Okumadığına bin pişman olanlar

Bravo size gerçekten azminize hauran kaldım keşke bende yapabilsem ne güzel olurdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin bir eksiğin yok hatta yaş olarak daha gençsin.. Bu bir çok yönden artı..
İnan ki geç değil.. Yaşın 50 dahi olsa yine de geç değil..
Ama sen bu eksikliğin farkına vardıysan bu duygu seni hiç bırakmayacak ve her geçen yıl daha da artarak devam edecek...
Bir yerden başlamalısın. Bölümün ne aöf'de?

Annem cok destek bu konuda cok istiyor ölmeden göreyim bi yerlere geldiğini kendi parani kendin kazandigini inşallah oylede olur.

İnşallah canım neden olmasın iste yeter ki istemek başarmanın yarısıdır yaparsın

Benim için malesefki çok geç 30 yaşına geldim hic birsey yapamadim.kendimi işeyaramaz hissediyorum

Allah'im yaaaa... 30 yas coooook genc bi yas arkadasim... Erkenden yasli psikolojiine girme. Benim master sinifimda 60 yasinda bi amca vardi gecen sene....

Benim için malesefki çok geç 30 yaşına geldim hic birsey yapamadim.kendimi işeyaramaz hissediyorum

canım bende 30 yaşındayım lise mezunu olarak devlet memurluguna atandım 6 yıl önce. kesinlikle okumanın yaşı yok dedim geçen sene sınava girdim 2. öğretim çalıştığım memlekette 2 yıllık üniversite kazandım. bu halimle bölüm ikincisi oldum. hem çalışıyorum akşam beşten sonra okula gidiyorum. üstelik 4 yaşındada bir kızım var. ilk senem bitti bile seneye mezun olunca 3-4 açıköğretim devam edicem. insanın kendini eğitmesi gibi güzel birşey yok. sende yapabilirsin en azından kpssye falan çalış. inan yapabilirsin sadece kendine güven...

Konuyla biraz alakasız ama hangi bölümdü acaba 3 yılda bitirdiğiniz o lisans bölümü ??

Son düzenleme:
Tam beni anlattın.ama ben pisman olup oturup aglamak yerine azim gösteriyorum.aof okuyrum hemde kpssye gircem bence yaş önewli dgl açıktan 2 yıl bile okusan dikey geçiş yapıp birçok meslek sahibi olma imkanın var.yanlış görmedysem 30 dysun ama 30 neki vallahi bzm tandk 40 yaşnda lise sınavna grdi ehliyet aldı şmdi yeminle 3 4 bin arası maaş alıyor.yani istemek çok önemli. Benimde sümüklü arkadaşlarm vardı ya görseniz allah günah yazmasın ama hicbir ise yaramayan hiçbrşey bilmez okulu 2 ile gecip bitiren şmdi özel okul okuyup iş sahibi olmuşlar birde faceye koyuyolar hem gülüyorum hem sinirleniyorum.ama kendimi yemiyorum tabi

TEBRİKLER !

hayatta en çok takdir ettiğim insan modelisiniz: hiçbir şey için geç değil

tabiki var ama 90 civarında puan alman lazım

canım kusura bakma ama bana biraz açıklarmmısın
ben evliyim ve yurtdışında yaşıyorum yarı zamanda hırvatistanda gerisinde kıbrısta
şuan kıbrıstayım burda olduğum sürece türkiyeye rahat gidip geliyorum
pek bilgim yok bu kppse hakkında yani en az 90 çekmeliyim diyorsunuz yanlış anlamadıysam
peki diyelimki çektim sonrasında ne oluyorr
okulmu kazanmış olacam yoksa herhangi bir işe girmiş olacam
lütfen bu konudaki cahilliğimi bağışlayın
30yaşımı bitiriyorum:18:
zamanında burda üniversite okuyordum paralı
yarım bırakmak zorunda kaldım dünyanın parasını istiyorlar devam edebilmem için sadece 1yıl okudum

Ne güzel imrenilecek hikayeler varmış burda Helal olsun gerçekten
Hayatta hiçbişey için geç değil ki okumak için geç olsun...

canım düz lise mezunuysan 90 alman lazım ama meslek lisesi mezunlarının puanları 75 e kadar bile düşebiliyor bu teknisyenlik olaylarında.şimdi şöyle anlatayım. bu sene eylül ayında lise mezunları için kpss sınavı olacak önümüzdeki günlerde kpss başvuru formları ösym tarafından yayınlanır.genellikle hizmetli kadrosu açık oluyor ama dediğim gibi iyi bir puan alman lazım. eğer ataman olursa direk devlet memuru olup işe başlayabiliyorsun...

teşekkür ederim
kazansam bile beni kıbrısa atamazlar herhalde türkiyede yaşamak zorunda kalacam ozaman offfff

Ilk önce tebrik ederim gerçekten azmin elinden birsey kurtulmuyor ben bu günlerde biraz tuhafim bu böyle ne kadar elestirilsemde bu böyle yeni yeni arkadaşlarımı buldum faceden ilki doktor oldum dedi digeri avukat bir digeri mühendis ve size yemin ediyorum hepsi bir günde oldu e dogel olarak allak bullak oldum sinirlerim bozuldu ve okumadigim icin kendime cokk kızdım hic biri evlenmemis hala kariyer peşinde ve okulda onlardanda iyi olmama ragmen....

konuyu görünce aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum 2009 yılında açık öğretime kayıt oldum kamu yönetimi 1 yıl uğraştım ettim 1. sınıfı sayısal dersler yüzünden geçemedim 2. yıl 1. sınıfa tekrar kayıt yaptırmadım ailevi sorunlar vardı iş yerinde çok yoğundum hep akşam 11 de eve gelebiliyordum çalışamayacağımı düşünüp boşuna paramı yakmıyım dedim bana kayıt yaptırmazsanız kaydınız donar dediler peki dedim kayıt yaptırmadım. oz amandan bu zamana hep bişiler yüzünden erteledim dur şu iş meselemi hallediyim dur nişan dur düğün dur taşınma vs şimdi kaydım duruyor mudur acaba ??? yeniden devam etmek istesem ne yapmam gerekiyor ?? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim?? yada nereden öğrenebilirim???

merhabaa bende aynen senın gıbıydım bunalıma gırmıstım cevreme bakıyorum ogretmen hemsıre bayanlar mutlu mesut kendı ayaklarında duruyolar ben koca elıne bakıyorum ufacık cocuk stres ama herseye ragmen tekrar basladım acıkogretıme kafaya koydum alıcam dıye ıns ve dıkey gecıslee sosyolojı bıtırıp sosyolog olmak ıstıyorumm ben kendımı kıtaplara verdıkce daha mutlu oluyorum guven geıyor bana sakın yapamam deme hepımızın sorumlulukları var ınan benım kını soyleyım eşim cocugum ev işi okdr zorkı ama baasarmam lazım

Inşallah basabilirsin siz yazdikca ben iyi oluyorum valla teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…