- 9 Eylül 2013
- 12.074
- 27.801
- 798
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Hocam siz bogusuyorken bizde hemen kabullenmedik herhalde.Genel olarak öğretmenlerin bu süreçte rahat oldukları bu nedenle okulların açılmasını istemedikleri kanısı hakim konuda. Ben marttan beri anksiyete ile bogusuyorum. Kendimi en iyi hissettiğim yer okulum ama önünden dahi geçemiyorum. Konuda öyle bir anlatım var ki öğretmenleri beleşçi,yan gelip yatan bir meslek erbabı gibi algılatan cümleler okudum. En son siz yazmışsınız konuya sizden alıntı yaptım. Bir ülkenin 3 sac ayağı vardır eğitim, sağlık, milli güvenlik. Biri bile teklerse diğerleri tepe takla olur. Eğitim tabii ki aksamamalı ama ülkenin her yerinde aynı tedbirler alınacaksa eger... yoksa sizin aldığınız tedbirler bunca aylık mücadele boşa gider
Kıyamam yaaa. Valla başını dizime yaslayıp sevesim geldi..Abla valla uzuldum ya boyle dusman ilan edilmeme sanki biri yazdiklarimi amerikan dublaj yapıp lanet olasi ogretmenler diye ceviriyoryoksa bunların bir aciklamasi olamaz
Ne güzel yazmissiniz .Ben hala öğretmen arkadaşlardan kreşlerin açık olmasıyla alakalı bir şey duymadım.
Kreşler açık yahu açık!
Çalışan ebeveynler bit kadar bebek sayılan çocuklarını okula gönderiyor, öğretmenleri de başlarında.
Yaz sıcağında, klima yasak, güneş tepede, nerede ağaç gölgesi varsa oraya ilişiyorlar.
2 3 4 ve 5 yaş çocuklarından bahsediyoruz, bezli olanı var yahu, sarılma diyorlar.
Evet okullar açılmamalı ama kreşler de açılmamalı, çalışan anne babalara bir çözüm üretilmeli ya da dönüşümlü olarak anne babaya izin verilmeli.
Ha bunlar yoksa, o kreşin öğretmeni de can taşıyor, konuşmayı yeni söken çocukları da.
Hiçbirimizin birbirimizden farkı yok, olayı tek açıdan görmekle herkes için adil olanı dilemek bambaşka.
Bize at gözlüğü lazım değil, ancak perspektif ileri götürür.
Özel okul velilerinin internetleri de aşırı hızlı herhalde ,çocuklarının derse katılmasını sağladılar hep.Özel okullar açıldı zaten egitim tam gaz devam. Canlı dersin de en iyisini yapti çoğu. MEB teki arkadaslarin internet bağlantısı hep koptu cok isteseler de çoğu ders yapamadı:)
Ozeldeki arkadaşların neti çok iyiydi saatlerce ders yaptılar. Zaten başarı oranı da belli.
Ekonomi olmazsa saydığınız 3 ayak da sallanıyor malesefGenel olarak öğretmenlerin bu süreçte rahat oldukları bu nedenle okulların açılmasını istemedikleri kanısı hakim konuda. Ben marttan beri anksiyete ile bogusuyorum. Kendimi en iyi hissettiğim yer okulum ama önünden dahi geçemiyorum. Konuda öyle bir anlatım var ki öğretmenleri beleşçi,yan gelip yatan bir meslek erbabı gibi algılatan cümleler okudum. En son siz yazmışsınız konuya sizden alıntı yaptım. Bir ülkenin 3 sac ayağı vardır eğitim, sağlık, milli güvenlik. Biri bile teklerse diğerleri tepe takla olur. Eğitim tabii ki aksamamalı ama ülkenin her yerinde aynı tedbirler alınacaksa eger... yoksa sizin aldığınız tedbirler bunca aylık mücadele boşa gider
Istesem olurdum ama istemedim. Kimse size imrenip kiskanmiyor kendinizi nerede goruyorsunuz anlamadim 20 kusur sayfadir yazilanlari ogretmen düşmanlığı diye yorumladınız anlama kabiliyetinize hayran kaldim dogrusu
[/QUOTEAnlamak istedikleri gibi anliyolar cunku islerine gelmiyo evlerinden cikipta gidip calismak cunku sadece onlarin cocuklari esleri anne babalari var digee calisanlarin yok olmaz onlar mecburlar calismaya
Suan aşırı şefkate ihtiyacim var ❤Kıyamam yaaa. Valla başını dizime yaslayıp sevesim geldi..
