Okumakta Olduğunuz Kitap?

Ayşe Kulin'in umut adlı romanını okuyorum.Herkese tavsiye ederim. Çok akıcı bir kitap

dijital kaleyi bitirdim en son çok sürükleyiciydi şöyle güzel bir kitap arıyorum tavsilerinizi bekliyorum

bin muhteşem güneş... dün akşam başladım, yarısına geldim, kitabı okuyanlar sonunda ağladıklarını söylüyorlar, çok merak ediyorum.. şimdilik çok sarmadı

bin muhteşem güneş... dün akşam başladım, yarısına geldim, kitabı okuyanlar sonunda ağladıklarını söylüyorlar, çok merak ediyorum.. şimdilik çok sarmadı

uçurtma avcısı kadar dokunaklı değil..
belki konusu bize yabancı olmadığı içindir,doğudakı çoğu kadını anlatıyor aslında...

eğer bir sonraki sayfada ne olacak acaba yada allahım nasıl bu kitabı bırakıpta uyuyacağım yada yemek yapacağım diye düşünmek istiyorsanız OSMAN AYSU nun hangi kitabı olursa olsun alın okuyun..ben hastasıyım.....

Ayşe Kulin'in son kitabı: UMUT..
Daha yeni başladım ama sürükleyici olduğuna eminim..ne de olsa A. Kulin yazmış..

dün İpek Ongun'un son kitabını bitirdim, ondan önce Ayşe Kulin'in Bir Gün aldı kitabını okuyordum ama yarım bırakmıştım, şimdi ona devam edeceğim, o bitince de eroinle dans =)

ipek ongunun son kitabının adı ne kızlar.yine bir genç kızın hatıra defteri serisinin devamı mı, yoksa başka bir tür mü ben çok seviyorum yıllardır ipek ongunu okuyorum 29 yaşındayım daha genç bi kesime hitap ediyor ama ilk gençliimden beri en çok onun kitaplarını severek okurum.bu kitabının konusu ne

Bende Stephen King'in Duma adası adlı kitabını bitirdim (fantastik kitap sevenler için güzel) Şu andada İtalyanca aşk başkadır adlı kitabı okumaya başladım. Bi çok kişiden güzel diye duydum umarım güzeldir... :1rolleyes:

sivil örümceğin ağında - mustafa yıldırım

cnm iki sene önce hocam dersine girdiği öğrencilerine bunu tavsiye etmişti...yemin ediyorum izmir de tüm kitapçılarda top 10 listesine çıktı kitap...bende az göz gezdirdim hoş ama bilgi verirmisin bitince kitap

tabiki kitap bitince bilgi veririm canım. bana da bi hocam tavsiye etmişti ama yeni fırsat buldum okumaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…