- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
Samimiyetine bayılıyorum :)
Bu sene istediğin ne varsa hepsine kavuşursun inşallah
Evliliği bir kaçış olarak görürsen evlendikten sonra mutsuz olursun cünku filmlerdeki gibi deil hayat.Yeri gelir ewlendigine pisman olursun.Lakin egitim hayatını asla birakma.Kendini bilincli ve guclu bir kadın olarak yetistir.Ileriki hayat ne getirir bilemezsin.Gerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Gerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
İnşallah güler size de birgün şansSu saat olmus, sabahtan beri yarinki sinavim icin kafa patlatiyorum. Bir yandan da is arama surecim derken stresten patlamaya hazir bomba gibiyim.
Su siralar forumda cok parlak fikirler goruyorum. Birinin nisanlisi X yerde calismasina izin vermiyor ve o biri halinden gayet memnun cunku biliyorum hep sevgiden bunlar, digeri okulu birakip sevgili yokken evlenmek istiyor falan.
Benim neyim eksik bu insanlardan? Ben de mi bu islerden elimi etegimi cekip dusunsem bu evlilik isini?
Once balli kaymakli bir koca bulmaliyim. Eyvah, yumurtalarim! Bir uye yumurtalarimin jet hiziyla azaldigi gercegini yuzume vurdu gecen gun. Oyle de vicdansiz!
Yavan bir hayat benimkisi. Ne sevgilim, ne beni kisitlayan bir nisanlim, ne de sirtindan gecinebilecegim bir kocam var.
Bir gun bana da guler mi bu sans?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?