Okumakta Olduğunuz Kitap?

bende aldım ama baslayamadım daha dıger ıkısınıde okumustum fanı oldum ya fılmınıde ızlemıstım boleyn kızının tesekkurler

Zar adama baslamıstım oncekı gun sıkıldım basından ama genede okuyacam sonra. Simdi Fanatıgı oldugum Grange nin "Siyah kan" romanına basladım. Sonra son kıtabına baslayacagım.

Sözlerinle sarıl bana hayallerim üşümeden adlı kitabı okuyorum burda bir arkadaşımız önermişti hoşuma gidecek türden bir kitap olduğunu düşünmüştüm gerçektende öyle çok sürükleyici ve düşündürücü bir kitap.

Zar adama baslamıstım oncekı gun sıkıldım basından ama genede okuyacam sonra. Simdi Fanatıgı oldugum Grange nin "Siyah kan" romanına basladım. Sonra son kıtabına baslayacagım.

ya bende zar adama başladım 100 sayfa okudum ama devm edemedim.. üstüne iki kitap okudum hala devamını bitirmeye nıyetım yok.. okuyanlar ilginç diyor ama bilemedim:)

dün "bir prense aşık oldum" u okumaya başladım bugün bitti :))
çok keyifle okudum epsilon yayın evınden .. kolay okunur tarzda bir aşk romanı kafa dağıtmak ve 1800 lü yılların ingiliz arıstokrasıne bir gezi yapmak istersenız özellikle tatil günü için tavsiye ederim :)))

"sevdalinka" ya başlamayı düşünüyorum..
eski bir kitap ama ben yenı aldım.. ayşe kulın ı geç keşfettim sanıyorum ondan...
füreya -nefes nesefe- vedayı keyifle okumuştum bundan da aynı tadı alacağımı düşünüyorum..
bosnadaki savaşı anlatıyormuş...
okuduktan sonra yarumda bulanabilirim:)

ank06 eğer bu kıtabı beğendiysen sana "rıyad ın kızlarını - race el sana" tavsiye edebilirm..
arabistan ın sex and city si olarak yayınlanmış.. 4 ayrı kızın yaşadıklarını anlatıyor...
bende senı okuduğun kitanbı merak ettim onu alacağım:)

bir de bin muhteşem güneşi oku o da afganıstan da kadın olmayı anlatıyor çok yüreğine dokunacak emınım....

Çok şekersin be Polaris.. Söylemeden duramadım artık.. a.s.

bu aralar Maeve Bincy takıntım başladı..şu an "BİR DİLEK TUT BENİM İÇİN"..tüm romanlarında olduğu gibi yine sıcak,sanki bi aile dizisi izletiyo insana..

ayşe kulin in tüm romanlarını zevkle okuyan biriyim..sevdalinkayı o kadar gerçekçi yazmış ki..dayanamadım ve yarım bıraktığım ender kitaplarından biri oldu..

Uykuda Sevilen Kızlar'ı bitirmek üzereyim!130 sayfa zaten!
Ama hiç beğenmedim. Erkekliğini kaybetmiş bir ihtiyarın, sürekli uyuyan-uyutulan kızların bulunduğu bir eve gitmesini, orada düşündüklerini anlatıyor!Yasunari Kawabata yazmış romanı....
Bitirince de Dante'nin İlahi Komedya'sına geçeceğim!

ayşe kulin in tüm romanlarını zevkle okuyan biriyim..sevdalinkayı o kadar gerçekçi yazmış ki..dayanamadım ve yarım bıraktığım ender kitaplarından biri oldu..

çok mu dokunuyo insana ?
yoksa sıkıcı mı geldi boğdu mu?
daha başlamadım da merak ettim..

ayrılık şarkısı - Florence Barclay okuyorum
ama zar adam ve psikopat kitabını aldım biran önce bitirip onlara başlıcam

bu aralar Maeve Bincy takıntım başladı..şu an "BİR DİLEK TUT BENİM İÇİN"..tüm romanlarında olduğu gibi yine sıcak,sanki bi aile dizisi izletiyo insana..

yalnız kadınlar sokağını okudunmu? ben çok sıkıldım dayanamadım bıraktıım

philippa gregory- bakirenin aşığı kitabına başladım.

(boleyn kızı ve kraliçenin soytarısını sverek okudum , bunada çok istekli başladım, bakalım bitince yazarım :)

Stefan Zwieg Santranç adlı kitap tavsiyemdir..süprizzzzz Adından sanıldığı gibi santranç üzerine kurulu ; ama çok farklı bir hikayeye doğru devam eden uzun öykü niteliğindedir..umarım beğenirsiniz kaydirigubbakcemile3

Türk eserlerinden tavsiyeme gelince büyük üstad Peyami Safa'nın "Yanlızız" adlı eseri bir solukta okunacak cinsten bir kitap olarak önümüze çıkıyor..Karakter tahlilleri ile zaman zaman etrafımızdaki insanları daha iyi anlamamıza ya da hakkındaki düşüncelerimizi bir daha gözden geçirmemize de yardımcı oluyor...sengözlerimebaksanab

Tavsiyelerinizle ilgilenen arkadaşlarımız için, ilgili kitapların özetlerini bulabilecekleri linkleri ekleyeyim ben de..

Zweig / Satranç için
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/232663-satranc-ozet-stefan-zweig.html

Peyami Safa / Yalnızız için
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/49302-yalniziz-ozet-peyami-safa.html

naşide gökbudak'ın kaç yıl geçti aradan kitabına başladım bitmek üzere.
bütün kitaplarını okumuş oluyorum böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…