Okumakta Olduğunuz Kitap?

İNCİ YEŞİLYURT - KOCACIM İSTERSEM KÖLEM OLURSUN

ben de Boleyn Kızı nın okuyorum Philipa Gregory yazarı. bi arada da dvd sini alıp seyretmek istiyorum.ama önce kitabı bitirmeliyim.

slm kızlar bnde zar adam ı okuorm ama begenmedım acıkcası sacma geldi bna umarım sonu guzeldır ama suan yarısındayım kıtabın ve gayet sacma! sıze melek yapıcı dıe bı kıtap onerebılırım cok gzldı ben cok begenmıstım..

Ayşe Kulin hayat akan bir sudur ( umut) ama bundan önce ayşe kulin'in vedasını okumanız lazım.

bir genç kızın gizli defteri serisinin 8.kitabı, adı günler akıp giderken, gene serranın yaşadıklarını falan anlatıyor

ben de Boleyn Kızı nın okuyorum Philipa Gregory yazarı. bi arada da dvd sini alıp seyretmek istiyorum.ama önce kitabı bitirmeliyim.

Boleyn Kızı'nın önce kiatbını okumanızı tavsiye ederim. Kitap daha etkileyici. Filmi bana aynı tadı vermedi ve sanki bazı önemli bölümleri atlamışlar.

Ben şu anda Philippa Gregory - Kraliçenin Soytarısı'nı okuyorum. Ama Boleyn Kızı kadar akıcı gelmedi bana...

Okadar cok kitap okudumki hangisinin ismini yazacagimi bilmiyorum:)
Ama suanda okudugum kitab-i tavsiye edebilirim..Cezmi Ersöz,ün (Ölürsem beni seninle ararlar simdi)cok jarika bir kitap,bölüm bölüm hikayeler var ve herkes kendi icin birseyler buluyor satirlarda..

Ben şu anda Philippa Gregory - Kraliçenin Soytarısı'nı okuyorum. Ama Boleyn Kızı kadar akıcı gelmedi bana...

Aynı düşüncedeyim.Birde yanılıp Bakirenin Aşığı'nı okumaya çalıştım,çok daha sıkıcıydı.Kaybettiğim zamanıma acıdım.
Şimdi Limon Ağacı'na başladım.

ayşe kulin geniş zamanları bitirdm, şimdi turgut özakmanın romantikasına başlayacağım.. hedefim bu tatilde 10 kitap :) okul zamanı okuyamıyorum, yazılılar falan...

şu an iki kitap okuyorum ..
1.si tolstoy sergi baba güzel..
2. si peygamberimizin şemaili ve ahlakı tavsiye ederim

arkadaşlar bende ayşe kulin in kitaplarından alıcam

ayrıca bana fiyatlar biraz yüksek gibi geldi sizler kaça aldınız

bir gün ve geniş zamanları okudum. arkadaşlarımdan ödünç aldım.. bazı yerler 2. elini yüzde elli indirimle satıyorlar.

merhaba arkadaşlar a.s.
şu an elimde olan kitap Louise Hay in 'Düşünce gücüyle tedavi' isimli kitabı...yeni okumaya başladım gerçekten güzel a.s arka kapaktan size şunu yazabilirim " Düşündüğünz her şeyin,yaşayacağınız her şeyin belirleyicisi olduğunu hiç düşündünüz mü?"....
keyfli okumalar a.s.

şu an psikopat ı okuyorum/keith ablow
2 kıtap daha aldım dün
üç kadın üç pırlanta /lauren weisberger ın
digeride melek yüzlü seytan
psikopatı bitiriyim diger 2 sini okuyacam sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…