Okumakta Olduğunuz Kitap?

Felsefenin Öldüğü Gün / Casey Maddox

Bugün adına toplum dediğimiz sürgit felaketin kalbine yürüyen roman.. deniyor arka kapakta.

Etkilyeci ve oldukça sıradışı bir yazım tekniği.. Toplum kurallarının belirlediği "insan" kalıbına uyarken bir yandan da nasıl yozlaştığımızı yüzümüze yüzümüze vuruyor..

Kitaptan bir de alıntı yapayım:
"Batı Uygarlığı'nın altı bin yılı, sizi doğal dünyayla birlikte var oluşu yaşayan bir bireyden, klonlamayı, yeni hastalıkları, savaşı, açlığı ve köle maaşınızın satın aldığı sistematik hayatta kalmanın fiyatında değişiklik yaratabilecek mahkeme kararlarını bildiren satın alınmış bir televizyonda dijital uydu görüntülerini seyredeceğiniz kiralanmış elektrik aksamlı bir ine, satın alınmış çelik bir arabayla gidebilmeniz için uyanık geçen saatlerinizin yarısında çalışan bir köleye çevirir."

Hermann Hesse - Bozkırkurdu ve Yaprak Fırtınası - Gabriel Garcia Marquez..

Neyi okuyacağıma karar veremediğimde iki bazen üç kitabı birden okuyorum =)

Hermann Hesse - Bozkırkurdu ve Yaprak Fırtınası - Gabriel Garcia Marquez..

Neyi okuyacağıma karar veremediğimde iki bazen üç kitabı birden okuyorum =)

Marquez favori yazarım.. Issız bir adaya giderken tek bir yazarın kitaplarını yanına alacak olsan, o kim olurdu? durumuna düşsem tereddütsüz Marquez derim..

Ancak.... Bozkırkurdu kesinlikle ve kesinlikle tek başına okunması gereken bir kitap.. diye kendi fikrimi belirtmeden duramadım Berithcim.. yerimseniben

Zülfü Livaneli - Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm

bugun Canan Tan'ın Yüregım senı cok sevdı kıtabını aldım..herkes cok begendıgını soylemıstı..daha once bu yazarın kıtabını okumamıstım..bıtırınce Piraye'yi okuyacagım...

post modern kelimeler sözlüğü acaip makara bir kitap :icecream:​

Kuşatma/Nurettin Veren..Fethullah Hoca Gerçeğini anlatan bi kitap..her sayfada kanım donuyo..

gezicikitap adlı takas sitesi sayesinde bir türlü almaya sıra gelmeyen patasana adlı kitabı okumaya başladım ,

okumuş olduğu kitapların rafta beklemesi yerine sadece kargo ücreti karşılığında yeni kitaplara sahip olmak isteyen arkadaşlar göz atabilirler

Amın Maalouf un
dogunun lımanlarını tekrardan bıtırdım.

en son empatıyı okudum adam fawern cok guzeldı cok begendımtavsıye de ederım..ahmet altan ıcımızde bır yerse favorı kıtabımdır hayata bakısımı cok degıstırdı onu da tavsıye edebılırımsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…