Okulu bırakıp evlenmek istiyorum

Rahat mi batti otur calis derslerine al meslegini eline dur ayaklarinin ustunde .Elin ergen oglunun nazini cekip kaynana dirdiri cekecegine oku.
Binlerce kadin var burda sor bakalim dort dortluk koca adam varmi .

hiç üzülme bak bende 7 senedir koca var hic evde otur diye baski yapmadi kismadi kisitlamadi hatta hayalini gerceklestir diye uzaktan egitime kendi eliyle kaydimi yaptırdı vicdansiz herif insallah verdiğin emeklerinin karşılığını alirsin fazlasiyla sana bolca başarı guzel bir is ve cok cok mutlu olacagin bir ask diliyorum

En doğru karar. Hemen okulu bırak. Alel acele bir evlilik yap. Önünde bir çok seçenek olacaktır. Kıt kanaat geçinebilirsiniz. Ya da eşinin imkani iyi olur ama sana koklatmaz. Ya da heran herşey olabilir. Bu kadar yıl okumuşsun 1 buçuk yıl mı zor geliyor? Lütfen pembiş gelinlere inanmayin

H Hallem evlilikte bi boncuk yok bacım keşke evlenmeyeydim de work and the travel neynn yapaydım içimde ukte kaldı

Hayır demeye geldim.

Daha okulu bitiremeyen nasıl evlenecek? Evlilik kolay mi...

Böyle herkese ben bitirdiysem herkes bitirir demek istiyorum.

Alt dönemler beni kendi sınıf arkadaşı sanmıştı artık kendi dönemden arkadaşlarım da senin okul bitti mi demişti mezuniyete yakın

Arada bazı derslerden kalmadan geçince sen nasıl geçtin diyen mi ararsın.Sanki kalmak kaderimdi.

Geçen gün hatırladım da çok güldüm.Sınav haftası her sınavdan çıkıp evde hüngür hüngür ağlardım.2 son sınıfla aynı evdeydim.Hep teselli seansları ndaydım kızlara da yazık :)

Hayat bitti ben bittim sanardım.Yaz okulu alttan ders derken bitti.

Senin de biter merak etme.uzasın okulun bişey olmaz.Evlilik kaçmıyor sakin ol

Bi an ciddi ciddi böyle bir şey yazdın sandım. Ben böyle bir konunun bile açılmadığını farzetmek istiyorum. Bir an önce kendinize gelinizzz
Evlenip napıcaksın bu yaşta oku kendi ekmeğini kazan sonra ufacık bir şey için 10 lira aranırsın, kocanın eline bakarsın

İyi halt etmek istiyorsun evliliği ne sanıyorsunuz güllük gülistanlık polyanna masalı mı evlilik büyük sorumluluk sen diplomanı al istersen çalışma ama şimdi bırakırsan ilerde keşke dersin
Ne okuyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…