Okulu bırakıp evlenmek istiyorum

Bravo, mükemmel plan.
Kadinlar Klubundeki pembe mutluluk tablolarinin baş kahramani kadinlarin coğunun ekonomik özgürlügü yok. Feyz alman dileğiyle

Ayy benimde Final haftam.Ruh halini anlayabiliyorum amaaaa bence bu zamanlarımız çok kıymetli.Finaller evliliğin yanında bir hiç kalır.Kvsi kpsi eltisi dıdısı çoluğu çocuğu ohooooo

Ne karar verirsin onu bilemem ama yaparsan böyle birsey bana bir duvar bulun kızlar kafami vuracağım diye bir konu açtığını görür gibiyim

Şuan nasılsınız benim sevgilim bile yok
Şükür mutluyuz. Yabancı dil okudum, başardım, ikinci üni ise sağlık üzerineydi, onu da son senesinde bırajtım. Ülke değiştirdim ve otelde çalışıyorum :)
Ama sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma. Kaç yaşındasın bilmiyorum da, bak damat adayı da yokmuş, kendini yakarsın ateşe atarsın. Okulunu bitir iş meslek sahibi ol, e bak o zaman peşinden nasıl koşuyorlar. Sen arama bırak onlar seni bulsunlar.

Çok mantıklı bul bir koca evlen evde kalcam derdin de olmaz bu aralar evde kalma konularıda çok gündemde ileride en azından evde mi kalmışım die konu açmazsın

Su saat olmus, sabahtan beri yarinki sinavim icin kafa patlatiyorum. Bir yandan da is arama surecim derken stresten patlamaya hazir bomba gibiyim.

Su siralar forumda cok parlak fikirler goruyorum. Birinin nisanlisi X yerde calismasina izin vermiyor ve o biri halinden gayet memnun cunku biliyorum hep sevgiden bunlar, digeri okulu birakip sevgili yokken evlenmek istiyor falan.

Benim neyim eksik bu insanlardan? Ben de mi bu islerden elimi etegimi cekip dusunsem bu evlilik isini?

Once balli kaymakli bir koca bulmaliyim. Eyvah, yumurtalarim! Bir uye yumurtalarimin jet hiziyla azaldigi gercegini yuzume vurdu gecen gun. Oyle de vicdansiz!

Yavan bir hayat benimkisi. Ne sevgilim, ne beni kisitlayan bir nisanlim, ne de sirtindan gecinebilecegim bir kocam var.

Bir gun bana da guler mi bu sans?

Samimiyetine bayılıyorum :)
Bu sene istediğin ne varsa hepsine kavuşursun inşallah

Sevmiyorsan bölüm değiştir bence gerçi kızlar itiraf edin derslerden bunaldigimizda hepimiz bir kere de olsa " bırakıp evlensem, post pembe panjurlu evimin hanımı olsam" diye geçirmişizdir :)) bikkinlikla insan böyle saçmalıyor tabi. Siz yapmayın oyle şeyler üniversite bir şekilde biter. Herkes bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…