Dostoyevski - Ölüler Evinden Anılar bitti.. Dostoyevski'yi gerçekten sevenler okusun.. Çünkü yazan Dostoyevski değil gibi.. yerimseniben
Yani demem şu ki; daha önce Dostoyevski okumamış biri sakın ola ki bu kitaptan başlamasın..
Şimdi sırada... Zülfü Livaneli / Son Ada var.. :lepi:
Yahu hayat hakikaten çok kısa.. Okunacak ne kadar çok şey var.. Ömür yetmeyecek..
Yahu hayat hakikaten çok kısa.. Okunacak ne kadar çok şey var.. Ömür yetmeyecek..
Son Ada'yı okurken az daha elimi kana bulayacaktım, satırların arasına dalıpSenin tepkin ne olacak merak ediyorum, Püsküütüm sengözlerimebaksanab
Ben bi'de bu aralar, eskiden okuyup da beğendiğim kitapları yeniden okumaya başladım.. Bir bu eksikti yani.. kaydirigubbakcemile3aynen öyle. dün liste yaptım baktım okumak için alıp koyduğum ve hala okunmayı bekleyen 40 kitabım var
Nazan bekiroğlu--Lâ çok kaliteli bir yazar bütün kitapları çok güzel ve dili fevkalade kesinlikle tavsiye edebilirim
Ben bi'de bu aralar, eskiden okuyup da beğendiğim kitapları yeniden okumaya başladım.. Bir bu eksikti yani.. kaydirigubbakcemile3
fareler ve insanlar "john steinbeck" çok met ettiler.ince bir kitap.daha okumaya başlamadım
okuyup beğendiklerimi yeniden okumaya kalksam ömrüm yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?