. Evet ciddi bir grup saldı ama işte tam olarak da bu yüzden eğitim devam etmeli.

Bill gates aciklama yapmis en erken 2021 sobu bitermis.. trum asi tarihi vermis 3-11-2020.. yani ne zamana kadar egitjmi ertelesinler? Avrupada cogu ulke acti okullari

Yav ben kimseye bisey demedimki sadece okullar acilirsa acilsin yani herkes ise gidip geliyor sizlanacak bir sey yok diyorum ogretmenlerden niye nefret edeyim ben niye kiskanayim ayni kulvarda degilizki birimiz egitimci birimiz sağlıkçı

Ayrica niye okul tatil oldu yatarak para kazandiniz diye bir mesajimda olmadi yanlis kisiye yukseliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…