- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 18
- 30
Rahat mi batti otur calis derslerine al meslegini eline dur ayaklarinin ustunde .Elin ergen oglunun nazini cekip kaynana dirdiri cekecegine oku.Gerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
hiç üzülme bak bende 7 senedir koca var hic evde otur diye baski yapmadi kismadi kisitlamadi hatta hayalini gerceklestir diye uzaktan egitime kendi eliyle kaydimi yaptırdı vicdansiz herifSu saat olmus, sabahtan beri yarinki sinavim icin kafa patlatiyorum. Bir yandan da is arama surecim derken stresten patlamaya hazir bomba gibiyim.
Su siralar forumda cok parlak fikirler goruyorum. Birinin nisanlisi X yerde calismasina izin vermiyor ve o biri halinden gayet memnun cunku biliyorum hep sevgiden bunlar, digeri okulu birakip sevgili yokken evlenmek istiyor falan.
Benim neyim eksik bu insanlardan? Ben de mi bu islerden elimi etegimi cekip dusunsem bu evlilik isini?
Once balli kaymakli bir koca bulmaliyim. Eyvah, yumurtalarim! Bir uye yumurtalarimin jet hiziyla azaldigi gercegini yuzume vurdu gecen gun. Oyle de vicdansiz!
Yavan bir hayat benimkisi. Ne sevgilim, ne beni kisitlayan bir nisanlim, ne de sirtindan gecinebilecegim bir kocam var.
Bir gun bana da guler mi bu sans?
Ahahahah yok artık ya, gülsem mi ağlasam mı bilemedimbenim tuncerime bulaşma da naparsan yap
Hahaha tam teacherlara yakisir birsey soyledin: )))Yani hayatıniza birini alacaksınız guveneceksiniz evliliğe karar vereceksiniz bu süreçte okul biter bence :)
Ama öyle değil miHahaha tam teacherlara yakisir birsey soyledin: )))
10 yilda flort etsek bizim orf adetlerle pat diye evlenmek mumkun olmuyo zaten: ) haklisin benceAma öyle değil mipat diye nasıl evlenilecek
Hayır demeye geldim.Gerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Görücü usulü bile olsa en az 1 sene uzar :)))10 yilda flort etsek bizim orf adetlerle pat diye evlenmek mumkun olmuyo zaten: ) haklisin bence
Hakkaten yav evlenmeyenler yada boşanannlar daha ggennç daha bakimli kaliyor,erkekte kadinda.Evlenen yaşlanıyor depresyona giriyor boşver
Gerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Çokk gülldümBiz evlendik g..ümüz göğe erdi çünkü, sende evlen.
Öyle ama yani tecrübe konusuyor burda sanki evlenmek marifetmiş gibi :)Çokk gülldüm
Evet aynen öyle arkadasım kocayı boşadı sanki genç kız gibi oldu, evliyken 40 yasında gibiydi şimdi 26 27 duruyor. Adamlar bizi yıpratıyor :)Hakkaten yav evlenmeyenler yada boşanannlar daha ggennç daha bakimli kaliyor,erkekte kadinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?