- 10 Kasım 2015
- 264
- 113
- 18
- 47
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
yası var o kendıne gore haklı tabiO 30 yaşında, bana dediki sen beni yanıltmadın, seni uzaktan izlediğim dönemler dede aynıydın şimdi biz beraber ikende aynısın, 2 sene daha beklemek çok uzun geliyor diyor, hayat müşterek kısmına gelirsek, ev işi yaptığını biliyorum, kardeşi ile beraber yaşıyorşlar onlar burada oradan biliyorum..
maşallah ne güzeellllben oyle evlendem ve mühendıs oldum . hıcte sorun olmuyor hatta 2 cocukla 2 ünı okuyorum şu an
Ya birikime ne bakıyosun ben muhalefet gibi oldum caydırmaya çalışıyorum seni biz yandık sen yanma keşke benide uyaran olsaydı :) bak kendimden örnek veriyorm bitti ünv işe girdim tahmini 1 sene sonra evlendim şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim erkenden daha maaşımı bile tam yiyememiştim evlendim şimdide çocuk yüzünden kariyerimde neler kaçırdım bi bilsen 3 senelik evliyim 25 yaşımdayım yaşıtlarım daha yeni nişanlanıyolar bende birde bebek var acelem neydi sence anca senin gibi düşünüyodum eşim kandırdı beni ben sana yaparım ederim babam engel olmaya çalıştı bi paranı ye arabanı al acele etme diye dinlemedim aynı evde olalım falan diye yinede karar senin tabiBirikim var allaha şükür :) hayat şartı diyelim bu işlerin çoğunu yapıyorum fakat evli olunca farklı olur mu diye düşünüyorum yani bir ayda 15 gün ben yalnız kalıyorum evde ama dediğim gibi işin evlilik boyutu farklıdır
Maddi açıdan zorlanmayız o sıkıntı değil, sevgiliminde işi garanti, ders konusunda da yardımcı olur sonuçta aynı bölümdeyiz :) bakalım şu an düşünme aşamasındayım :)canım ımkansız degıl ama zorlanırsın.maddı olarak evın varsa esyay falan kredısız alıcaksanız esının maası garant b ıs ıse oku hemde ev sı vs dersler agr deglse olur elbet
Bence seni çoktan kandırmış en başta aradaki yaş farkını bilmiyomuydu acaba sen kaç yaşındasınMaddi açıdan zorlanmayız o sıkıntı değil, sevgiliminde işi garanti, ders konusunda da yardımcı olur sonuçta aynı bölümdeyiz :) bakalım şu an düşünme aşamasındayım :)
:)))Bence seni çoktan kandırmış en başta aradaki yaş farkını bilmiyomuydu acaba sen kaç yaşındasın
Benim ailem burada onun ailesi Ankarada yaşıyor aile sorunu olmazsevsede sevmesede hersy aıleler ozellıkle yakın oldukca zorlasıyor
Kesinlikle haklısın vallaNet soyluyorum.EVLENME....!!!
Akil isimi sence.ben 2 yildir atanmamis ogretmen olarak evliyken kpss ye hazirlaniyorum.onda bile zorlaniyorum.ev isiyle bitmiyor ki.gelen giden misafir ..dugun fasillari...
Birde sen ogrencisin ne cesaret.
Esimde ben taa unv 2.siniftayken (benden 5 yas buyuk meslegini eline almisti) evlenmek istedi..asla dedim..okul bitmeden konusunu dahi acma.acmadi oda sagolsun.
Yahu sozlenmen bile sacma.
Senin simdi doyasiya ogrenciliginin tadini cikarman gerekirdi.sozdu bohcaydi kv ziyareti..acelen neydi ki sanki.her olay zamaninda tad ver aksi stres verir unutma.
Eylül de hoşlanıyorum diye konu açtığınız kişi mi sozlunuz
Bence daha birbirinizi tanimiyorsunuz bile çok erken
Ben olsam kabul etmem daha fazla zaman isterim
Hem ne bu acele
madem dünden razısın ne diye konu açıp soru soruyorsunMaddi açıdan zorlanmayız o sıkıntı değil, sevgiliminde işi garanti, ders konusunda da yardımcı olur sonuçta aynı bölümdeyiz :) bakalım şu an düşünme aşamasındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?