- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi filizfilizta
tabiki calışkanım yapılcak birşey yok:)Uyudun mu peki :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki calışkanım yapılcak birşey yok:)Uyudun mu peki :)))
ben evlendim okurken. üstelik tek sorunum okuma da değildi. yaşlı yatalak bir annem vardı.okul-evlilik ve benden çok çok uzakta olan bir hasta anne sorunu. kendimi kaça böleceğimi,neye yeteceğimi şaşırmış durumdaydım. hamdolsun aştım aşmasına amaaa sağlığımın s'si kalmadıMerhaba hepinize, sorum başlıktaki gibi erkek arkadaşı çalışırken kendisi okurken evlenen var mı aranizda?
ben evlendim okurken. üstelik tek sorunum okuma da değildi. yaşlı yatalak bir annem vardı.okul-evlilik ve benden çok çok uzakta olan bir hasta anne sorunu. kendimi kaça böleceğimi,neye yeteceğimi şaşırmış durumdaydım. hamdolsun aştım aşmasına amaaa sağlığımın s'si kalmadı![]()
yo hayr eşim memur. maddi zorluk hiç yaşamadım. ya insan kendisini ailesinin sorunlarından soyutlayamaz.yani sadece hayatında eşin okul olmayacaktır emin. ol. hele ki sende maddi sorunlar da olma ihtimali varsa yanarsın... sağlık gitti mi gelmez...ben şu an dyrm ki keşke sağlığım olsaydı da okumasydm ev hanımı olsaydmOff cok zor bir durum olmalı. Maddi zorluk da cektiniz mi peki ? Dugun ev esyalari nasil halloldu
Ben varim.21 yasindayim. 19 yasinda evlendim .20 yasinda anne oldum. Eşimle aramda 10 yaş var ve üni okuyorum iyi bir üniversitede . zorrr zorrrr çok hemde. Okulumuzun da maşallah sınavları çok zor yyetişmiyor. Bence ilisme derim okulun bitsin.Yapamazsın kolay kolay. Benim okul kim bilir kaç senede biter. Umutsuz vakayım yanifilizbitanya, post: 46639690, member: 717610"]Merhaba hepinize, sorum başlıktaki gibi erkek arkadaşı çalışırken kendisi okurken evlenen var mı aranizda?
Ailem okulunu bitir dedi bende evlendikten sonra bitirebilirim dedim ama 3bcuk sene oldu bitiremedm olmuyoms onu anladım.maddi sıkıntı olmadı dugunumuz evimiz esyamiz 4 4luk oldu hersey eşimin durumu baya iyi aileden geliyo öyle yaniNasil oldu peki? Ailelerin tepkisi maddi sıkıntı düğün ev esyasi vs?
Boğaziçi gibi bir üniversiteyi nasıl bıraktınız, benim burada içim acıdıSiyaset bilimi ve uluslarası ilişkiler
Çok güzel bir okuldu ama şimdiki bölümümden daha memnunumBoğaziçi gibi bir üniversiteyi nasıl bıraktınız, benim burada içim acıdı
Allah hep mutlu ve memnun etsin evladınıza da uzun ömür versin öpüyorum kendisinin pofidik yanaklarınıÇok güzel bir okuldu ama şimdiki bölümümden daha memnunum
Ben okuodum kocam yeni mezndu evlendik okulu bıraktım açıktan okurum çok zor bi süreçti tavsiye etmem aalamiz neydiki sanki
okuyorum evlilik ve okul zor degilde simdi ikinciye hamileyim ve ikinci lisansimi bitirmeye calisiyorum. az kaldi. hersey senin ne kadar azimli oldugunla alakali. organizasyon sart
Evlilik ve okul çok kolay ya çocuk olunca zorZaten okul bitene kadar cocuk istemiyorum bu yuzden ikisini bir arada yurutebilirim heralde dediginiz gibi her sey insanin elinde