Okullar zaten geri kapanacak, sırf bu sebeple eylülde başlayıp kasımda geri almamak adına başlatmıyorum ben.Ben de baştan açılsın dedim öğretmenim. Eşim kronik rahatsız okullar açılırsa ayrı ev tutup orda kalacak. Ilaclarindan biri bağışıklığını ciddi düşürüyor onu bıraktı 3 ay ama bu sefer daha kötü oldu tekrar başladı falan. Neyse ama yok öğretmenler çalışmadi özellerdekiler çalıştı falan çok yanlış..ben biliyorum ne yaptığımızı. Onun dışında burda insanlar konu açıyor erkek arkadaşımla görüşemeye gidicem ya da düğüne gidicem vs diye hemen korona var diyorsunuz ama okullara gelince açılsın önlem alınsın alınır diyorsunuz. Aslında acılan konularla aynı şey. Küçük bir sınıfta öğrencilerle dip dibe olucaz işte. Bir çelişki var ya neyse. Okullar açılsın ve gidişata bakılsın bence olmazsa tekrar kapanır
6 7 yaşındaki 30 öğrenciye sosyal mesafeyiNasıl bir örnek versem bilemedim. Avm’de bit salgını, tatil köyünde mikrobik ishal vakası oldu mu? Bunlar okullarda oluyor
İkiniz de ücretsiz izin alın mademMart ayında beri kimsenin evine gitmedik, misafir de kabul etmedik. Dışarıda da görüşmedik. Evde zaten bizde kalan anne babam eşim ve 5,5 aylık bebeğim var. Bebeği eşimin tarafında kimse görmedi. Benim akrabalarım görmedi. Ama okullar açılınca tüm bu çabalarımız boşa gidecek. Ben de eşim de öğretmeniz. Kesinlikle öğrencilerin mesafeye uymayacağına eminim. Mutlaka pozitif bir öğrenci birimize bulaştıracak.eşim branşı gereği okuldaki bütün öğrencilerin dersine giriyor. Evde bebeğe bulaşacak, annem babam biz okuldayken bebeğe bakacak, onlara da bebekten bulaşacak. Bütün tedbirler boşa gitti.
Ben de öyle düşünüyorum. Geçmiş olsun size de. En zorlarından biri rahatsızlık geçmişi olanlarOkullar zaten geri kapanacak, sırf bu sebeple eylülde başlayıp kasımda geri almamak adına başlatmıyorum ben.
İnfluenza ve beta salgın döneminde, çocuklar bunları taşırken ve belirtileri ishal ateş ve öksürük iken, o acillerin durumunu düşünebiliyor musunuz?
Geçen sene bile kış ayında hastaneye yolu düşen ebeveynler söylesin, randevu bulabildiniz mi?
Benim oğluma herhalde 14 15 kere influenza testi yapılmıştır, bu sene hasta olsa ilk korona testi yapılacak.
Bu, göze alınabilir bir risk değil.
Sırf bu sebeple bile kapanacağına yüzde yüz eminim.
Severim seni ben üzülme senSuan aşırı şefkate ihtiyacim var ❤
Öğretmen olduğunuz halde mi yata yata para kazandılar diyorsunuz? o halde kolejdesiniz yani atanamadiniz atanmis olsaydınız maaşınızı almazsınız heralde bize laf attığınıza göreCansın caaaaaaaaannnn bende işte şu son paragrafıni dedim öğretmen olduğum halde yemedigim linç kalmadı neyse ... Zaten başlığı acanda ogretmenmis ya çok üzüldüm. Haberlerden bihaber, zaten emekler boşa gitti daha neyin dramasi☹
Evi siz mi geçindireceksinizİkiniz de ücretsiz izin alın madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?