Okullar açılınca herşey boşa gidecek gibi geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel okullardakiler de maaşlarının derdinde.insan maaşının derdine düşünce canı biraz geri planda kalıyor.sizlanamazlar.hepsi korku içinde yeni kayıtlar azaldığı icin
Hepimiz maaşımızın derdin de değil miyiz? Aynı şey sizin içinde geçerli sızlansanız da sızlanmasanız da çalışıyosunuz

Arkadaşlar okullar 31 Ağustos'ta mutlaka açılacak (tabi milli eğitim bakanı Berat Albayrak'a şükranlarını sunmayı bitirirse önce..neyse)
Okulların açılmasına bağlı ilerleyen bir sürü sektör var Kirtasiyesi tekstili servisi kantini vs vs Bunların hepsini tekrar durduramazlar Yani ekonomik sebeplerle açılacak
Şimdi burda öğretmen düşmanlığı yapanlarr, İnşallah okula giden herhangi bir çocuk size veya sevdiklerinize hastalık bulaştırmaz
Ha okulların açılacak olmasından endişeliyim ama bircok meslektaşım gibi okulu ve öğrencilerimi çok özledim

Maaş önemli olmaz mı tabi ki hiç kimse zor durumda kalmasın kaç kişi işsiz kaldı ya onlar? Herkes elini taşin altına koymalı ne ekonomi ne de eğitim aksamamali pandemi biter bu dertler başlar sonra da.. konu sahibi zaten bencilce yazmis. Herkes seferber olurken su okullar açılmasın olayına sinir oluyorum.. tatil görüntülerini gördük.. he durum daha da ciddilesir vakalar artar o zaman haklı öğretmenler ama kaç aydır insanlar calisirken okul acilmasin diyen öğretmen de biraz keyfinden de diyor Esra Ne diyim Allah korusun haketmedigim paradan:))

Konu sahibi toplum sağlığını düşünmek zorunda değil bundan sorumlu da değil Tabi ki önce kendi çekirdek ailesini düşünecek herkes gibi

Maaş mevzuunu ben hiç dillendirmedim. Etik bulmuyorum.insanin önce kendi ailesi için endiselenmesi tabii ki doğal.ama bir çok insan aylardır bu kaygıyı yaşıyor hem de konu sahibi gibi izole olmaksizin.bizler için eski bir dert bu omzumuzda taşıdığımiz.

Ohooo...
Daha ilk tenefüs çok kötüyüm annemi arar mısınız diyenler...
Bu öğrenciler ve aileleri yine dikkat etmeyecek.

Çocuğum okula gitmeden önce eşim kaç aydır işe gidiyor hemde 3 vesaitle.. İş hayatı nasıl devam ediyasa eğitim de devam etmeli bence

Konu sahibi toplum sağlığını düşünmek zorunda değil bundan sorumlu da değil Tabi ki önce kendi çekirdek ailesini düşünecek herkes gibi
Hıı.
O zaman koronalı hasta gezebilir, zaten hasta olmuş toplumdan ona ne...
Söylediğiniz ne kadar tehlikeli, farkında mısınız?
Eğer gözünüzde herhangi bir bireyin çektiği zorlukla sizinki eş değer değilse zaten konu kapanmıştır...

O zaman verilen cevapları da kendi üstüne alınacak, öğretmenlik mesleğini kıskanıyorsunuz, öğretmenleri çekemiyorsunuz denmeyecek.

Biz de okullar açılsın diyerek toplum sağlığını düşünmek zorunda değiliz o halde.

Açılsın okullar, madem herkes yandı öğretmenler de yansın diyelim. Doğru bir bakış açısı mı oldu sizce bu?

Şaka mısınız; kamuda çalışıyorum ücretsiz izin aldım, sizde ücretsiz izin alabilirsiniz; aşı bulunamazsa en az 4 yıl bu şekilde sürecek salgın ne yapacak bizim çocuklarımız eve kapanacaklar mutsuzluktan bagisikliklari düşecek farklı hastalıklar çıkacak bunun sonucunda, sizin gibileri anlamıyorum annenizi ve babanızı seviyorsanız ve düşünüyorsanız ücretsiz izin alırsınız....

Belki de insanlar artik bikmistir,

Belki de mesela konu saglik calisanlari oldugunda , napalim bu meslegi bilerek sectiler, calisacaklar tabii ki diyen onlarca ögretmen oldugu icin insanlarin sabrı taşmıştır falan falan...

Lütfen biraz da ögretmenler olarak kendinizi sorgulayin.

Ben ogretmenler haric bu kadar 'prenses, herkes bizi kiskaniyoo' modunda bir meslek grubu görmedim, ayni seyleri baska bir meslek grubu yapsaydi ben eminim ayni tepki onlara da verilirdi.

Not: Ögretmenleri kıskanmıyorum, birden fazla lisans okumus bir hukukcuyum. Cunku biliyorum ki bu mesajdan sonra , biraz ders calisip sen de ogretmenlik kazanip, atansaydin, ogretmenleri kiskanma temali mesajlar gelecek. Önlemimi bastan alayım .

Konu sahibi koronalı değil ki Ne alaka?

İşte kadın zaten aylardır evden çıkmamış, şimdi onun yaşadığı kaygı herkesten fazladır doğal olarak. Merak etme herkes aynı durumda falan demek kk kadınlarını bozardı zaten (!)

Çünkü evde olma lüksü vardı.
Kısaca .okunu çıkarma dendi kadına, özeti bu.
Ve haklılar...
Teselli verdim kendi adima.eger okullar açılır da çalışmak zorunda kalırsaniz bizler gibi alisacaksiniz karamsar olmayın dedim
Demek ki bilim kurulunun ve kurul dışındaki doktorların her yerin açılmasına onay vermesinde ama okullar için bu kadar kararsızlık yaşaması çok saçma. Doktorlar da bilmiyor demek ki bu işi, niye düşünüyorlar acaba? Virüs yükünün fazlalığı vs..ay baya yalan söylüyor bu doktorlar o zaman ya, diğer kurumlarla risk aynıysa hakkaten işi bilmiyorlar demek ki.

İşte kadın zaten aylardır evden çıkmamış, şimdi onun yaşadığı kaygı herkesten fazladır doğal olarak. Merak etme herkes aynı durumda falan demek kk kadınlarını bozardı zaten (!)
Söyledik kaygısının aylarca evde kapanmaktan kaynaklandığını bir başlarsa yeni düzene alisacagini daha ne yapalım?

Zaten dedikleriniz ona çıkıyor Bunca sayfada başka ne anlatılmış ki Allah aşkına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…