Okumakta Olduğunuz Kitap?

"tolstoy- insan ne ile yaşar"
arkasından
"platon - şölen" elimde onu okuyacağım.

Dostoyevski sevilmez mi?
Benim de Kafka turum tamamlanmak üzere.. keyiften sarhoş oldum desem abartmış olmam..
Sırada Dostoyevski'ni "Yer Altından Notlar" ı var... :teytey:

Dervişin fikri neyse, zikri de odur.. diyeceğim ama durum tam tersi.. Zikrimde bir değişiklik oldu.. yerimseniben
Aklım "Yer Altından Notlar" a kaymış..
Oysa zikrim "Ölüler Evinden Anılar"

Heyecanlı bir durum var ama şimdilik görmezden geliyorum.. Bir ölünün evinden kitaplar geldi geçen hafta bana.. Çoğunluğu kütüphaneye bağışlandı, ben seçtiklerimi ayırmıştım.. ışte onlar geldi kargoyla.. Fazla değil.. On civarında.. Ama inanılmaz.. Kitaplar sararmış.. Basım yılları 1960-1970 arasında değişiyor..

Ve ironiye bakınız ki.. "Ölü" nün evinden gelen kitaplar, tozlarını alarak yerleştirdiğim kitaplığın rafından bana bakarlarken, ben "Ölüler Evinden Anılar" adlı kitabı okumaya başladım..

Tuhaf.. ıronik.. Hüzünlü.. Garip.. ve belki kaotik.. Neyse.. Bakalım Dostoyevski neler demiş..

Herkese bol okumalı günler..

şuan okuduğum kitap çocuk psikolojisi üzerine bir kitap prof.dr. atalay yörükoğlu çocuk ruh sağlı ile ilgili tüm annelere tavsiye ederim

Ecinniler var Dostovyevski adına........................................

ya bu kitap senelerdir elimde ama bir türlü okumaya yanaşmadım!:1no2:dostoyevskinin bir kitabına başladım geçenlerde adı netoçka birşeydi ama tam hatırlayamadım:uhm: kızım saklamış bir türlü bulamıyorum CADIARZUaramadığım yer kalmadı! sinir oldum!şimdi emre kongarın kızlarıma mektuplarını okuyorum bitirememiştim bir türlü!a.s

Son dönemlerin en çok bahsedilen kitabını yeni bitirdim Empati- adam fawor mutlaka tavsiye ediyorum.Şaşırmak ,allah allah,vay be ,nasıl yani ... demek istiyorsanız mutlaka okuyun

çok güzel bi kitap gerçekten.olasılıksızı da bitirdim.şimdi de psikoloji alanından bi kitap okuyorum 'bağışlanan terapi' ırvin yalom :dance: vizeler bitse daha çok okuyacam beni bekleyen 3 kitabım var.

stephenie meyer- göçebeye başladım bugün...değişik bir konusu var

ruhsal gelisim uzerine olan bir kitap okuyorum
rhonda byrne the secret orjinal adiyla,
le secret'yi okuyorum!!!

Maeve Binchy - Yalnız Kadınlar Sokağı aslında klişe sayılabilecek bir konusu olmakla beraber başarılı bir roman

üstün dökmen- eşitler evi

mukemmel bı kıtap resmen altını cıze cıze okuyorum. ustun hoca bıze Allahın bır lutfu resmen.

çok güzel bi kitap gerçekten.olasılıksızı da bitirdim.şimdi de psikoloji alanından bi kitap okuyorum 'bağışlanan terapi' ırvin yalom :dance: vizeler bitse daha çok okuyacam beni bekleyen 3 kitabım var.

Irvın Yalom da benim çok sevdiğim bir yazardır psikoterapi öykülerini okumayı çok severim aynı yazarın Divan,Nietzche ağladığında(şuanda 2. kez okuyorum),Annem ben ve hayatın anlamı bunları okumadıysan tavsiye ederim

Maviyi sevenler neyi açık ediyormuş acaba neşecim? yerimseniben
Biraz ipucu alsak..?

Oğuz Saygın bu konuda ne diyor bilmiyorum ancak hemen ben bir yorum yapayım maviyi seven biri olarak..

maviyi sevenler sonsuzluğu ve özgürlüğü ne kadar sevdiklerini açık ederleryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…