- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Mesela Nasıl bir dikkat edilebilir ? 7 yaşındaki bir öğrenci sosyal mesafe konusunda ne gibi önlemler alır sizce ?Kontrollü bir şekilde başlar eğitim-öğretim. Çocuklara da dikkat edilir zannediyorum üst düzeyde.
Benim görümcem de hemşire benimle kendini yarıstırırdı bir ara..Hiç ağlamadınız gerçekten. Hemşirelerin öğretmen düşmanlığı ne olacak acabaÖğretmenleri genelliyorsunuz da aile hekimliklerinde bir odaya toplaşıp mesai saatleri içinde kısır partisi yapan boş boş odada oturup kahkahalar atıp zahmet edip hastayla ilgilenmeyen meslektaşlarınıza kin güdün biraz da. Onlar da çok yoruluyordur eminim. Ki konu yorulmamız değil aslında ama neyse. Her meselekte çalışan çalışmayan insanlar var neden düşmanlık yapıyorsunuz anlamadım. Neyse ki öğrencilerimiz kıymetimizi biliyor.
Atanmışlar, hak elde etmişler. Napsınlar pardon?Devlet öğretmenleri öyle değil mi ama?? Özel öğretmenleri can cekisirken devlettekiler yata yata maaş alıyor. Bence adalet lazım bu ülkeye, ek derse kadar maaş alıyor devlettekiler el insaf!!!! Ozeldeki arkadaşım eşiyle tehlikede kız ne yapsın ?
saglikcisiniz galiba.Avm ler restorantlar acikken okullarin kapali olmasi sacma olur. Virüs ciktigindan beri donemi en rahat atlatanlar ogretmenler bence. Bu kadar calisan insan varken siz neden calismayasiniz. Zaten örgün egitimde bile dogru duzgun egitim yok uzaktan hic olmaz 3 milyon öğrencinin gelecegi soz konusu. Gerekirse avmler kapansin ama okullar acilsin
Cok şükür doğruları yazan biri❤Uzaktan eğitimle çocuklar okuma yazmaya geçemezler
Öldükten sonra da geçemeyecek. Ya da aileden biri vefat edince de..Cok şükür doğruları yazan biri❤
Evet aglamadim kimseye gidip sikayet etmedim neden diye. Birgun dinlenip ertesi gun nöbetime gittim calismak benim zoruma gitmiyor. Ben isimi sadece is olarak gormuyorum ben isime asik biriyim ve kotu yanlarinida kabullendimHiç ağlamadınız gerçekten. Hemşirelerin öğretmen düşmanlığı ne olacak acabaÖğretmenleri genelliyorsunuz da aile hekimliklerinde bir odaya toplaşıp mesai saatleri içinde kısır partisi yapan boş boş odada oturup kahkahalar atıp zahmet edip hastayla ilgilenmeyen meslektaşlarınıza kin güdün biraz da. Onlar da çok yoruluyordur eminim. Ki konu yorulmamız değil aslında ama neyse. Her meselekte çalışan çalışmayan insanlar var neden düşmanlık yapıyorsunuz anlamadım. Neyse ki öğrencilerimiz kıymetimizi biliyor.
Herkesi belirli yerlere oturtun, sürekli uyarılarda bulunun; çocuklar gerizekalı değil gayet de anlayabiliyorlar dediklerinizi. Öğretmenliği de biz öğretmeyelim burdan, nasıl öğreteceğinizi daha iyi biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.Mesela Nasıl bir dikkat edilebilir ? 7 yaşındaki bir öğrenci sosyal mesafe konusunda ne gibi önlemler alır sizce ?
Esiniz de siz de okul acilinca ucretsiz izin alip okula gitmeyebilirsiniz.boylece risk minimuma inerMart ayında beri kimsenin evine gitmedik, misafir de kabul etmedik. Dışarıda da görüşmedik. Evde zaten bizde kalan anne babam eşim ve 5,5 aylık bebeğim var. Bebeği eşimin tarafında kimse görmedi. Benim akrabalarım görmedi. Ama okullar açılınca tüm bu çabalarımız boşa gidecek. Ben de eşim de öğretmeniz. Kesinlikle öğrencilerin mesafeye uymayacağına eminim. Mutlaka pozitif bir öğrenci birimize bulaştıracak.eşim branşı gereği okuldaki bütün öğrencilerin dersine giriyor. Evde bebeğe bulaşacak, annem babam biz okuldayken bebeğe bakacak, onlara da bebekten bulaşacak. Bütün tedbirler boşa gitti.
