Okuyamıyorum :(

Tahminimce internet zihnimizi çok meşgul ediyor ve dolduruyor. Ben de okuyamıyorum:/

O tarz seviyorsanız Uğultulu Tepeler ve Jane Eyre benim favorimdir.
Polisiye cok severim aslinda. Korku da. Biyografi de severim. Eylulu biraz vadideki zambak ve madam bowary e benzettigim icin oyle dedim. Asla onlar gibi bir kitap degil.

Kuaföre gitmem alış veriş alışkanlığım yoktur aynı ekbiseyi 5 yıl giyecek kadar rahat biriyim masrafsız bir kadınım diyemeyeceğim çünkü tüm paramı her ay kitaplara yatırırdım.Kitap gördüğüm zaman sanki vitrinde son model elbise görmüş kadınalar gibi gözlerim yuvalarından fırlardı.Deli gibi hepsinş almak isterdim.Eşim bıkmış bir ara yasak bile koymuştu.4 yılda yüzlerce kitap alıp okumuşum.Ama gel gelelim son 1 yıla yakındır neredeyse hiç kitap almadığımı ve okumadığımı söyleyebilirim.
Tv seyretme alışkanlığım da yok dizi falanda izlemem.
Arada bir daha önce beğenerek okuduğum kitaplarımdan birini açıp okuyorum yarım bıraksam da en azından daha önce okuduğum için pek merakım olmuyor.
Bende sebebini bilmiyorum evlilikle alakalı birşey değil bu, kafada ki sorunlarla da ilgili değil.Öyle olsaydı daha öncede olurdu.
Velhasıl yalnız değilsin

Ama dikkat ediyorum da, benim gibi okuyamayanlar, zamaninda iyi birer okuyucularmis. Bize ne oldu boyle? Su an kendimi sadik karisini aldatan erkekler gibi hissediyorum. Internetle kitaplarimi aldatiyorum galiba.
( Bu aldatma konularindan cok etkilendigimi soylemistim dimi off)

Polisiye cok severim aslinda. Korku da. Biyografi de severim. Eylulu biraz vadideki zambak ve madam bowary e benzettigim icin oyle dedim. Asla onlar gibi bir kitap degil.
Polisiye için Jean Christopher Grange, Stephen King'in bazı kitapları da olabilir.

Bende yarından itibaren başlayacağım az bir zamanla başlayım bakalım etkili olur belki
Haberleselim senle olur mu? Bende baslicam yarin. Birinin beni iteklemesine ihtiyacim var. Birbirimizi itekleriz belki

Ya sonuna kadar haklısın internet çok alıyor Cidden mesela kk da olmak yerine kitap okuyabilirdik ama yok olmuyor illa burada olacağız sanırım sohbet etmeye aç kalmışız ondan böyle oluyor yada Zaman'la kafalar o kadar doluyor yoğunlaşıyor o kadar hayat telaşesi kaplıyor ki beyin kıvrımlarımızı yalnız kalıp düşünmek istemiyoruz bu yüzden de sürekli sohbet ortamına kaçıyor olabiliriz. Bilemedim şimdi

Benim de kitap okumaya başladığım Zaman uykum gelir.Size tavsiyem kalın kitaplardan ziyade daha ince kitapları okumanız çünkü kalın kitaplar büyüdükçe büyüyor insanın gözünde.toplu taşımayı kullanırken de okuyabilirsiniz.hem uykunuz gelmez hem de günden gelip mideyi pasta börekle dolduran teyzelerin bana yer ver anlamına gelen bakışlarına maruz kalmazsınız.

Konuyu okuyunca aa biri beni anlatmış dedim.
Son 2senedir çok az kitap okudum ben de.
Ben şöyle yapıyorum kendimi rahatlatmak için.
Hani bu aylık mizah dergileri var ya onlardan alıyorum 4 5tane kalın sayfalı olanlarından.
Sadece mizah değil tabi edebi dergiler de alıyorum.
En azından parça parça da olsa bir şeyler okuyorum.
Hem de keyifli oluyor gayet tavsiye ederim.

Sohbet etmeye ac kaldigim dogrudur. Zaten evlenip baska bir sehre geldim. Arkadaslarim memlekette kaldi. Burda da kimseyle arkadaslik kuramadim dogrusu.
Benimki biraz da rahattan sanirim. Karisan eden yok. Istedigim gibi takiliyorum. Internete de bu yuzden baglandim bu kadar.

Aynen ya beka

Aynn ya bnde bekarken cok okurdum ama evlendikten snra hevesim bitti bikac sayfa okuyorim hemen sıkıliyorum

Bende evlenip başka şehire geldim hata başka bir kültüre Batı'dan Doğu'ya çok güzel bir çevremi bıraktım geldim aynı durumdayız seni o kadar iyi anlıyorum ki

Aynen ya beka

Aynn ya bnde bekarken cok okurdum ama evlendikten snra hevesim bitti bikac sayfa okuyorim hemen sıkıliyorum
Yani bekarken de kafami cokca mesgul eden erkek arkadaslarim oldu ama ona ragmen gayet de guzel okurdum kitap. Evlendim ne degisti bilmiyorum. Tabiki evlilik baska, sorumluluklari, sorunlari bambaska. Bu yuzden mi yani bilemiyorum.

Bilgisayar, telefonla tabii ilgisi vardır ama .
Herkesin bi ilgi alanı olur böyle konularda.

Tıpkı sevdiğiniz renk gibi sevdiğiniz bi kitap türü de olmalı.
Bunu düşünün bence .
Ben mesleğimle ilgili , bilim kurgu , bilmeceli ve aşk romanlarını seviyorum.

Hem klasiklerden hem aşk derseniz Emily Bronte'nin Uğultulu Tepeler'ini seve seve tavsiye ederim.
Çok içlidir.

Charlotte ve Emily Bronte kız kardeşler ' i önereyim hatta . Ben de tüm kitaplarına sarıp bitirmeyi düşünüyorum.

Bende evlenip başka şehire geldim hata başka bir kültüre Batı'dan Doğu'ya çok güzel bir çevremi bıraktım geldim aynı durumdayız seni o kadar iyi anlıyorum ki
Bende dogudan batiya geldim. Kultur farki mi yasadim bilemiyorum ama insanlar cok yapmacik geldi burda bana. Sen simdi bana kizcaksin ama kultur farkidir o kultur farki

Inanma. Mesaj atıp kk'daki atraksiyonlu konuları haber verecek
Anlamadim? Ben mi yapcam bunu

Yani bekarken de kafami cokca mesgul eden erkek arkadaslarim oldu ama ona ragmen gayet de guzel okurdum kitap. Evlendim ne degisti bilmiyorum. Tabiki evlilik baska, sorumluluklari, sorunlari bambaska. Bu yuzden mi yani bilemiyorum.
Hormonlar mi degisti yahu valla bende anlamadim

Ugultulu tepeleri 2. kez tavsiye ediyorlar. Bu kitabi temin etmeye calisacagim. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…