Okumakta Olduğunuz Kitap?

Daha yeni bi kitap aldım kütüphanemizden adı Acı çikolata kitabın adına da kapağınada aşık oldum :asigim: bakalım nasıl bi kitap :))))

Daha yeni bi kitap aldım kütüphanemizden adı Acı çikolata kitabın adına da kapağınada aşık oldum :asigim: bakalım nasıl bi kitap :))))

bende yeni aldım Acı Çikolata yı . elimde Bab-ı Esrar var bitince ona başlayacağım. Ama Zaman Yolcusu nu bir ara mutlaka tekrar okuyacağım.

Yeni bitirdim Acı Çikolatayı güzel bir kitap.Akıcı ve gençlerin mutlaka okuması gerekir.....................

kızlar bnde alacakaranlıgı okuorum harıka bı kıtap cok surukleyıcı

danielle steel in sığınak ı okuorum daha çok yeni ama çok güzel zaten bu kadının bütün kitapları çok süper:)

merhaba ben Kadriye Selçuk-Derin aşkların gölgesi siyah oluru okuyorum kısa bı kıtap ama aglamaktan bıtıremedım muthıs ve gercek hayattan :))

kızlar bir şey soracaktımm ben ayşe kulinin umut ve veda kitabını aldım birbirinin devamı gibi denilmişti bikaç yerde önce hangisi okunmalı ozaman..

ben vedayı okudum güzeldi gerçekten şimdi umutu alıcam merak ediyorum

ılhan Selçuğun yazmış olduğu Yüzbaşı Selahattin'in romanı adlı eseri okuyorum...............
2 Cilt..............................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…