Okurken evlenen var mı

Merhaba hepinize, sorum başlıktaki gibi erkek arkadaşı çalışırken kendisi okurken evlenen var mı aranizda?
ben evlendim okurken. üstelik tek sorunum okuma da değildi. yaşlı yatalak bir annem vardı.okul-evlilik ve benden çok çok uzakta olan bir hasta anne sorunu. kendimi kaça böleceğimi,neye yeteceğimi şaşırmış durumdaydım. hamdolsun aştım aşmasına amaaa sağlığımın s'si kalmadı :(

ben evlendim okurken. üstelik tek sorunum okuma da değildi. yaşlı yatalak bir annem vardı.okul-evlilik ve benden çok çok uzakta olan bir hasta anne sorunu. kendimi kaça böleceğimi,neye yeteceğimi şaşırmış durumdaydım. hamdolsun aştım aşmasına amaaa sağlığımın s'si kalmadı :KK43:

Off cok zor bir durum olmalı. Maddi zorluk da cektiniz mi peki ? Dugun ev esyalari nasil halloldu

Off cok zor bir durum olmalı. Maddi zorluk da cektiniz mi peki ? Dugun ev esyalari nasil halloldu
yo hayr eşim memur. maddi zorluk hiç yaşamadım. ya insan kendisini ailesinin sorunlarından soyutlayamaz.yani sadece hayatında eşin okul olmayacaktır emin. ol. hele ki sende maddi sorunlar da olma ihtimali varsa yanarsın... sağlık gitti mi gelmez...ben şu an dyrm ki keşke sağlığım olsaydı da okumasydm ev hanımı olsaydm :( bekarken sadece okul ders sorunun olacak ama evliyken aklının bile alamayacağı bin sorun çıkar karşına emin ol.

filizbitanya, post: 46639690, member: 717610"]Merhaba hepinize, sorum başlıktaki gibi erkek arkadaşı çalışırken kendisi okurken evlenen var mı aranizda?
Ben varim.21 yasindayim. 19 yasinda evlendim .20 yasinda anne oldum. Eşimle aramda 10 yaş var ve üni okuyorum iyi bir üniversitede . zorrr zorrrr çok hemde. Okulumuzun da maşallah sınavları çok zor yyetişmiyor. Bence ilisme derim okulun bitsin.Yapamazsın kolay kolay. Benim okul kim bilir kaç senede biter. Umutsuz vakayım yani

Esin tatmin edici bir maas almiyorsa. Kirada olacaksaniz. Yani maddi sikinti cekeceksen evlenme bence. Hem okum hayati, hem evlilige alisma ev isi koca kaprisi, hemde maddi sikintilari ayni anda kaldiramazsin

Ben okuodum kocam yeni mezndu evlendik okulu bıraktım açıktan okurum çok zor bi süreçti tavsiye etmem aalamiz neydiki sanki

okuyorum evlilik ve okul zor degilde simdi ikinciye hamileyim ve ikinci lisansimi bitirmeye calisiyorum. az kaldi. hersey senin ne kadar azimli oldugunla alakali. organizasyon sart

okuyorum evlilik ve okul zor degilde simdi ikinciye hamileyim ve ikinci lisansimi bitirmeye calisiyorum. az kaldi. hersey senin ne kadar azimli oldugunla alakali. organizasyon sart

Zaten okul bitene kadar cocuk istemiyorum bu yuzden ikisini bir arada yurutebilirim heralde dediginiz gibi her sey insanin elinde

Bence yasin cok küçük evlenmek için hayatta herseyi içiçe sokmaya ne gerek var.herseyi vaktiyle yaşasan daha iyi bence okuyormussun okulunu bitir önce işini eline al kimseye eyvallahin olmasin..bu hayatta önce kendine güven..hayatta insanin basina hersey geliyo burda binlerce kadinin yasadiklarini okuyosun kimse evlenirken kanli bicakli evlenmiyor sevip evleniyor ama gun geliyor o insan herkesten daha yabanci nefret ettigin birine donusuyor.herkeste boyle olacak diye birsey yok tabi ama bi kadin önce kendini kurtarmali..hayatta insani terk etmeyen tek sey meslegidir..anne olmak meselesine gelince anne olmak hayatki en güzel şey ama büyük sorumluluk heleki erken yaşta ..onada haksizlik sanada haksizlik sen önce kendi hayatini bi yaşa kendinin farkina var zamani gelince de bebeginin..hayatta hersey zamaninda guzel ne cok erken ne cok gec yoksa tukenmislik ve bikkinlik getirir..nacizane fikrim..

neredeyse evleniyordum ben ama erteledik. ya maddi olarak kendimi bağımlı hissederdim sonuçta ailenin verdiği maddi destek bitiyor. maddi destek devam edecekse belki ama.. bence aceleye gerek yok :)

Back
X