Tatilde parkta ölmüyorlar merak etmeyin okuldada ölmezler insallahÖldükten sonra da geçemeyecek. Ya da aileden biri vefat edince de..
Öğretmenlere de maske tulum verilse keske madem açıldığında...Aylarca küçük bebeği olup çalışanlar var. Sağlık çalışanlarınındüşünün direkt covid hastalarına bakıyorlar 4 aylık bebeğini annesine babasına bırakıp covid hastası bakan arkadaşlarım oldu. Onlar nasıl yapıyorsa siz de öyle yaparsınız maske tedbir ne gerekirse alırsınız arkadaşın tüm gün maske ve tulumla çalışıp eve pestili çıkmış şekilde geliyordu buna alışmak lazım
Ilkokul icin bakan hibrit egitim sistemini onerdi zaten sizin bahsettiginiz gibi.Okullar açılacaksa sınıf mevcutlarını yarıya indirme , 3 gün bir grup- 3 gün diğer grup şeklinde altı gün okula gitme vb. bir sürü plan var . Ödev vermediniz diye ya da elinizi yüzünüzü sürerek kontrol etmediniz diye kimse kızmaz şu dönemde, mesafe kuralı nasıl uygulanamıyor ona şaşırıyorum sıraların arasında gezmezsiniz(Zaten öğrencilerle sarılmak vs. doğru değil hicbir zaman için) , kapılar pencereler açık tutulur, yalnız kendi kaleminizi kullanırsınız, el yıkarsınız .Yani kısaca biraz daha fazla iş düşecek. Ha öğrencilere gelince gerekirse on kere uyarılır, aileler tembihler ama zaten okullar tatil edildiğinden beri gece 12 lere kadar eve girmiyorlar hep birlikteler o kısmıda aileler düşünsün. Bir de öğrenciler farklı, okul farklı deniyor sürekli ,gerçekten laftan , uyarıdan anlamayacak sadece anasınıfı Bir de ilkokul onun dışında bir şekilde anlatılabiliyor. En azından denenmesi gerekiyor tedbirlerle çünkü herkes her şeyi serbestçe yaptığı sürece o zaman eğitimi tamamen rafa kaldıracağız. Ha bir de uzaktan şunu yaptık bunu yaptık savunması var inanın onu yapan en fazla öğretmenlerin yüzde 20 sidir. Evde internetim yok diye online ders yapmayanlar vardı , ya hu sen öğretmensin tak maaşın yatıyor her ay yapamıyor musun bir internet paketi .
Biz bilmiyorduk tabi uyarıda bulunmayı,mükemmel öneriler cidden,küçük çocuklarla hiç bir arada bulunmamışsınız çok belliHerkesi belirli yerlere oturtun, sürekli uyarılarda bulunun; çocuklar gerizekalı değil gayet de anlayabiliyorlar dediklerinizi. Öğretmenliği de biz öğretmeyelim burdan, nasıl öğreteceğinizi daha iyi biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Açılacağını zannetmiyorum zaten.kimse de göndermez çocuğunu.Öğretmenlere de maske tulum verilse keske madem açıldığında...
Ama minnak çocukları nasıl maske takma konusunda steril olma konusunda hep aynı istikamette tutulacagını da yazar mısınız?!
Çok biliyorsunuz siz. Öğrencilerinize de uzaktan ahkam kesip bilmişlik taslamıyorsunuzdur umarım; çocuklarımız kimlere emanet.Biz bilmiyorduk tabi uyarıda bulunmayı,mükemmel öneriler cidden,küçük çocuklarla hiç bir arada bulunmamışsınız çok belli
Okul, Park gbi değil... Parka bilincsiz aile çocukları çıkıyor ama okula bilinçli bilinçsiz hepsi gidecek ve acık hava ile kapalı ortam bir değil...Tatilde parkta ölmüyorlar merak etmeyin okuldada ölmezler insallah
Ogrencilerinin akademik duzeylerini iyilestirmeyi dusunebilirler mesela?Atanmışlar, hak elde etmişler. Napsınlar pardon?
Çocuğunuzun öğretmenini beğenmiyorsanız kendiniz evde eğitim verebilirsinizÇok biliyorsunuz siz. Öğrencilerinize de uzaktan ahkam kesip bilmişlik taslamıyorsunuzdur umarım; çocuklarımız kimlere emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?