Okumakta Olduğunuz Kitap?

bağışlanan terapiyi bitirince annem ve hayatın anlamını okuyacağım onu da almıştım,teşekkür ederim.nietzche ağladığında kitabını da alcam.psikoloji bölümünde okuduğum için hocalarımın tavsiye ettiği kitaplar bunlar

Oktay Sinanoğlu'nun-Bye Bye Türkçe yi okuyorum...çok güzel bir kitap herkese tavsiye ederim

Şu anda okuduğum kitaptan bir sonraki değil ondan sonra okuyacağım kitap Bye Bye Türkçe... Hepsini sıraya diziyorum da kaydirigubbakcemile3

Şu anda Soner Yalçın - Efendi okuyorum...

Nedense şu sıralar edebiyattan biraz uzaklaştım hep araştırma tarzı kitaplar okuyorum romanlar bir köşeye kondu... Ama onların da hasreti sarmaya başladı yakında geçiş yapacağım...

çay mı kahve mi ben mi
iki hostesin anıları vakit geçirmek için okuyorum. tipik amerikalı romanı

ben il halk kütüphanesinden takılıyorum..iki kitap aldım..leylanın evi Zülfi Livanelinin bitmek üzere güzel bir romandı..bide Cezmi varNamık kemalin onun nasıl olduğu hakkında fikir verirseniz sevinirimn arkadaşlar..

Cezmi tarihi bir roman pek sürükleyici diyemem. ama okursan bir Türk klasiğini okumuş olursun bu da önemli. Ben şu anda Sevgi Soysal'ın Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu isimli kitabını okuyorum. Tavsiye ederim hem çok eğlenceli mizahi bir üslubu var hem de 12 eylül ile ilgili oldukça dikkat çekici manzaralar anlatıyor.

Bundan önce de Kırmızı Çadır isimli bir kitap okudum (yazarı Anita Diamand) çok çok ilginç bir kitaptı. Hz. Yusuf'un ailesini anlatıyor. Daha doğrusu antik çağdaki kadınların dünyası, inançlar, pratikler, uygulamalar... Ama peygamberlere yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi onu da eklemek isterim.

Vedat Türkali - Yalancı tanıklar kahvesi
Kesinlikle tavsiye ederim...
Türkiyenin en çalkantılı dönemlerinden olan 70 li yıllar çok akıcı ve dille anlatılıyor.

Dostoyevski - Ölüler Evinden Anılar bitti.. Dostoyevski'yi gerçekten sevenler okusun.. Çünkü yazan Dostoyevski değil gibi.. yerimseniben
Yani demem şu ki; daha önce Dostoyevski okumamış biri sakın ola ki bu kitaptan başlamasın..

Şimdi sırada... Zülfü Livaneli / Son Ada var.. :lepi:

Yahu hayat hakikaten çok kısa.. Okunacak ne kadar çok şey var.. Ömür yetmeyecek..

kızlar benim şuan okuduğum kitapda OLASILIKSIZ Adam Fawer çok sürükleyici bir kitap herkese tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…