- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Devlet öğretmenleri öyle değil mi ama?? Özel öğretmenleri can cekisirken devlettekiler yata yata maaş alıyor. Bence adalet lazım bu ülkeye, ek derse kadar maaş alıyor devlettekiler el insaf!!!! Ozeldeki arkadaşım eşiyle tehlikede kız ne yapsın ?Ogretmen arkadaslarim, rica ediyorum ulkede ogretmen dusmanligi zirve yapmisken bu gibi platformlarda meslegimizle ilgili konu acmayin. Zira her konu ogretmenin tatiline, calismadan maas almasina, isten kacmasina baglaniyor. Bir gun ful ders arti nobet tutsa bir hafta aglayacak adamlar gelip ahkam kesiyorlar bos bos.
Emin misiniz kimsenin kimseye saldırmadığından. Ben üslupsuzluk yaptığımı düşünmüyorum kırdıysam pardon.Kimse kimseye vicdan dersi verecek kadar mükemmel değil.Kimse kimseye saldırmıyor,yorum yazarken üsluba dikkat edelim
Kontrollü bir şekilde başlar eğitim-öğretim. Çocuklara da dikkat edilir zannediyorum üst düzeyde.Milyonlarca öğrenci var,öğretmenlere üzülmüyorsunuz anladım ama bari öğrencileri düşünün
Benim babam fabrikada calisiyor bir suru kisi pozitif cikti ama adam gidiyor yinede ise esim asker 20 kisi bir askeri araca toplaşıp goreve gidiyorlar bu ornekler alir basini gider boyle virus cikti okullar tatil oldu daha ne istiyorlar anlamadımBence de.. e doktorlarimizi napalim?
erkek arkadasim mesela cok yogun bir donem gecirdi psikolojik olarak cok yiprandi tam da rahata ermisiz derken.
Kusura bakmayin ama herkes artik gercek hayata donup ona gore yasamali. sonucta ne zaman bitecegi belli degil. Daha az gezilir disaridan yemek yenilmez toplu tasimaya daha az binilir onun yerine yurunulur vs.. alternatiflerle yeni hayatimiza adapte olabilmeliyiz.
Ben ozeldeyim biz donusumlu olarak gidiyoruz. Hicbir akadasimiz da devlettekiler gibi boyle bir sey demedi. Tamam bizim yas grubumuuz buyuk uzaktan egitiim verebiliriz ama icimiz rahat degil onlinedan verim alabiliyorlar mi diye? Hepimiz hala ozveriyle calisiyoruz ve calisacagiz biz napalim o zaman? Devletteki egitimciler gibi degliz diye aglayip universiteleri mi actirmayalim?Devlet öğretmenleri öyle değil mi ama?? Özel öğretmenleri can cekisirken devlettekiler yata yata maaş alıyor. Bence adalet lazım bu ülkeye, ek derse kadar maaş alıyor devlettekiler el insaf!!!! Ozeldeki arkadaşım eşiyle tehlikede kız ne yapsın ?
Hayir degil. Hicbirimiz yata yata maas almadik. Evdeki zoom ve devaminda eba mesaim okuldakiyle nerdeyse ayniydi. Ayrica watsapp tan sinif grubumla devamli iletisim halindeydim. Devlettekileri asagi cekmek yerine ozeldekilerin sartlarinin iyilesmesi icin konusun iyi niyetliyseniz.Devlet öğretmenleri öyle değil mi ama?? Özel öğretmenleri can cekisirken devlettekiler yata yata maaş alıyor. Bence adalet lazım bu ülkeye, ek derse kadar maaş alıyor devlettekiler el insaf!!!! Ozeldeki arkadaşım eşiyle tehlikede kız ne yapsın ?
Öğretmenler olarak okulda sizlere emanet değiller mi; düzenli olarak el yıkamaya gönderin, yapmaları gerekeni söyleyin, gerekirse dezenfektan elinizde bekleyin. Benim müşterim yok bu arada yanlış yazmışsınız.Öğrenci dediğiniz grubun yaşı küçük. Maskeydi el yıkamaydı bihaber bebeler. Müşterinizle falan kıyaslamanız mantıklı mı... bir de rica ediyorum öğretmen arkadaşlarım konu falan açmayın şuraya, mesleki platformlarda konuşalım
Standart calisma saatinin üstünde calisan insanlar emin olun sizin kadar ağlamıyordur. Bayram zamani 62 saat araliksiz nobet tuttum ben. Sizce kim daha cok yoruluyorOgretmen arkadaslarim, rica ediyorum ulkede ogretmen dusmanligi zirve yapmisken bu gibi platformlarda meslegimizle ilgili konu acmayin. Zira her konu ogretmenin tatiline, calismadan maas almasina, isten kacmasina baglaniyor. Bir gun ful ders arti nobet tutsa bir hafta aglayacak adamlar gelip ahkam kesiyorlar bos bos.
Aglamak gibi amiyane tabirler kullandiginiz icin size uzun uzadiya cevap vermekle enerji harcayamayacagim.Standart calisma saatinin üstünde calisan insanlar emin olun sizin kadar ağlamıyordur. Bayram zamani 62 saat araliksiz nobet tuttum ben. Sizce kim daha cok yoruluyor
Aglamak gibi amiyane tabirler kullandiginiz icin size uzun uzadiya cevap vermekle enerji harcayamayacagim.
Siz ne konustugunuzun farkinda degilsiniz benceBir gun ful ders arti nobet tutsa bir hafta aglayacak adamlar
Eba uygulamasından her öğretmen kendi branşına uygun olarak ders anlatıyor.Tabi isteyen öğrenci derse katılıyor.Sizin kardeşiniz katılmamış o zamanBenim öğrenci kardeşim var hanımefendi hangi uzaktan egitimden bahsediyorsunuz siz ? Tv de yayinlanan degildir insallah . BiZim aldigimiz baska bir egitim olmadi zira. Suan da yasina gore yetersiz bir egitim aldı
Hiç ağlamadınız gerçekten. Hemşirelerin öğretmen düşmanlığı ne olacak acabaStandart calisma saatinin üstünde calisan insanlar emin olun sizin kadar ağlamıyordur. Bayram zamani 62 saat araliksiz nobet tuttum ben. Sizce kim daha cok yoruluyor
Bu paylaşımı begenmeyenler olmus.sevgiyle kucaklıyorumAylardır çalışanlar olarak ne yapalım?biraz fazla karamsar değil misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?