Okumakta Olduğunuz Kitap?

Canan Tan -En Son Yürekler Ölür e başladım ama ağlamaktan sonunu getirememekten korkuyorumsenağlama:a015:

halide edib adıvar sinekli bakkal çok güzelmiş :)
ayşe kulin umut çok güzel
ayşe kulin nefes nefese çok güzel
ayşe kulin füreya idare eder
ümit yaşar oğuzcan şiir denizi çok güzel

Elif Şafak-- Araf 'ı okuyorum şuan... Bunddan bir önceki kitabım yine aynı yazarın Baba ve Piç'ti... Baba ve Piç çok daha güzel gerçekten tavsiye ederim... Tarihi çok severim ama tarih kitabı okumak hep sıkıcı gelmiştir... Bu kitapta ermenilerin bize bakış açısını gösteren süper bir kitap

şuan Mumin Sekman'ın ya bir yol aç yada yoldan çekil kitabını okuyorum, dönem dönem bu şekilde kişisel kitaplar okumak iyi geliyor rahatlıyormuyum ne aynı şekilde Oğuz Saygınında kişisel kitapları cok güzel, bir öncekşi okuduğum kitap Ayşe Kulin-- Veda idi hiç abartmıyorum hiç bitmesin, sonu gelmesin diye okuduğum bir kitap süper bir anlatım

Dostoyevski'nin Budala romanına başladım. Seviyorum Dostoyevskii'yi...

Dostoyevski sevilmez mi?
Benim de Kafka turum tamamlanmak üzere.. keyiften sarhoş oldum desem abartmış olmam..
Sırada Dostoyevski'ni "Yer Altından Notlar" ı var... :teytey:

Dostoyevski'yi bende severim.ılk okuduğum kitaptır Suç ve Ceza.hala unutmam............................

kızlar bende şuan Tanrı'nın doğum günü isimli kitabı koyuyorum şuan iyi gidiyor.

Yazarı: Burak Özdemir
ısim: Tanrı'nın Doğum günü

Dostoyevski'yi bende severim.İlk okuduğum kitaptır Suç ve Ceza.hala unutmam............................
İki kez okudum "Suç ve Ceza" yı.. İlk okuduğumda ergenlik çağımdaydım.. İkinci okumamda anladım neler, neler atlamışım..
Önümüzdeki beş yıllık kalkınma planımın işleyişinden sonra, Raskolnikov'la 3. kez buluşabilirim.. yerimseniben

ayşe kulin;umut hayat akan bir sudur okuyorum.gerçektende ayşe kulinin kalemi çok kuvvetli...süper yazıyor

ben de şu an Yaşar kemal'in yer bakır gök demiri okuyorum arkadaşlar ben de Yaşar kemal hayranıyım,onun romanları leziz yemekler gibi doytamıyorum,yabancı yazarlardan da Grange ve Steinback,Hemigway hastasıyım, Grange'ın serisini tamamlamaya çalışıyorum,bu arada kişisel gelişim
kitaplarını da severek okuyorum bu arada yeni çıkan "kemik bahçesi"'ni almayı düşünüyorum ,Elif Şafak'ın son kitabını da merak ediyorum

Son dönemlerin en çok bahsedilen kitabını yeni bitirdim Empati- adam fawor mutlaka tavsiye ediyorum.Şaşırmak ,allah allah,vay be ,nasıl yani ... demek istiyorsanız mutlaka okuyun

Şu an ılhan Selçuğun Yüzbaşı Selahattin'in romanı isimli kitabını okuyorum.....................
2 cilt.................................

danışman -psikolog orhan keskin in asla vazgeçme kitabını okuyorum,benim kızım oks ye girecek kızım da okuyacak ama ilkönce ben başladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…