Okurken evlenen var mı

Üniversite öğrencisiyim, 10 ay önce okurken evlendim. Gayet de yapılabiliniyor. Ama kişilik meselesi tabi yapamayan da vardır. Geçen de burada bir bayanla karşılaştım . Hem hukuk okuyor hem de bebeği var :)

Üniversite öğrencisiyim, 10 ay önce okurken evlendim. Gayet de yapılabiliniyor. Ama kişilik meselesi tabi yapamayan da vardır. Geçen de burada bir bayanla karşılaştım . Hem hukuk okuyor hem de bebeği var :)

Peki ailelerin tepkisi ne oldu? Dugun ev esyasi nasıl halloldu?

Ailem ilk başta tepki gösterdi,ama eşim çok çalışkan biri.Onu tanıyınca altından kalkacağımızı anladılar. Adete göre yapıldı kız tarafına düşenleri benim ailem,erkek tarafına düşenleri eşim yaptı. Herkesin adeti farklı. Okuyor olmam düzeni değiştirmedi yani

Ailem ilk başta tepki gösterdi,ama eşim çok çalışkan biri.Onu tanıyınca altından kalkacağımızı anladılar. Adete göre yapıldı kız tarafına düşenleri benim ailem,erkek tarafına düşenleri eşim yaptı. Herkesin adeti farklı. Okuyor olmam düzeni değiştirmedi yani

benimkiler de ilk tepki gosterip Sonradan kabul ederler diye düşünüyorum. Hayirlisi neyse o olsun :)

ben okurken evlenmedim. basbayagı universite bitti hemen ardından kariyer yaptım 3 sene. ondan once hep yaz tatillerinde çalışıyordum. mezun olduktan 4 yıl sonra evlendim. okurken evlenseydım ilk dakika da boşanmıştım. ogrenci halimizle eve gelip yemek yapcak temizlik yapcak halimiz yoktu. tek derdimiz projeyi yetiştirmekti. sabahlara kadar proje odevi cızerken bulurduk kendimizi. hatta hiç uyumazdım bazı zamanlar. sımdı bile hala acaba erken mi evlendim diorum.
uzaktan yuruttuk ılıskımızı sımdıkı eşimle. 3 yıl uzaktaydık hep. her yanyana gelişimizde cok guzel oluordu senın kı gibi. ayrılmak istemezdim. evlenince masal tadında olcak die dusunuodum.
eşimi cok cok sevıyorum ama bazı zamanlar oluor ki yüzünü dahi görmek istemiyorum. uzaklasıp ozleyip öle gelesim var.

kısacası evlenme.

Herkes sana bişeyler anlatmaya çalışıyor senin tek sorduğun düğün ve ev eşyasının nasıl olduğu.

Ailelerin tepkisini ve maddi zorluk konusunu sordugumu unutmussunuz :) gerisiyle ilgili problemim olmadigi icin olabilir mi ? Zaten konu basligimi ve icerigini okuduysaniz okurken evlenen var mi diye sordum. Hayatini yasa daha kucuksun denmesini degil.

olma mı dadlım ya
hele bi de eşi eşi eşinin ailesi okutacağına söz verip okutmayanlar var ki
yeme de yanında yat

Back
X