- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
konuyu görünce aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum 2009 yılında açık öğretime kayıt oldum kamu yönetimi 1 yıl uğraştım ettim 1. sınıfı sayısal dersler yüzünden geçemedim 2. yıl 1. sınıfa tekrar kayıt yaptırmadım ailevi sorunlar vardı iş yerinde çok yoğundum hep akşam 11 de eve gelebiliyordum çalışamayacağımı düşünüp boşuna paramı yakmıyım dedim bana kayıt yaptırmazsanız kaydınız donar dediler peki dedim kayıt yaptırmadım. oz amandan bu zamana hep bişiler yüzünden erteledim dur şu iş meselemi hallediyim dur nişan dur düğün dur taşınma vs şimdi kaydım duruyor mudur acaba ??? yeniden devam etmek istesem ne yapmam gerekiyor ?? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim?? yada nereden öğrenebilirim???
Konu başlığındanda anlaşıldığı üzere okuyup bir meslek sahibi olamadıgım için o kadar pişmanimki arkadaslarima bakıyorum okumuslar iyi yerlere gelmisler kıskançlık degil özenti neden ben yapamadım skn günlerde beni bunalıma sürüklüyor bu psikolojiden kurtulmam gerek evime konsantre olamıyorum. Deli olucam kendimi kötü hissediyorum....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eylül ayında güz dönemi başlıyor. Kaydınızı yenileyebilirsiniz ve güz döneminde başlarsınız...
Kaydım duruyor mudur?? inş yaa çok sevinirim peki 2. sınıfı bitirdikten sonra başka bölüme geçiş yapabilir miyim ?? Bölüm 4 yıllık
Benim için malesefki çok geç 30 yaşına geldim hic birsey yapamadim.kendimi işeyaramaz hissediyorum
Konu başlığındanda anlaşıldığı üzere okuyup bir meslek sahibi olamadıgım için o kadar pişmanimki arkadaslarima bakıyorum okumuslar iyi yerlere gelmisler kıskançlık degil özenti neden ben yapamadım skn günlerde beni bunalıma sürüklüyor bu psikolojiden kurtulmam gerek evime konsantre olamıyorum. Deli olucam kendimi kötü hissediyorum....
hiç bişey için geç değil okuyun
Hayatta hiçbişey için geç değil emin olun. Ben de sizin yaşlarınızdayım ve artık üniversite sınavı bizim zamanımızdaki kadar zor değil. 31 yaşında ünv başlayıp mühendis olan insanlar var, çok gençsiniz, içinde bulunduğunuz psikoloji size böyle hissettiriyo, ünv sınavına girin, artık uzaktan öğretim var, devir çok değişti, iki yıllık adalet yüksek okulu var, sonra hukuğa geçiş yapabiliyosunuz, bir sürü imkan var, lütfen araştırın, bu üzüntünün içinde boğulup gitmeyin, 31 yaşında bile başlasanız 34 te biter, 4 yıl sonra meslek sahibi olursunuz. Bu dört yıl bomboş ta geçebilir, öyle düşünün, inanıp hem çalışıp hem okuyup hem evli olan insanlar var, yeter ki İSTEYİN :)
Bölüm bankacılık ve Sigortacılık
Benim ikinci üniversitem aöf bankacılık ve sigortacılık. Okuyan, mezun arkadaşlar varsa lütfen kusura bakmasın ama devlette çalışmak istiyorsan bu bölümden bi cacık olmuyor, tecrübemle sabit. :)
Bence değiştir bölümünü. Çok güzel bölümler açıldı aöf'de.
Ayrıca yaşım geç, çocuklarım var falan da deme. Yorumları okumadım, muhtemelen bir sürü başarı öyküsü anlatmışlardır ama bir tane de ben anlatayım. Teyzemin gelini yeni evlendiğinde çok gençti ve okumamıştı. Ailesi sadece Kuran kursuna göndermiş, hafızdı kendisi. Evlendiğinde ortaokul mezunuydu. Dışarıdan liseyi bitirdi, şimdi de örgün adalet bitiriyor tek dersi kaldı. Şimdi icra müdürlüğü sınavına hazırlanacak. Bu sırada Kpss'ye de hazırlandı hatta. Aöf'den de ilahiyat okumayı düşünüyor, bu yıl başlayacak kısmetse. Tüm bunları yaparken de arka arkaya olmuş üç tane çocuk büyüttü. Tabi teyzem de yardımcı oldu arada ama yine de bir sürü iş yine ona bakıyordu ve bu şekilde yaptı. Bir düşün bakalım sen yapar mısın yapamaz mısın
Ben okuduğuma bin pişmanım asıl...
Aaaa neden?
Hiçbir şey için geç değildir, bu sene okulumda 54 yaşında bir amca vardı.. Beraber hazırlık okuduk. Üzüleceğinize bence bir yerden başlayın, evli olup çok güzel eğitimine devam edenleri de gördüm. Bence hem evliliği hem okulu yürütmek takdire şayan bir davranış.Eğer içinizde gerçekten istek varsa okumak adına, bence bunu gerçekleştirin, ama arkadaşlarınıza özendiğiniz için değil, hayatınıza bir şeyler katmak için yapın bunu. Bol şanslar..
Şöyle ki ;
Önlisans okudum yetinmedim üzerine açıköğretimden dikey geçişle 2 sene daha okudum
Lisansa tamamladım
Lisans mezunuyum şu an
ama iş yok !
Memur işçi alım ilanlarına bakıyorum
ilköğretim mezunu falan alıyorlar
her şey torpil olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?