Okumakta Olduğunuz Kitap?

keıth albow un psikopatına başladım ve bitti :)
grange kadar olmasada keyıfle okunan bir yazar...
diğer kitaplarını da almak istiyorum ..
korku-gerilim sevenlere tavsiye ederim...
psikıyatrıst bir seri katılın hikayesi....

kızlar bugün çiçeklerin kanı -anıta amirrezvanı na başladım ve yarısına kadar okudum aktı gitti kitap:)
çok kolay bir dille yazılmış..
anadoludaki hikayeleri anlatan tarzda bir kitap..
zaten yazarıda ıranlı..
1600 yıllarda ıranda geçiyor hikaye... çok güzel halılar dokuyan bir kızın para karşılığı tanımadığı bir adamlar belirli birt süre evli kalmasını kapsayan bir anlaşmayı (muta denıyor) konu alıyor..
tavsiye ederim...

Grange Siyah Kanı bıtırdım. Don Juan ogretılerı ısımlı kıtabı okuyorum bır yandan. Don juan kımdır dersenız Dogan Cuceloglu Savascı kıtabını okuyanlar bılırler orda bılge bır kızılderılı vardı. Savascıydı ıste onun ogretılerının yer aldıgı bır kıtap Dogan cuceloglu yazdıgı kıtapta zaten o sahsı cok merak edıyordum bu kıtap cok guzel bir de 12 kıtaplık bır serı bu ben ilk kıtabı okuyorum tavsıye ederim. Her ne kadar cevırısı cok sacma da olsa gene de guzel bılgıler var.

Piedra ırmağının kenarında oturdum ve ağladım-Paulo COELHO
çerez gibi bi kitap çok güzel gidiyooo yerimseniben

Khaled HOSSEINI 'Bin Muhteşem Güneş' arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum. Bundan önceki kitabı' Uçurtma Avcıları' o da muhteşem

şuan sürüyleyici bir kitap okuyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulurr...........

Aşk Mutfakta Pişer
Maeve Binchy

Çeviren: Lâle Bulak

Okuldan beri arkadaş olan bir kadın ile bir erkek... Cathy ile Tom. Ortak kurdukları catering şirketinde hayata birlikte direnen iki insan. Ve onların çevresinde yer alan diğer insanlar... Cathy’nin kendinden yukarı sınıftan gelen kadın hakları savunucusu kocası, Tom’un model olma hayalleri kuran manikürcü sevgilisi ve diğerleri... Maeve Binchy’in her zamanki gibi ayrıntıyla çizdiği bir sürü karakter... İşte “Aşk Mutfakta Pişer" bu insanlar arasında ve yine İrlanda’da geçiyor. Sıradan tutkularla dolu, sıradan hayatlar süren bildiğimiz, tanıdığımız insanlar arasında.
Maeve Binchy okurlarını hiçbir romanında hayal kırıklığına uğratmayan bir yazar, ama "Aşk Mutfakta Pişer" yine de özel bir yere sahip. Yazarın en sevilen romanlarından biri. Binchy, sınıfsal farklılıklara, İrlanda’daki sosyal değişimlere değindiği romanında elbette her zamanki gibi aşkı ön plana çıkarıyor. Kalp kırıklıkları da var romanın bütününde, ama yazar hüznü neşeyle hassas bir terazi kullanarak dengelemeyi çok iyi başarıyor. Sevgi insanın hayatını değiştiriyor! Herkesin sevgilisi Maeve Teyze de bunu okurlarına her romanında aynı sıcaklıkla anlatıyor. O, bu kirli dünyada sığınılacak bir liman!

piraye - canan tan

biraz gecikmişte olsam güzel bi kitap tavsiye ederim.sürükleyici ve kadınların ilgisini çeker tarzda

bende adam fawerin empatiyi okuyorum tavsiye ederim ama önce olasılıksızı tavsiye ederim

khaled hosseını nin bin muhteşem güneş kitabını bitirdim.gerçekten muhteşemdi.şimdi christy brown un sol ayağım kitabını okuyorum filmide çekilmiş engelli bir çocuğun hayatını anlatıyor.bugün biter.sonrada orhan pamuğun masumiyet müzesine başlayacağım.

julie garwood un düğün ve gelin aldı kitaplarını aldım
düğün kitabı bir günde bitti:)) gelin de bugün biter die düşünüyorum...
tavsiye ederim kızlar çok kolay okunan kıtaplar...
ben ciddi kıtaplara ara verince bu tarzsabun köpüğü kitapları tercih ediyorum rahatlatıyor insanı ...
özellikle böyle havalarda elinizde kahvenız /çayınız yerleşin koltuğunuza bakın keyfınıze...
bu kitaplar 12 yüzyılda iskoç topraklarında yaşam tarzını , güç çekişmelerini ve aşkı anlatıyor...

Dun aksam elime Grange'nin Leyleklerın ucusu kıtabını aldım bırakamadım tabı bırakamayınca ne oldu bıttı. Harıka bır kıtap tabıkı Grange hayranlarına dememe gerek yok cunku ya alacaklardır gozlerıne kestırmıslerdır ya da sımdıye coktan okumuslardır. Okudum gerılım macera sevenlere tavsıye ederım.

Iris Murdoch'ın Kesik Bir Baş adlı romanını okuyorum!!
Çok ilginç bir roman tavsiye ederimmm!!

Bakire'nin Aşığı.. Boleyn kızı serisinin üçüncüsü..olaylar sürekli farklı boyutlara çıkıyo. bakalım bu defa neler olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…