- Konu Sahibi mermaid2608
-
Sizin gibi öğretmenlerden bahsediyorum. Hala ahkam kesmekle uğraşıyorsunuz, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.Çocuğunuzun öğretmenini beğenmiyorsanız kendiniz evde eğitim verebilirsiniz
Evde süt dökmüş kedi gibi oturan çocukların çoğu okulda yaşıtlarını görünce kudurmaya başlıyor. Çoluk çocuk coronadan kırılırsa anca o zaman anlarsınız.Önlemlere sosyal mesafeye uymayan sadece öğrenciler değil toplumumuz çok bilinçsiz maalesef. Bu gözler polikliniğe gelip maske takmayan hastaya maskeni takar mısın diyen doktora takmıyorum al öksürüyorum da tükürüyorum da hapşırıyorum da eşşek gibi bakacaksın sen de sitem diyen hastaları gördü. Okullar açılırsa Öğrencileri öğretmenler pandemi konusunda sosyal mesafe konusunda eğitneli bence fırsat bu fırsat çocuklar öğretmenleri tarafından eğitilirse hem kendileri daha dikkatli olur hem de ailelerini uyarırdılar diye düşünüyorum ama bu şekilde ama biz çalışamayız riskli çocuğumuz var diyip kaçıp yan gelip yatmaya devam etmek isteyen öğretmenleri gerçekten anlamıyorum nereye kadar yatacaksınız
Emin olun bilinçli aileler azınlıkta suan. Bir suru ogretmen tatilde fildir fildir geziyor. Burada cocuklarin iyiligi icin konusanlara lafim yok benim ama sizde goruyorsunuz çoğu kisi kendini düşünüyor. Bizde madem oyle biz insan degilmiyiz diye tepki veriyoruz. Ogretmen dusmanida degilim bugün bir meslegim varsa canım ogretmenlerim sayesindedir anne karninda gelmedim sonucta bu zamana. Umarim anlamissinizdir beni bende ogrencilerin egitim durumu konusunda endiseliyimOkul, Park gbi değil... Parka bilincsiz aile çocukları çıkıyor ama okula bilinçli bilinçsiz hepsi gidecek ve acık hava ile kapalı ortam bir değil...
Birde adı üstünde çocuk bunlar daha ya yavrucaklara maske ve steril olma konusunda inanın uzun süre tutamazsınız.
Nitekim kendi hastalarınzıdsn da bilirsiniz kcoa koca insanlar hala uymuyor kurallara...
Sağlık ocagı da hemsire hanım diuor ki kan alırken yakınlar dısarıda beklesin adam inadına içeri giriyor. Barkodu yanlıs kan a yapıştırmısşar burda önceki sefer emin olmak için bekliyorum dedi. Cahil br değil iki değil. Bir de bu adam bilerek yapıyır i. Çocuklar masum.
Ben sağlık personeliyim bize verilen maske ve tulum hep yetersiz kaldı ben dahil bir çok k kişi maskenin kara borsa olduğu zamanlarda dahil binlerce lira dökerek kendi paramızla maske tulum siperlik aldık hala da almaya devam ediyoruz kendi sağlımız için siz de elinizi biraz cebinize atabilirsiniz. Ayrıca çocukları eğitmek sizin göreviniz pandemi konusunda nasıl davranılması konusunda öğrencilerinizi eğitmelisinizÖğretmenlere de maske tulum verilse keske madem açıldığında...
Ama minnak çocukları nasıl maske takma konusunda steril olma konusunda hep aynı istikamette tutulacagını da yazar mısınız?!
Öğretmenlik yapmıyorum ama yapsaydımda sizin yorumlarınızı ciddiye alacak değilimSizin gibi öğretmenlerden bahsediyorum. Hala ahkam kesmekle uğraşıyorsunuz, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.
