Okumakta Olduğunuz Kitap?

anna godbersen ın - LÜKS adlı kıtabını bitirdim..
bu gece de david gibbins _SON AHIT e başlaycam... atlantıs ve bizans altınlarını sevmiştim bunu da keyıfle okurum dıye düşünüyorum...kahramanlar aynı macera farklı .. biraz indiana jones tarzında bir karakter kitabın baş kahramanı:)))

Nobel ödüllü Orhan Pamuk - Masumiyet Müzesi
Tarz olarak önceki kitaplarına bunalmışlığım buhranlar geçirmişliğim çoktur ancak bu kitap ben daha az bunalttı edebi gücü çok yüksek ancak imgeleştirmeme müsaade etmiyor yazar.

kitap o kadar gereksiz uzun ki insan çıldırıyor... ve sonuçta hiç bir yere varmıyor olay...
neden orhan pamuk okumadığımı çok çok iyi anlattı bana masumıyet müzesi...

Şu an Georges Ifrah'ın Çakıl Taşlarından Babil Kulesine adlı kitabını okuyorum!!
Çok güzel, bilimsel içerikli!!!Belgesel tadında bir kitap istiyorsanız ve arkeoloji ile sayılarla ilgileniyorsanız mutlaka okuyun!!!

İki tane kitabim var şu an okuduğum.
1-İçindeki devi uyandır...Anthony Robbins,
2-Kuzguncuk Nedret Ebcim.
Kuzguncuk roman tadında belgesel tavsiye edebilirim okumanızı.Bir de gidip gezmenizi.......

Su an elimde Kelebek romanı var yarın bıtırecegım insallah yazarı Henri Charriere. Filmi de varmıs Esaretin bedeli izlemedim de konusu ılgınc geldi.

şuan ayşe kulin umut a başladım a.s
umarım severim
sonra da sırada
halit ziya uşaklıgil aşkı memnu delikafadulden

MAEVE BINCHY nin BU YIL FARKLI OLACAK isimli kitabını okuyorum son kitabı
Maeve'm benim çok seviyorum ben onu

Ayşe Kulin'in "Veda"sını bitirdikten sonra devamı olan "Umut"u alana kadar evde olan ve şimdiye kadar okumadığım "Ferrari'sini Satan Bilge"yi okuyayım demiştim ama olmadı, kaç günde 30- 35 sayfayı daralarak bunalarak okudum. Bu arada "Umut"u da almıştım ve onu okumak varken bu bana sıkıcı gelen kitabı okumak işkence gibiydi veee...

Ayşe Kulin'in "Umut"adlı kitabını okumaya başladım dün gece.kaydirigubbakcemile2 Yine elime alınca zor bırakabildiğim bir kitap. kaydirigubbakcemile

not: itiraf ediyorum lillyum'un "umut"u okuduğunu okuyunca kıskandım ve eksik kalmamam gerek dedim sanırım içimden

Son düzenleme:
orhan pamuk un MASUMİYET MÜZESİ ni ve elif şafak ın SİYAH SÜT ünü okuyoyum ikiside çok güzel kitaplar tavsiye ediyorum.

İki kitap okuyorum aslında biri Anthony Burgess Otomatik Portakal birde Chuck Palahnıuk Görünmez Canavarlar

albert camus-veba birde yazarı hatırlamıyorum ama kitabın adı bireysel kariyer yönetimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…