Polisiye cok severim aslinda. Korku da. Biyografi de severim. Eylulu biraz vadideki zambak ve madam bowary e benzettigim icin oyle dedim. Asla onlar gibi bir kitap degil.O tarz seviyorsanız Uğultulu Tepeler ve Jane Eyre benim favorimdir.
Kuaföre gitmem alış veriş alışkanlığım yoktur aynı ekbiseyi 5 yıl giyecek kadar rahat biriyim masrafsız bir kadınım diyemeyeceğim çünkü tüm paramı her ay kitaplara yatırırdım.Kitap gördüğüm zaman sanki vitrinde son model elbise görmüş kadınalar gibi gözlerim yuvalarından fırlardı.Deli gibi hepsinş almak isterdim.Eşim bıkmış bir ara yasak bile koymuştu.4 yılda yüzlerce kitap alıp okumuşum.Ama gel gelelim son 1 yıla yakındır neredeyse hiç kitap almadığımı ve okumadığımı söyleyebilirim.Selam kizlar,
Aldatilma konularinin bu kadar yogun oldugu bir sirada, boyle bir konu actigim icin aslinda ne gerek vardi ki diyorum ama, dusundum de, kk kadinlari olarak bu aldatilma konularindan psikolojimiz cok etkilendi. (En azindan ben cok etkilendim) Bu konu biraz da kafa dagitma konusu gibi birsey olur belki bizim icin. Neyse, yine cok konustum.
Derdim şu ki, ben kitap okuyamiyorum uzun zamandir. Tam olarak evlendigimden beri. Eskiden kitapsiz duramayan ben, sabah basladigim kitabi, erktesi sabaha kadar araliksiz okuyan ben, simdi elime kitap alamiyorum.
Neden boyle oldum hic anlamiyorum. Eskiden sorunlarimi kitap okurken tamamen unuturdum. Simdi kitabi elime aliyorum, daha ilk sayfanin yarisinda bir bakiyorum ki, ooo kafam nerelere gitmis. Kitap elimde oylece duruyor. Bi turlu kendimi kitaba veremiyorum.
Inanir misiniz 5 ay once bi kitaba basladim, daha 100. sayfadayimKitap kurtlari bana kizacak ama, durum bu vallahi.
Bir kitap konusu bile bu kadar uzattigim icin, bravo bana deyip, benim gibi olup da sonradan duzelen biri var mi diyerek sonlandiriyorum konumu. (Oh şükür)
Ama dikkat ediyorum da, benim gibi okuyamayanlar, zamaninda iyi birer okuyucularmis. Bize ne oldu boyle? Su an kendimi sadik karisini aldatan erkekler gibi hissediyorum. Internetle kitaplarimi aldatiyorum galiba.Aynı durum bende de var ya ben ki 600 sayfayı sabaha kadar bir solukta okuyan insandım haftada en kötü 2 kitap bitirirdim şimdi öldürseler okuyamıyorum benim ki hamilelikten sonra başladı. Odaklanamıyorum aklım hep başka şeylere kayıyor inşallah geçici bir durumdur
Bende yarından itibaren başlayacağım az bir zamanla başlayım bakalım etkili olur belkiBurda bir arkadas, hergun mutlaka su kadar zaman kitap okuyacagim diye kendini şartlandir dedi. Sanirim onu deneyecegim ben.
Polisiye için Jean Christopher Grange, Stephen King'in bazı kitapları da olabilir.Polisiye cok severim aslinda. Korku da. Biyografi de severim. Eylulu biraz vadideki zambak ve madam bowary e benzettigim icin oyle dedim. Asla onlar gibi bir kitap degil.
Haberleselim senle olur mu? Bende baslicam yarin. Birinin beni iteklemesine ihtiyacim var. Birbirimizi itekleriz belkiBende yarından itibaren başlayacağım az bir zamanla başlayım bakalım etkili olur belki
Ya sonuna kadar haklısın internet çok alıyor Cidden mesela kk da olmak yerine kitap okuyabilirdik ama yok olmuyor illa burada olacağızAma dikkat ediyorum da, benim gibi okuyamayanlar, zamaninda iyi birer okuyucularmis. Bize ne oldu boyle? Su an kendimi sadik karisini aldatan erkekler gibi hissediyorum. Internetle kitaplarimi aldatiyorum galiba.
( Bu aldatma konularindan cok etkilendigimi soylemistim dimi off)
Aynen. Stephen King hakkaten cok basarili. Onun okudum bi kac kitabini. Diger soylediginizi de arastiracagimPolisiye için Jean Christopher Grange, Stephen King'in bazı kitapları da olabilir.