Biz sizin yorumlarınızı çok ciddiye alıyoruz ama.Öğretmenlik yapmıyorum ama yapsaydımda sizin yorumlarınızı ciddiye alacak değilim
Sağlıkçılar çalışıyor evet ama hasta insanları iyileştirmek için yani coronaya olumlu yönde katkısı oluyor bu olayın. Öğretmen ve öğrenci ilişkisinde maalesef iki tarafta mağdur olabilir. Yok yere herkes kapmış olacak hastalığı ve sonuç olarak olan yine sağlıkçılara olacak kendi topuklarına sıkıyorlar.Ya bu konu çok çetrefilli bir konu. Sağlık çalışanlarına bakıyorum tabir-i caizse kelle koltukta çalışıyorlar. Birçoğunun da küçük çocuğu var. Ben zaten severdim sağlıkçıları şimdi de helal olsun diyorum hepsine. Öte yandan işin öğrenci boyutu var. O küçük çocuklar o kadar uzun süre nasıl maske ile oturacak? Sürekli maske ile ders anlatılır mı? Anlatılırsa ders anlaşılır mı? Özellikle yabancı dil öğretmenlerine Allah kolaylık versin. Hadi açılmadı okullar çocukların bir senesi kayıp. Hani derler ya aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Tam o haldeyiz. Ayrıca da okulları açan her ülke geri kapatıyor. Bu bilgi de burada dursun. Herkes kendince haklı bu konuda
Zaten bence bu yüzden tepki çekiyor. Ben de çok severim öğretmenleri ve çatır çatır da savunurum. Konu sahibi için yada işin ciddiyetini bilen öğretmenler için konuşmuyorum ama benim anladığım insanlar gezen ama sonra okullar açılmasın diyenlere tepki gösteriyor.Emin olun bilinçli aileler azınlıkta suan. Bir suru ogretmen tatilde fildir fildir geziyor. Burada cocuklarin iyiligi icin konusanlara lafim yok benim ama sizde goruyorsunuz çoğu kisi kendini düşünüyor. Bizde madem oyle biz insan degilmiyiz diye tepki veriyoruz. Ogretmen dusmanida degilim bugün bir meslegim varsa canım ogretmenlerim sayesindedir anne karninda gelmedim sonucta bu zamana. Umarim anlamissinizdir beni bende ogrencilerin egitim durumu konusunda endiseliyim
Genelleme yapmayın lütfen... Bende devlette öğretmenim Eba üzerinden canlı derslere girdim ben çocuklara sorular gönderdm.. Tek tek çözdüm onları. Gerekirse wp den destek bağlantısı yaptım. Rehber öğretmeni olduğum sınıfı normal zamanda gbi koçluğu u yaptım. Gebeliğimin en basları idi kustum agrım vardı düşük ihtimalin vardı bunlara ragmen kalktım 2 saat üst üste çocuklarıma ders anlattım. Ve bu haftanın çoğu zaman her günü oldu... Normalde annem bakar kızıma kimsem yoktu bir de kendi çocugumu gönlünü yapa yapa baktım.bazen onu yalnız basına odada bıraktım o şekilde yaptım. Yüz yüze eğitimde en azından işin bitiyor eve gelip dinleniyrosun. Fişini çekiyorsun az da olsa hayatın. Hafta da kaç saat ise o oluyor dersin. Burda öyle olmadı tüm gün istedikleri saate ders koydular ben 21 de de 22dee de ders anlattım... Kesinlikle kabul yüz yüze gbi olmuyor. Onları çok özledim. Ama sağlıkları benim için her seyden daha önemli.Ogrencilerinin akademik duzeylerini iyilestirmeyi dusunebilirler mesela?
Okullar acilmasin demek kolay. Ya da online egitim eba dan izlesin demek kolay. Hangisi bu zaman kadar bu pandemi surecinde ben ogrencime yararli oldum mu diye dusundu? ki 1. Sinifa mesela online olarak ne ogretebilirsiniz? ders uzaktan olsa icleri nasil rahat edicek?
Kolej ogretmenleri bile daha cok calisti devlttekilerden.
ogretmenin atanmisi degil, ozveriyle hala bir seyler ogretme cabasinda olani makbuldur.
Bu da doğru bir bakış açısı. Hastahaneler dolarsa ne olacak mesela?Sağlıkçılar çalışıyor evet ama hasta insanları iyileştirmek için yani coronaya olumlu yönde katkısı oluyor bu olayın. Öğretmen ve öğrenci ilişkisinde maalesef iki tarafta mağdur olabilir. Yok yere herkes kapmış olacak hastalığı ve sonuç olarak olan yine sağlıkçılara olacak kendi topuklarına sıkıyorlar.
Sizi çok iyi anladımEmin olun bilinçli aileler azınlıkta suan. Bir suru ogretmen tatilde fildir fildir geziyor. Burada cocuklarin iyiligi icin konusanlara lafim yok benim ama sizde goruyorsunuz çoğu kisi kendini düşünüyor. Bizde madem oyle biz insan degilmiyiz diye tepki veriyoruz. Ogretmen dusmanida degilim bugün bir meslegim varsa canım ogretmenlerim sayesindedir anne karninda gelmedim sonucta bu zamana. Umarim anlamissinizdir beni bende ogrencilerin egitim durumu konusunda endiseliyim
Evet oyle bende burada yeri geldi ogretmenleri savundum diye ban yedim bazilari olaylari yanlis anlamaya meyilliZaten bence bu yüzden tepki çekiyor. Ben de çok severim öğretmenleri ve çatır çatır da savunurum. Konu sahibi için yada işin ciddiyetini bilen öğretmenler için konuşmuyorum ama benim anladığım insanlar gezen ama sonra okullar açılmasın diyenlere tepki gösteriyor.
Yahu ben ücret acısından bakmadım hiç olaya tamamen yanlıs anlamışsınız...Ben sağlık personeliyim bize verilen maske ve tulum hep yetersiz kaldı ben dahil bir çok k kişi maskenin kara borsa olduğu zamanlarda dahil binlerce lira dökerek kendi paramızla maske tulum siperlik aldık hala da almaya devam ediyoruz kendi sağlımız için siz de elinizi biraz cebinize atabilirsiniz. Ayrıca çocukları eğitmek sizin göreviniz pandemi konusunda nasıl davranılması konusunda öğrencilerinizi eğitmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?