Okurken Evlenen Var mı?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba arkadaşlar, konuya direk girdim çünkü bir önceki konumda detaylı bilgi yazıyor, benim yarın sözüm var, yarın sözleniyorum,Sevgilim ile sevgili olduğumuz ilk zamanlar evlenmek için benim okulumun bitmesini bekleriz diye konuşmuştuk hem bu süre içinde biirbirimizi iyice tanırız diyorduk, ama şimdi onun fikri değişti, o arayı fazla uzatmak istemiyor bu yaza düğün yapmak istiyor.. Tamam bir yandan çok güzel çok hoşuma gidiyor bu fikir ama bir yandan da çok korkutuyor, okul, ödev,sınav, temizlik,ütü yemek ve üstüne o, hepsiinin üstesinden gelebilir miyim diyorum kendime bu gözümü korkutmuyor değil, yapamamak değilde yetişememek düşündürüyor beni , düşüncemi onunla da paylaştım, hayat müşterek bunları birlikte yapacağız elbette, ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum diyor fakat tecrübelilere sormak lazzım evli olup aynı zamanda okuyan var mı ?

Öyle ha deyince evlenilmiyor ki, birikim lazım.
Okurken evlenen vardır muhakkak ama senin şimdiden gözün korkmuş bunlardan.

Daha önce okul bittikten sonra evleniriz diye söz verip tutmayan adamın, hayat müşterektir beraber yaparız sözüne mi inanacaksın? Aceleniz ne ki?

canım ımkansız degıl ama zorlanırsın.maddı olarak evın varsa esyay falan kredısız alıcaksanız esının maası garant b ıs ıse oku hemde ev sı vs dersler agr deglse olur elbet

Asla böyle bi hata yapma neden kendinden ödün vereceksin ben okul bitti memur oldum eşimle tanıştım aradan brlki 7 ay geçti nişan diye tutturdum evlenelim bir olalım çok özlüyoruz falan diyoduk gün sayıyoduk düğün için ama şimdi öyle olmuyo o sorumluluk evlilik öyle aman aman bişey değil erkekler başta yardm ederiz der sonra sıkıya gelemezle aldanma annenin evinde paşa gibi oku yemek ütü erkek dırdırı yokken hatta keşke söz bile olmasaymış aileler iç içe çok sorun olur bence bu benim düşüncem evli biri olarak tavsiyem sakın yani

evlilikte sımdıden gorunmeyen kayınvalıde komsu zıyaretler hafta sonu bıze gelın demeler var..yanı en guzelı sen okulunu oku son sınıfta belkı nsan dugun falan olur zaten bir sene kalmıs

Öyle ha deyince evlenilmiyor ki, birikim lazım.
Okurken evlenen vardır muhakkak ama senin şimdiden gözün korkmuş bunlardan.
Birikim var allaha şükür :) hayat şartı diyelim bu işlerin çoğunu yapıyorum fakat evli olunca farklı olur mu diye düşünüyorum yani bir ayda 15 gün ben yalnız kalıyorum evde ama dediğim gibi işin evlilik boyutu farklıdır

güzel ve gerçekçi bir örnek

güzel ve gerçekçi bir örnek
Ama öyle değil mi :) şimdi bekar olmak için neler vermezdim deli gibi evlendim tmam hayatında biri olması çok güzel sahiplenilmek falan ama aynı eve girdiğinde o sevdiğin seni yere göğe sığdıramadığın adamın içinden canavar çıkıyo bazen boğasın bile geliyo sevgililik gibi olmuyo herzaman canım cicim:) hayırlısı konu sahibi hakkında bakalım yaz bize

Samimi bir arkadaşım 3. Sınıfın sonunda evlendi daha doğrusu evlenmek zorunda kaldı. Annesi ölmüştü babasi da evlenecem diye tutturdu kız mecbur kaldı. Zor olur ama siz bilirsiniz. Evliliklerde 1.sene alışma evresi oluyor tüm tartışmalar ilk sene.iyi düşünün

sevsede sevmesede hersy aıleler ozellıkle yakın oldukca zorlasıyor

Ben 4.sınıfta nişanlandım yaza düğünüm oldu.
Ama inanki bırak evliliği daha nişanlıydım zorlanıyordum.
Yani kafam hep düğünde çeyizde orda buradaydı

Aile işin içine girdi
İşte yok onları aramalar,gitmeler,gelmeler, şu yapılmadı,bu eksik,ev dizmeye ve daha bi sürü iş,sorumluluk
Yani bi taraftan çok güzeldi
Ama öbür taraftan zor
Hatta o yıl kpss bile odaklanamadım doğru düzgün
Stresi hiç saymıyorum bile
Ben istedim yaza olsun pişman değilim ama
Senin daha okul bitmesine 1-2yılın ya daha fazla varsa tavsiye etmem
Okul bitse en rahatı inan

Daha önce okul bittikten sonra evleniriz diye söz verip tutmayan adamın, hayat müşterektir beraber yaparız sözüne mi inanacaksın? Aceleniz ne ki?
O 30 yaşında, bana dediki sen beni yanıltmadın, seni uzaktan izlediğim dönemler dede aynıydın şimdi biz beraber ikende aynısın, 2 sene daha beklemek çok uzun geliyor diyor, hayat müşterek kısmına gelirsek, ev işi yaptığını biliyorum, kardeşi ile beraber yaşıyorşlar onlar burada oradan biliyorum..

gercekçi yazmıssın.nısan olunca dugun hazırlıkları baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…