- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
Bravo size gerçekten azminize hauran kaldım keşke bende yapabilsem ne güzel olurdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annem cok destek bu konuda cok istiyor ölmeden göreyim bi yerlere geldiğini kendi parani kendin kazandigini inşallah oylede olur.
Benim için malesefki çok geç 30 yaşına geldim hic birsey yapamadim.kendimi işeyaramaz hissediyorum
Benim için malesefki çok geç 30 yaşına geldim hic birsey yapamadim.kendimi işeyaramaz hissediyorum
Yaşım 36. 3 yılda 4 yıllık lisansı bitirdim bu yıl. 3,91 ortalamayla (Aöf)
Eylül ayında İstanbul Üniversitesi'nde başlayacak bir eğitim programına katılacağım. Sertifikamı aldıktan sonra da Aile danışmanlığı merkezimi açacağım.
Formasyon alma hakkım var. Öğretmen olabilirim.
Ama ben önümüzdeki yıl yüksek lisansa başlamayı hedefliyorum özel bir üniversitede, klinik psikoloji alanında..
Yapabilirsin. Eğer yapmazsan 3 yıl sonra da aynı cümleleri kuruyor olacaksın..
Olumsuz konuşarak, hayıflanarak hiç bir şey başaramaz insan... Yeter ki bir adım at.. bir karar ver gerisi gelir..
Konuyla biraz alakasız ama hangi bölümde acaba 3 yılda bitirdiğiniz o lisans bölümü ??
Yaşım 36. 3 yılda 4 yıllık lisansı bitirdim bu yıl. 3,91 ortalamayla (Aöf)
Eylül ayında İstanbul Üniversitesi'nde başlayacak bir eğitim programına katılacağım. Sertifikamı aldıktan sonra da Aile danışmanlığı merkezimi açacağım.
Formasyon alma hakkım var. Öğretmen olabilirim.
Ama ben önümüzdeki yıl yüksek lisansa başlamayı hedefliyorum özel bir üniversitede, klinik psikoloji alanında..
Yapabilirsin. Eğer yapmazsan 3 yıl sonra da aynı cümleleri kuruyor olacaksın..
Olumsuz konuşarak, hayıflanarak hiç bir şey başaramaz insan... Yeter ki bir adım at.. bir karar ver gerisi gelir..
kızlar lise mezunları kpss giriş hakkı varmı
tabiki var ama 90 civarında puan alman lazım
canım kusura bakma ama bana biraz açıklarmmısın
ben evliyim ve yurtdışında yaşıyorum yarı zamanda hırvatistanda gerisinde kıbrısta
şuan kıbrıstayım burda olduğum sürece türkiyeye rahat gidip geliyorum
pek bilgim yok bu kppse hakkında yani en az 90 çekmeliyim diyorsunuz yanlış anlamadıysam
peki diyelimki çektim sonrasında ne oluyorr
okulmu kazanmış olacam yoksa herhangi bir işe girmiş olacam
lütfen bu konudaki cahilliğimi bağışlayın
30yaşımı bitiriyorum:18:
zamanında burda üniversite okuyordum paralı
yarım bırakmak zorunda kaldım dünyanın parasını istiyorlar devam edebilmem için sadece 1yıl okudum
canım düz lise mezunuysan 90 alman lazım ama meslek lisesi mezunlarının puanları 75 e kadar bile düşebiliyor bu teknisyenlik olaylarında.şimdi şöyle anlatayım. bu sene eylül ayında lise mezunları için kpss sınavı olacak önümüzdeki günlerde kpss başvuru formları ösym tarafından yayınlanır.genellikle hizmetli kadrosu açık oluyor ama dediğim gibi iyi bir puan alman lazım. eğer ataman olursa direk devlet memuru olup işe başlayabiliyorsun...
canım bende 30 yaşındayım lise mezunu olarak devlet memurluguna atandım 6 yıl önce. kesinlikle okumanın yaşı yok dedim geçen sene sınava girdim 2. öğretim çalıştığım memlekette 2 yıllık üniversite kazandım. bu halimle bölüm ikincisi oldum. hem çalışıyorum akşam beşten sonra okula gidiyorum. üstelik 4 yaşındada bir kızım var. ilk senem bitti bile seneye mezun olunca 3-4 açıköğretim devam edicem. insanın kendini eğitmesi gibi güzel birşey yok. sende yapabilirsin en azından kpssye falan çalış. inan yapabilirsin sadece kendine güven...
Allah'im yaaaa... 30 yas coooook genc bi yas arkadasim... Erkenden yasli psikolojiine girme. Benim master sinifimda 60 yasinda bi amca vardi gecen sene....
Işte sorunda bu ben hep bu saatten sonra bisey olmaz diyorum ..
merhabaa bende aynen senın gıbıydım bunalıma gırmıstım cevreme bakıyorum ogretmen hemsıre bayanlar mutlu mesut kendı ayaklarında duruyolar ben koca elıne bakıyorum ufacık cocuk stres ama herseye ragmen tekrar basladım acıkogretıme kafaya koydum alıcam dıye ıns ve dıkey gecıslee sosyolojı bıtırıp sosyolog olmak ıstıyorumm ben kendımı kıtaplara verdıkce daha mutlu oluyorum guven geıyor bana sakın yapamam deme hepımızın sorumlulukları var ınan benım kını soyleyım eşim cocugum ev işi okdr zorkı ama baasarmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?