Okulu bırakıp evlenmek istiyorum

Final haftası bunu herkes söylerde espri olsun diye genelde.
Sevgilinde yok ne evlenmesi saçmalama tatlım, okulunu bitir :)

Bu arada ben de final haftamda kaçıp evlenmiştim.

Şaka değil gerçek, sebepleri başkaydı ama final haftasına denk gelmişti.

Evliliği bir kaçış olarak görürsen evlendikten sonra mutsuz olursun cünku filmlerdeki gibi deil hayat.Yeri gelir ewlendigine pisman olursun.Lakin egitim hayatını asla birakma.Kendini bilincli ve guclu bir kadın olarak yetistir.Ileriki hayat ne getirir bilemezsin.

Evliyim,
7 aylık hamileyim, riskli bir gebelik geçiriyorum..
İkinci üniv - 4 yıllık okuyorum..
Derslere girme zorunluluğum var, bölümüm zor...
Bu hafta finallerim var...
İkinci dönem doğumum olacak, okul uzayacak..
Borçlarımız var, okul bitince çalışacağım......
Bu arada eşim, kv kp, maddi sıkıntılar ve ev işlerinden hiç bahsetmiyorum.
Pişman mıyım değilim ama ne acelesi varmış.

Şu günlerinin tadını çıkar ve okulunu bitir !!!
Kendine bedel ödetme..

Yahu daha sevgilin yok okulu bırakıp ne yapacaksın izdivaç programlarına mı katılacaksın? Bari önce damat adayını bul sonra bırak

Buradaki bir çok kadın yarım bıraktığı şeylerle pişmanlık ve üzüntü duyuyor hiç okumuyormusun okulu yarım bırakanlar hayata direnmeyi yarım bırakanlar hatta berbat evliliklerini yarım bıraktı diye üzülen binlerce kadın var bizden birimi olmak istiyorsun öyleyse sonraki konu başlığını görüyorum okullu yarım bıraktım evlendim çok pişmanım

Ben de bi ara başlarım akademik kariyerine ben çeyiz dizicem moduna girmiştim o aklıma geldi.sabret şekerim geçer. Derslere odaklan.

Bari birini bulana kadar devam et belki o süre içerisinde bitirirsin :) ki bulsan da bitirmen taraftarıyım ama hayat senin

Herkes okumak zorunda değil zaten işsizlik de almış başını gitmiş, bul eli ekmek tutan, sana iyi davranan birisini evlen git ohh misss.

Az kalmış. Yapamıyorum diye okul mu bırakılır allah aşkına lütfen biraz daha eğilim gösterin. Düzenli not tutun ve günlük tekrar yapın. Verimli çalışın. Çalışan insan başarır. Mezun olmanıza ne kalmış ki.. Ileri de pişman olmayın bence keşke okusaydım dememek için en azından okulu bitirin. Illa ki evleneceksiniz zamanı gelecektir.

İnşallah güler size de birgün şans

İki arkadaşım mezun olur olmaz evlendi. Birisi okulu bıraktı yarıda evlendi. Diğeri okul bitti birisini ailesiyle tanıştırdı vermeyince kaçtı evlendi. Şimdi hepsi evinde oturuyor üçü gayet mutlu mesut sonıncıdan haberim yok. Demekki bildikleri bişey var. Bende bırakıyorum hadi bakalım

bak canım aklını başına topla bn de bir kaç sene öncesinde senin gibiydim okuldan sıkıldım dersler ağırdı bıraktım biraz zaman geçti evladım çocuk sahibi oldum şuan o kadar pismanimki yaptığım şeye için keşke yapmasaydım diyorum şuan akıllandım geç oldu bir kızım bir oğlum var yaşımda çok genç şuan kendime de herkese diyorum bn çocuklarımı okutucam okulu bırakmasını izin vermicem bn pişman oldum çocukların olmasın pişman olmadan kırk kere dusun

Yani hayatıniza birini alacaksınız guveneceksiniz evliliğe karar vereceksiniz bu süreçte okul biter bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…