Okumakta Olduğunuz Kitap?

Son Ada'yı okurken az daha elimi kana bulayacaktım, satırların arasına dalıp Senin tepkin ne olacak merak ediyorum, Püsküütüm sengözlerimebaksanab

Yahu hayat hakikaten çok kısa.. Okunacak ne kadar çok şey var.. Ömür yetmeyecek..

aynen öyle. dün liste yaptım baktım pkumak için alıp koyduğum ve hala okunmayı bekleyen 40 kitabım var
hem de yeni listeler çıkarıyorum almak için. üstüne kütüphaneye gittim. maymun iştahlık yapıp iki kitap aldım biri bitti birisini okuyorum : gazi ve fikriye

Atatürkün bilmediğim ne çok yönü varmış. keşke bu kitaptan güzel bir film yapabilseler

inanın fırsat bulup yazamadım son okuduklarımı
sırasıyla gümüş yıldönümü
ve geri döneceksin maeve binchyokudum
şuanda bitirmek üzere olduğum
erguvan güzeli
wıllıam stearns davısın yerimseniben

Son Ada'yı okurken az daha elimi kana bulayacaktım, satırların arasına dalıp Senin tepkin ne olacak merak ediyorum, Püsküütüm sengözlerimebaksanab

Bak sen..
Normalde çok sakin, öfkelenme potansiyeli hiç olmayan biriyimdir ama.. :roflol::1ninca:
... bak yine de içimden diyorum ki (yani sen şu anda satırları okuyup, buraya yazdığımı zannediyorsun ama bu bir hayal.. ben içimden konuşuyorum)
...acaba... yorgunumun kana bulama isteği ile, bölüm ayraçlarında kullanılan kan damlası simgelerinin etkisi olmuş olabilir mi?

aynen öyle. dün liste yaptım baktım okumak için alıp koyduğum ve hala okunmayı bekleyen 40 kitabım var
Ben bi'de bu aralar, eskiden okuyup da beğendiğim kitapları yeniden okumaya başladım.. Bir bu eksikti yani.. kaydirigubbakcemile3

Prof.Dr.:etin Yetkin
Atatürk : Ben de İnsanım ..

Okunması gereken bir kitap ..
Zafersenağlamaler,başarılar , devrimler değil ..
İnsan yönüyle Atatürk .
Zaafları,alcakgönüllüğü,affediciliği,insan ve hayvan sevgisi ile ..

Nazan bekiroğlu--Lâ çok kaliteli bir yazar bütün kitapları çok güzel ve dili fevkalade kesinlikle tavsiye edebilirim

Nazan bekiroğlu--Lâ çok kaliteli bir yazar bütün kitapları çok güzel ve dili fevkalade kesinlikle tavsiye edebilirim

hastasıyım ben nazanın. bir yusuf ile züleyha anlatmışlığı vardır başka yusuf züleyha okumam

fareler ve insanlar "john steinbeck" çok met ettiler.ince bir kitap.daha okumaya başlamadım

okuyup beğendiklerimi yeniden okumaya kalksam ömrüm yetmez

Haklısın.. Süprizlere karşı daha açık olmalı ve bu huyumu biraz baskı altına almaya çalışmalıyım.. Ama elimde değil ya.. Bak şimdi yazarken bile Vedat Türkali / Bir Gün Tek Başına'yı bu aralar mutlaka bir kez daha okumalıyım diyorum.. :roflol:

İflah olur muyum acaba?

Orhan Pamuk'un "Sessiz Ev" i bitirdim, Nihat Genç'in " veryansın'a başlayacağım.

Evde: Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Binbir Gece Masalları - 1. Kitap
Serviste, yolda, arada fırsat buldukça: Üstün Dökmen - Küçük Şeyler 2 "Suflörlü Yaşamlar, Tulumbacı Sendromu, Psikolojik Düğümler"

elif şafak aşkkkkkk
yeni başladım ama güzel gidiyor...bitsin tavsiye edicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…