- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
Merhaba hepinize, sorum başlıktaki gibi erkek arkadaşı çalışırken kendisi okurken evlenen var mı aranizda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var ama zor ve kasvetli iş ruh sağlığından olursun (istisnalar da yok değil)
eğer çalışmayacaksanız evlenebilirsiniz.evlendikten sonra okuyan çok insan var ama hem çalışıp hem okuyup hemde evi idare etmek biraz zorlar sizi.
birincisi eğer istisnalardan değilsen yaşın çok küçük üniversiteliyim deme o okuldan mezun olduktan sonra kafan 180 değişecek belki pişmanlık yaşayacaksınNeden peki geçim sıkıntısı falan mı? Ya da sınavlarla beraber ev işleri mi
Açık öğretim olur mu?![]()
Okulum bittikten sonra tabiiki çalışmayı düşünüyorum fakat bitirmeden evlensem tek maaşla nasıl olur cok sıkıntı yaşar mıyız bundan dolayı korkuyorum. ogrenciyken calisma durumum yok yani
birincisi eğer istisnalardan değilsen yaşın çok küçük üniversiteliyim deme o okuldan mezun olduktan sonra kafan 180 değişecek belki pişmanlık yaşayacaksın
ikincisi kolay kolay hiçbir erkek öğrencisin diye kıymamazlık etmez okul ev ev işleri dersler kocanın anlayışsızlığı derken...
üçüncüsü ikinci maddede saydıklarımdan ötürü sağlam bir ruhi bunalıma girebilirsin sonra hem okuduğuna hem evlendiğine lanet edebilirsin...
hah dördüncüsü...diyeceksin ki erkek arkadaşım çok olgun çok anlayışlı o iş resmiyete dökülünce öyle olmaz
ve BEŞ şimdi bana sen kahin misinde genelleme yapıyorsun diyen olacaktır tekrar ederekten İSTİSNALAR kaideyi bozmaz diyeyim ben.
ha sen ben istisna olcam banane yeaaa dersen orası ayrı.
TAVSİYE: çok sağlam düşün aile büyüklerinden fikirler al yine İSTİSNALAR dışında anne babalar en iyisini söyler.
evlilikler malesef annenizin dönemindeki gibi değil tamam yine erken evlenirsiniz inşaallah ama bu yaş 20 olmasın 23 olsun 24 olsun ben 26 da evlendim 29 um ve bir oğlum var çok şükür rabbim eksikliklerini göstermesin isteyen herkese versin ama okulunuzu bitirmeye odaklanın kolunuzda altın bileziğiniz olsun mümkünse okul bitsin öyle evlenin yine erken oluyor zaten.ileride çok pişman olursunuz ama zaman 3 boyutlu değil arkasına geçemezsiniz dönünce geride koca bir karanlık görürsünüz,ışığınızı kaybedersiniz..20 yaşındayım ve bunu düşünme sebebim daha cok kucuklugumden beri genc evlenip genc anne olma hayalim. Bu da kendi annemin beni dogurma yasindan kaynaklanan bir durum sanırım. Ben hep erken olsun istedim bundan dolayı
Yoook pardon o zaman.Okurken calismadiysaniz olur. Yani sadece eşiniz calistiysa. Oyle miydi? :)
evlilikler malesef annenizin dönemindeki gibi değil tamam yine erken evlenirsiniz inşaallah ama bu yaş 20 olmasın 23 olsun 24 olsun ben 26 da evlendim 29 um ve bir oğlum var çok şükür rabbim eksikliklerini göstermesin isteyen herkese versin ama okulunuzu bitirmeye odaklanın kolunuzda altın bileziğiniz olsun mümkünse okul bitsin öyle evlenin yine erken oluyor zaten.ileride çok pişman olursunuz ama zaman 3 boyutlu değil arkasına geçemezsiniz dönünce geride koca bir karanlık görürsünüz,ışığınızı kaybedersiniz..
naçizane abla tavsiyesi
Baba evi rahat değil mi?20 yaşındayım ve bunu düşünme sebebim daha cok kucuklugumden beri genc evlenip genc anne olma hayalim. Bu da kendi annemin beni dogurma yasindan kaynaklanan bir durum sanırım. Ben hep erken olsun istedim bundan dolayı
Ben varım, hem okudum hem çalıştım hem de evlendim.
öğrencisin ne anneliği. aklınız fikriniz buna nasıl müsade ediyor anlayamıyorum. öğrenci olmanızı geçtim, 20 yaş çok erken evlilik için...20 yaşındayım ve bunu düşünme sebebim daha cok kucuklugumden beri genc evlenip genc anne olma hayalim. Bu da kendi annemin beni dogurma yasindan kaynaklanan bir durum sanırım. Ben hep erken olsun istedim bundan dolayı
Baba evi rahat değil mi?
Tabi okurken de evlenebilirsin, ama okuldan gelip, yemeğini yiyip uzanmak var bi de okuldan gelip, işten gelecek kocaya yemek yapmak, yarın için çamaşırı, ütüyü düşünmek var.
Çocuk olayına hiç girmiyorum .