- 3 Temmuz 2019
- 13
- 0
- 16
- 25
- Konu Sahibi kaderkrkmazz
-
sosyolojibölüm ne
hangi bölüme geçiceksinsosyoloji
bu konuda da günlerdir araştırma yapıyorum fakat işin içinden çıkamıyorum gittiğim bölümden de pişman olmaktan korkuyorum. Ağır depresyondayım şu ara kafam çok karışık..hangi bölüme geçiceksin
Hayır tabi ki zaten ilk günden itibaren herkes gruplaşmış takılıyordu ders aralarında kimse yanıma gelmediği için ağladığımı biliyorum ilk haftalarkızlara siz benı değil ben sizi begenmıyorum onun için sizinle takılmıyorum gibi davrandın mı hiç
Bölüm bana hitap eden bir bölüm fakat beklentimi karşılamadı daha çok erken diyebilirsiniz fakat çok ağır geliyor dersler daha 1.sınıftan çok yüklendiler ve yalnız kalmaktan her zaman çok korkup nefret etmişimdir cidden ben böyle bir yazı okusam saçmalama arkadaş yüzünden okul mu bırakılır derdim cidden fakat insan yaşayınca anlıyorNe okuyorsunuz? Bölümü işe yaramaz, ya da dersleri kapasitenizden zor görüyorsanız anlarım. Ama sadece arkadaş yüzünden okul değiştirmek hayatının saçmalığı olur.
Yalnızlıktan size kalan boş vakti avantaja çevirin. Dil veya 2. bir dal yaparak kendinizi daha donanımlı bir hale getirin
İnanın o kadar çok deniyorum ki olmuyor aksine tüm sınıf burnu havada ben çok sıcakkanlıyımSiz insanlarla kaynaşmayı denediniz mi sanki karşınızdakilerden çok beklenti içine giren bir yapınız var
İnanın o kadar çok deniyorum ki olmuyor aksine tüm sınıf burnu havada ben çok sıcakkanlıyım
Yaparsam sene sonu yapılıyormuş zaten ve farklı bir bölüm olduğu için seneye 1.sınıftan başlamış olacağım..Yatay geçiş yaptım, ki bölümümden de arkadaşlarımdan da memnundum ama başka sebepler vardı. İnan bana gittiğin yerde daha kötü olursun. Herkes arkadaş ortamını kurmuş oluyor. Ben yine arkadaş edindim ama ilk okulumdaki kadar ait hissetmiyorum bölüme ve sınıfa. Sadece uyarmak istedim.
Ağır gelen ne ki? Diğer sosyal bölümlerde çok farklı olamayacaktır.Bölüm bana hitap eden bir bölüm fakat beklentimi karşılamadı daha çok erken diyebilirsiniz fakat çok ağır geliyor dersler daha 1.sınıftan çok yüklendiler ve yalnız kalmaktan her zaman çok korkup nefret etmişimdir cidden ben böyle bir yazı okusam saçmalama arkadaş yüzünden okul mu bırakılır derdim cidden fakat insan yaşayınca anlıyor
Ağır gelen ne ki? Diğer sosyal bölümlerde çok farklı olamayacaktır.Bölüm bana hitap eden bir bölüm fakat beklentimi karşılamadı daha çok erken diyebilirsiniz fakat çok ağır geliyor dersler daha 1.sınıftan çok yüklendiler ve yalnız kalmaktan her zaman çok korkup nefret etmişimdir cidden ben böyle bir yazı okusam saçmalama arkadaş yüzünden okul mu bırakılır derdim cidden fakat insan yaşayınca anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?