Okumakta Olduğunuz Kitap?

kitap o kadar gereksiz uzun ki insan çıldırıyor... ve sonuçta hiç bir yere varmıyor olay...
neden orhan pamuk okumadığımı çok çok iyi anlattı bana masumıyet müzesi...

katılıyorum cnm sana... ayrıca elif şafak'ın çoğu kitabını okudum ve bende hep aynı hissi uyandırdı ya ben bunu ne diye okudum ki moduna giriyorum. hiç tavsiye etmiyorum:)

biraz gecikmeli oldu benim için ama Oktay Sinanoğlu'nun Hedef Türkiye

ve Osman Pamukoğlu'nun İnsan ve Devlet .... adlı kitapları eş zamanlı bitmek üzereler:)

birde nezamandır evin içinde kaybettiğim Aytunç Altındal'ın Papa 16.benedikt AB ve TÜRKİYE isimli kitabınıda dün buldum onunda 15-20 sayfası kalmıştı. hepsi yarın biter yarın oolmazsa diğer gün garanti:)

şöyle okuyacak okkalı bir kitap arayışındayım:)

merhaba arkadaşım. ben okkalı bir kitap okuyorum. :)
Yazar Sadık YALSIZUÇANLAR
kitap adı : YOLCU
küçük hikayeler tarzı bir kitap.
birde içeriğinden bir alıntı.

Armağan Kulesi

kule sahibi, yoksul birini, yükseldikçe pahası artan armağanların bulunduğu kuleye çıkarıyordu. her katta bağışını alan adam gözünü yükseklere dikiyor, aldığını unutuyordu. en üst katta en büyük armağan bekliyordu. kule yetmiş katlıydı. nihayet son katta durdular. buraya kadar dedi kule sahibi. hırsı kabarmıştı Yoksul adamın. aldıklarını iterek elinin tersiyle, neden diye çıkıştı, daha yüksek değil kulen.

çok güzel anlatmış bir insanı, yaratıcısını ve de verilen ömrü. bu kadarcık cümleyle.

albert camus-veba birde yazarı hatırlamıyorum ama kitabın adı bireysel kariyer yönetimi

Veba Dünya edebiyatının en kaliteli romanlarından biri. Çok etkilendim o romandan.

Vazgeçemedim Camus'den, şimdi onun Yabancı romanını okuyorum!

ItaLyanca Aşk Başkadırr :asigim:
Maeve BINCHY den..

Veba Dünya edebiyatının en kaliteli romanlarından biri. Çok etkilendim o romandan.

Vazgeçemedim Camus'den, şimdi onun Yabancı romanını okuyorum!

yabancıyı geçtiğimiz aylarda okudum..vebayı okumamın sebebidir..adamın derinliği beni deli gibi düşünmeye itiyor..bu arada zeki demirkubuz un yazgı adlı filmi yabancı dan esinlenmiştir..tavsiye derim..a.s

Dünya eleştirmenlerinin en büyük roman olarak niteledikleri romana başladım:Savaş ve Barış-Tolstoy

ayşe kulinin nefes nefese adlı kitabını okuyorum çok güzel içinde her duyguyu bulabilirsiniz nefes nefese okuyacaksınız

kraliçenin soytarısı nı bitirdim
hasat zamanı 3.cilde geldim ama sıkıldım belki bitirmeden bırakırım klasikleri bayılarak okurken bu çook sıktı

Suanda Siraze Sadi -Bostanı okuyorum...
Dun Can Dundar Kırmızı bısıkletı okudum sanırım 5ıncı okuyusumdu)
Bı kıtap tatlı oldu mu bıktırmıyor ...
Sımdı dokuzyuz katlı ınsan kıtabını arıyorum tasavvuf uzerıne yazılmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…