Okumakta Olduğunuz Kitap?

orhan pamuk masumiyet müzesini okuyorum daha sonra nermin bezmenin sırça köşküne başlayacağım

kızlar kokoloji diye bir kitap var daha önceden işlendimi bilmiyorum ama ben gen yinede fikirlerimi sölim kenndini keşfetme oyunu yazoyor isminin altında cok doğru çok güzel hele birde eşizle sevgilinizle yakın arkadaşınızla oynarsanız daha da zevkli kendinde gizli kalmış sebebini bilmediğin olayları yorumluyor şiddetle tavsiye ederim eşimle biz akşamları oynuyoruz ve çok keyif alıyoruz ama her konu sırası ile ve cevaplarına bakılmadan oynanırsa daha çok keyfi çıkar

Aynı düşüncedeyim.Birde yanılıp Bakirenin Aşığı'nı okumaya çalıştım,çok daha sıkıcıydı.Kaybettiğim zamanıma acıdım.
B]

Ben zaten o yüzden Bakire'nin Aşığına hiç başlamadım bile çünkü tahmin ettim. Ama bilgi verdiğin için teşekkürler son saniyede kendimi okumaya yinede zorlayabilirdim.

italyanca aşk başkadır.. maeve binchy.. akıcı bir kitap..

hımmm, bende maeve binchy den tara sokağını okuyorum.bu ara bana iyi gelen en iyi kitap diyebilirim.
iknci baskısı yalnız kadınlar sokağı adıyla.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…