Okurken Evlenen Var mı?

yası var o kendıne gore haklı tabi

Ben okurken evlenmeyi hic anlamadim hic de anlayamayacagim. Her seyin bir zamani oldugunu dusunuyorum ve evlenmenin zamani da okulla ayni yillar degil. Asla kizimin kendi ayaklari uzerinde durabilecegi duzgun bir is sahibi olmadan evlenmesine izin vermem, cunku annemden bunu gordum. Benim annemi öldürseler okurken evlenmeme izin vermezdi. Yani kusura bakmayin da yangindan mal mi kaciriyor sevgilinizin acelesi ne ? Cok seviyorsa sizin bir okulunuzu bitirmenizi beklesin, hic hoslanmadim sevgilinizin tavrindan.

Elimden geldiğince yardımcı olurum demesi çok saçma. Onunda evi aynı zamanda tabiki kalkıp yemekte yapacak temizlikte yapacak, o çalışacaksa sende okuyacaksın sonucta. Aceleye getirme derim yaza düğün fikri çook erken. 7aya ceyizindi eviydi duzmesiydi çok sıkıntı cekersiniz. En azından 1yıl kadar nişanlı kalın bari

Ya birikime ne bakıyosun ben muhalefet gibi oldum caydırmaya çalışıyorum seni biz yandık sen yanma keşke benide uyaran olsaydı :) bak kendimden örnek veriyorm bitti ünv işe girdim tahmini 1 sene sonra evlendim şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim erkenden daha maaşımı bile tam yiyememiştim evlendim şimdide çocuk yüzünden kariyerimde neler kaçırdım bi bilsen 3 senelik evliyim 25 yaşımdayım yaşıtlarım daha yeni nişanlanıyolar bende birde bebek var acelem neydi sence anca senin gibi düşünüyodum eşim kandırdı beni ben sana yaparım ederim babam engel olmaya çalıştı bi paranı ye arabanı al acele etme diye dinlemedim aynı evde olalım falan diye yinede karar senin tabi

canım ımkansız degıl ama zorlanırsın.maddı olarak evın varsa esyay falan kredısız alıcaksanız esının maası garant b ıs ıse oku hemde ev sı vs dersler agr deglse olur elbet
Maddi açıdan zorlanmayız o sıkıntı değil, sevgiliminde işi garanti, ders konusunda da yardımcı olur sonuçta aynı bölümdeyiz :) bakalım şu an düşünme aşamasındayım :)

Maddi açıdan zorlanmayız o sıkıntı değil, sevgiliminde işi garanti, ders konusunda da yardımcı olur sonuçta aynı bölümdeyiz :) bakalım şu an düşünme aşamasındayım :)
Bence seni çoktan kandırmış en başta aradaki yaş farkını bilmiyomuydu acaba sen kaç yaşındasın

Net soyluyorum.EVLENME....!!!

Akil isimi sence.ben 2 yildir atanmamis ogretmen olarak evliyken kpss ye hazirlaniyorum.onda bile zorlaniyorum.ev isiyle bitmiyor ki.gelen giden misafir ..dugun fasillari...

Birde sen ogrencisin ne cesaret.
Esimde ben taa unv 2.siniftayken (benden 5 yas buyuk meslegini eline almisti) evlenmek istedi..asla dedim..okul bitmeden konusunu dahi acma.acmadi oda sagolsun.

Yahu sozlenmen bile sacma.
Senin simdi doyasiya ogrenciliginin tadini cikarman gerekirdi.sozdu bohcaydi kv ziyareti..acelen neydi ki sanki.her olay zamaninda tad ver aksi stres verir unutma.

Kesinlikle haklısın valla

Eylül de hoşlanıyorum diye konu açtığınız kişi mi sozlunuz
Bence daha birbirinizi tanimiyorsunuz bile çok erken
Ben olsam kabul etmem daha fazla zaman isterim
Hem ne bu acele

Eylül de hoşlanıyorum diye konu açtığınız kişi mi sozlunuz
Bence daha birbirinizi tanimiyorsunuz bile çok erken
Ben olsam kabul etmem daha fazla zaman isterim
Hem ne bu acele

Bayiliyorum su Kk kadinlarina ya vallahi su konu gecmisi yok muu hemen bakmali aslinda

Hacettepe gibi bi okulda okuyan arkadasim mezun olmasina 1 yil kala evlendi ve okulu birakti... tanidigim hic kimse evlenince okulunu bitirmedi, yapma etme.
Mezun olunca da calistirmaz seni ne gerek var diye, once mezun ol, bir is bul, sonra evlen, daha tas catlasin 21-22 yasinda falansindir ne yapacaksin bu yasta kocayi hem de mezun olmadan ise girmeden?

madem dünden razısın ne diye konu açıp soru soruyorsun
yik pirimiz vir hirşiy mikimmil e bi tane de doğur o zaman tebriklerrr mutluluklarrrr

Arkadasim 3.sinifta evlendi simdi hamile dersleride iyi maddi olarak esinin ailesi destek oluyor eside ogrenci olunca zor oluyo haliyle.

Bence gerek yok.evlilik güzel bekarlik okul dönemi de cok güzel. Nasilsa evleneceksiniz. Ögrenciligin tadini cikarirdim ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…