- 28 Şubat 2014
- 3.972
- 3.745
- 333
- Konu Sahibi aynurkoca2
-
Suryeli kendine satan kadın ne ya hiç hoş değil bu tabirinizGozunle gordun mu? Sahit oldun mu? Okul cocugu mu sokak cocugu mu suriyeli kendini satan kadinlar mi? Uzattinizda uzattiniz konuyu. Polis bakmiyorsa demekki onemli degil. Eger onemliyse ve yinede bakmiyorsa size bunu diyenide sikayet edin. Oaf icim sisti yani tartismayi gordukce.
candy miydi oyoksa georgia mi..
kocaman sari saclari vardi kizin,arada boyle sahneler oluyordu ama
Aynur hanım böyle insanlar oldukça bu çocuklar herşeyi yapar. Herkez sizin gibi duyarlı degil ki. Bakarmısınız hala yalanlamaya çalışıyorlar . Neymiş o çocukların okul çocugu olduğunu nasıl anlıyor mussunuz. Ne fark ederki okul çocuğu degilse sorun yok diyip geçecekmiyiz. Çok yazık.o çocuklar çıkışta zaten konurda takılıyor , ayrıca başka okulların çocukları da konurdaki cafelere takılır hep, gecelere kadar,
Ee kim olduğunu da biliyorsunuz madem buraya yazmayıp gerekeni yapın. Hala öyle bişey olsa birileri basardı diye düşünüyorum. Bizim ülkede hiç yoktan namus bekçisi dolu iken böyle bir olayda sessiz kalınsın. Hiç sanmam[/QUOTE][QUOTEurkoca2, post: 40771176, member: 523302"]o çocuklar çıkışta zaten konurda takılıyor , ayrıca başka okulların çocukları da konurdaki cafelere takılır hep, gecelere kadar,
Gözüyle görmese böyle bir şey yayınlamaz . Bu ciddi birsey sizin gibi üstünü kapatıp geçemiyoruz. Bu ülkede böyle duyarlı insanlarda var.
Aynur hanım böyle insanlar oldukça bu çocuklar herşeyi yapar. Herkez sizin gibi duyarlı degil ki. Bakarmısınız hala yalanlamaya çalışıyorlar . Neymiş o çocukların okul çocugu olduğunu nasıl anlıyor mussunuz. Ne fark ederki okul çocuğu degilse sorun yok diyip geçecekmiyiz. Çok yazık.
sonra da gelip üstümüzde mont vardı ama hamile olma ihtimalim var mı, hamileyim soda içtim çocuk erir mi tadında konu açıyorlardır
ne yazık ki sunnuy hanım, olayın detaylarını bilmeden ahkam kesmek kolay, umarım herkes daha duyarlı hale gelebilir bu ülkede,[/QUOT böyle konuşan insanlar çocuklarının böyle birşey yaptığını görürlerse ozamn işin ciddiyetini anlarlar. Siz bu insanlara laf anlatamazsınız bildiklerini okurlar Aynur hanım
Haklısınız, eşim çocuk polisi o da anlatıyor kendi isteğiyle yapıp yapıp sonradan ayrılınca vs. şikayete geliyorlar beni şey etti diye
gençlere çok üzülüyorum gerçekten.. kendilerini ne hale düşürüyorlar.. yazık
o konuda ne yapılabilir bilmiyorum söyleyebileceğim tek şey konuyu okuyan anneler çocuklarına çok dikkat etsin.
kimbilir ne bahane ile ailelerinden izin alıp çıkıyorlar o saatte..
bu arada apartman çok yakınsa ben olsam bitane megafon alıp karanlıkta saklanıp gençelere seslenirim :)
yada şu lazer ışıkları falan var ya kalem şeklinde onlardana tutarım en azından göründüklerini bilsinler..
ordan uzaklaşsanız başka yerde yapacaklar ama maalesef onu engelleyemez kimse
Size ne?evimize çok yakın bir okulun arkasında gençler seks yapıyor kimsenin umrunda değil, akşam sabah , okul kızılay'da sayılır, anlam veremiyoruz. Polis de okul da umursamıyor siz olay sırasında resim çekin ya da basın diyorlar bu ne saçmalık ya
Geceleri bizim okulun arkasında da bu tip şeyler yapıyorlarmis dışarıya gören bir kameradan okul müdürü olanları izleyince polisi aradı ve bu tip olaylar bitti.
Sizin şikayetler nasıl umursanmaz inanamıyorum
benim konumdan size ne ???Size ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?