Okur musunuz

Siz kesin çizginizi koyun çizginiz belli olursa o beyefendi de ya fikrini değiştirip gelir yada sonsuza kadar gider 4 senedir konusmussunuz hiç gelecekle ilgili konusmadiniz mi ? Yada ilk seneden beri bu adam bahsetmedi ben ciddi değilim öyle takılıyoruz falan siz kabul ettiniz mi sonrasında

4 yıldır ciddi düşünmüyorsa neden hala devam ediyorsunuz? Yani sizin niyetiniz de sadece sevgili olmak anı yaşamaksa sorun yok, ama siz evlenmek yuva kurmak istiyorsanız sizin için büyük zaman kaybı. Zamanında bir geri zekalının peşinde 4 yılımı çöpe attım hala o boşa geçen zamanıma yanarım. Şimdiki zamana gelirsek 4 yılda evlendim 2 tane de çocuğum oldu, 4 yıl çok uzun bir zaman.

4 yıldır ciddi düşünmüyorsa neden hala devam ediyorsunuz? Yani sizin niyetiniz de sadece sevgili olmak anı yaşamaksa sorun yok, ama siz evlenmek yuva kurmak istiyorsanız sizin için büyük zaman kaybı. Zamanında bir geri zekalının peşinde 4 yılımı çöpe attım hala o boşa geçen zamanıma yanarım. Şimdiki zamana gelirsek 4 yılda evlendim 2 tane de çocuğum oldu, 4 yıl çok uzun bir zaman.
4 yılın sonunda yeni birini sevmeniz zaman aldı mı

Kavak yelleri bitmedimiydi ya efeüfüwieşfürie

Yani , " ancak o giderse ben gidebilirim, benim böyle bir yeteneğim yok " mu demek istiyorsunuz.

Istemiyorsaniz kesip atacaksınız , hepsi bu. Ona bırakmanın manası ne ?

Back
X