:2: Şuan ki ruh halinizi çok iyi tahmin edebiliyorum.. Ne söylesek kafi gelmez ki..
Belki denemişsinizdir ama bir büyük yok mu devreye girecek ? Amca, dayı, anne v.s
Keşke zaman olsaydı başkanlığa dilekçe yazardınız. Onlar devreye girerdi v.s
Kusura bakma canım ama ben brz babana hak verdim tamam okumak cok önemli ama özel ünv brz fazla olmuyormu? Bende zor sartlarda okudum ama ailemden asla böyle bir talepte bulunamazdım.. Bu yıl daha dikkatli calısıp, 2. öğretim ailenle aynı sehir gibi secenekleri tercih edip hem okuyup hem çalısabilirsin.. Bu arada kayıt tarihleri yarın bitiyor ama hepsinin günü bellidir, fakültelere göre ayrılmıstır, sansın coktan yanmıs olabilir bosuna üzme kendini..
keske devlet universitesi yazmıs olsaydın. buarada uzaga mı gidecektin eger gonderselerdi ?
belki baban uzaga gitmenden yana değildi genelde annelerin babaların cevresindeki insanlar sehir dısında tek basına okuyan kızlar hakkında ileri geri konusuyorlar
normal olarak doldurusa gelip beyni yıkanmısta olabilir. keske hersey bambaska olabilseydi senin için... peki okutmayıp ne yapmayı dusunuyorlar ki calısacak mısın ?
özel değilde devlet üniversitesi olsaymış hak verirdim sizede..
bir özel üniversitede %25 az bir miktar..
heryerden masraf çıkıcaktır..Baban durumumuz yok diyorsa yoktur heralde..
sonuçta hayır okutmak istemiyorum seni otur dememiş durumumuz yok demiş.
Sende daha fazla çalış güzel bir üniversiteyi kazan.
sanırım 4 yıllık kazanmışsındır?özel yazdığına göre? e o puanla 2 yıllığa bile giremiycene göre özel yazdın demek.seneye kaldı demektir.
Allah yardımcın olsun.
Eğer önlisans içinse bu çaba ; babanın ellerini öpmek isterim ..
Sen çok haksızsın ..
Eğer lisans içinse : nerden olursa olsun bir şekilde borç para bulur kaydımı yaptırırdım ..
Zaman herşeyin ilacı babanda başarılı oldugunu görünce değişirdi ..
Özeller şimdi sanıldıgı kadar yuksek mebla olmayabılıyor ( bölum farkı var )
Birde üniv. okurken çalışarak kendi ihtıyaçlarını gayet ıyı karşılayabılırsın ..
Boylelıkle aılenede yuk olmazsın ..
Ben olsaydım : ( eğer lisans ise )
hemen yardım alır bıyerlerden borç alır kaydımı yaptırıırdım..
Benım babamda kayıt paramı vermıyordu ( okumamı ıstemıyordu )
Arkadaşımdan borç almıştım ben sonra babam benım kızım üniv. okuyor diye gururlanıp mıllete soylemeye baslamıstı..
İnsanlar cok tuhaf olabılıyor yanı :))
Dışarıda okumak özelde okumak kadar masraflı...
Mantıklı düşünüyorsun canım, sen babana deki; bana 1 yıl vermeni istiyorum, kaydımı yaptıralım eğer kaldıramazsak devam etmek için ısrar etmem, ama bu şansımı zor elde ettim ve sen desteklemezsen ellerimden kayıp gidecek. bana destek ol en azından bir yıl okuyayım. Burs buluruz, bir şekilde halledebiliriz ama kapıları kapatma babacığım de.
Ne kadar harç ücretin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?