bakire nın aşığını okuyorum süper süper :) hikaye kaldığı yerden devam ediyor.. boleyn kızı ve kraliçenın soytarısını sevenler hemen alsın.. kraliçe elizabeth ın tahta ilk çıktığı yılları anlatıyor... ayrca kıtabı okuduktan sonra "elizabeth -altınçağ filmini izlenemızı öneriyorum (nevbahar sağolsun film kısmına ekledi :)
Zar adama baslamıstım oncekı gun sıkıldım basından ama genede okuyacam sonra. Simdi Fanatıgı oldugum Grange nin "Siyah kan" romanına basladım. Sonra son kıtabına baslayacagım.
Jean p.sasson adlı amerikalı bir kadının kitabı
Sultana ve kızları isimli bir kitap
Suudi Arabistan krallığında yaşayan bir prensesin ağzından ve günlüğünden yazılan bir kitap.Adını saklayarak arap kadınlarının çektiği sıkıntıları anlatıyor
"sevdalinka" ya başlamayı düşünüyorum..
eski bir kitap ama ben yenı aldım.. ayşe kulın ı geç keşfettim sanıyorum ondan...
füreya -nefes nesefe- vedayı keyifle okumuştum bundan da aynı tadı alacağımı düşünüyorum..
bosnadaki savaşı anlatıyormuş...
okuduktan sonra yarumda bulanabilirim:)
ayşe kulin in tüm romanlarını zevkle okuyan biriyim..sevdalinkayı o kadar gerçekçi yazmış ki..dayanamadım ve yarım bıraktığım ender kitaplarından biri oldu..
bu aralar Maeve Bincy takıntım başladı..şu an "BİR DİLEK TUT BENİM İÇİN"..tüm romanlarında olduğu gibi yine sıcak,sanki bi aile dizisi izletiyo insana..
Stefan Zwieg Santranç adlı kitap tavsiyemdir..süprizzzzz Adından sanıldığı gibi santranç üzerine kurulu ; ama çok farklı bir hikayeye doğru devam eden uzun öykü niteliğindedir..umarım beğenirsiniz kaydirigubbakcemile3
Türk eserlerinden tavsiyeme gelince büyük üstad Peyami Safa'nın "Yanlızız" adlı eseri bir solukta okunacak cinsten bir kitap olarak önümüze çıkıyor..Karakter tahlilleri ile zaman zaman etrafımızdaki insanları daha iyi anlamamıza ya da hakkındaki düşüncelerimizi bir daha gözden geçirmemize de yardımcı oluyor...sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?