Sohbet etmeye ac kaldigim dogrudur. Zaten evlenip baska bir sehre geldim. Arkadaslarim memlekette kaldi. Burda da kimseyle arkadaslik kuramadim dogrusu.Ya sonuna kadar haklısın internet çok alıyor Cidden mesela kk da olmak yerine kitap okuyabilirdik ama yok olmuyor illa burada olacağızsanırım sohbet etmeye aç kalmışız ondan böyle oluyor yada Zaman'la kafalar o kadar doluyor yoğunlaşıyor o kadar hayat telaşesi kaplıyor ki beyin kıvrımlarımızı yalnız kalıp düşünmek istemiyoruz bu yüzden de sürekli sohbet ortamına kaçıyor olabiliriz. Bilemedim şimdi
Selam kizlar,
Aldatilma konularinin bu kadar yogun oldugu bir sirada, boyle bir konu actigim icin aslinda ne gerek vardi ki diyorum ama, dusundum de, kk kadinlari olarak bu aldatilma konularindan psikolojimiz cok etkilendi. (En azindan ben cok etkilendim) Bu konu biraz da kafa dagitma konusu gibi birsey olur belki bizim icin. Neyse, yine cok konustum.
Derdim şu ki, ben kitap okuyamiyorum uzun zamandir. Tam olarak evlendigimden beri. Eskiden kitapsiz duramayan ben, sabah basladigim kitabi, erktesi sabaha kadar araliksiz okuyan ben, simdi elime kitap alamiyorum.
Neden boyle oldum hic anlamiyorum. Eskiden sorunlarimi kitap okurken tamamen unuturdum. Simdi kitabi elime aliyorum, daha ilk sayfanin yarisinda bir bakiyorum ki, ooo kafam nerelere gitmis. Kitap elimde oylece duruyor. Bi turlu kendimi kitaba veremiyorum.
Inanir misiniz 5 ay once bi kitaba basladim, daha 100. sayfadayimKitap kurtlari bana kizacak ama, durum bu vallahi.
Bir kitap konusu bile bu kadar uzattigim icin, bravo bana deyip, benim gibi olup da sonradan duzelen biri var mi diyerek sonlandiriyorum konumu. (Oh şükür)
Bende evlenip başka şehire geldim hata başka bir kültüre Batı'dan Doğu'ya çok güzel bir çevremi bıraktım geldim aynı durumdayız seni o kadar iyi anlıyorum kiSohbet etmeye ac kaldigim dogrudur. Zaten evlenip baska bir sehre geldim. Arkadaslarim memlekette kaldi. Burda da kimseyle arkadaslik kuramadim dogrusu.
Benimki biraz da rahattan sanirim. Karisan eden yok. Istedigim gibi takiliyorum. Internete de bu yuzden baglandim bu kadar.
Inanma. Mesaj atıp kk'daki atraksiyonlu konuları haber verecekHaberleselim senle olur mu? Bende baslicam yarin. Birinin beni iteklemesine ihtiyacim var. Birbirimizi itekleriz belki
Yani bekarken de kafami cokca mesgul eden erkek arkadaslarim oldu ama ona ragmen gayet de guzel okurdum kitap. Evlendim ne degisti bilmiyorum. Tabiki evlilik baska, sorumluluklari, sorunlari bambaska. Bu yuzden mi yani bilemiyorum.Aynen ya beka
Aynn ya bnde bekarken cok okurdum ama evlendikten snra hevesim bitti bikac sayfa okuyorim hemen sıkıliyorum
Bende dogudan batiya geldim. Kultur farki mi yasadim bilemiyorum ama insanlar cok yapmacik geldi burda bana. Sen simdi bana kizcaksin amaBende evlenip başka şehire geldim hata başka bir kültüre Batı'dan Doğu'ya çok güzel bir çevremi bıraktım geldim aynı durumdayız seni o kadar iyi anlıyorum ki
Anlamadim? Ben mi yapcam bunuInanma. Mesaj atıp kk'daki atraksiyonlu konuları haber verecek
Hormonlar mi degisti yahu valla bende anlamadimYani bekarken de kafami cokca mesgul eden erkek arkadaslarim oldu ama ona ragmen gayet de guzel okurdum kitap. Evlendim ne degisti bilmiyorum. Tabiki evlilik baska, sorumluluklari, sorunlari bambaska. Bu yuzden mi yani bilemiyorum.
Ugultulu tepeleri 2. kez tavsiye ediyorlar. Bu kitabi temin etmeye calisacagim. Tesekkurler.Bilgisayar, telefonla tabii ilgisi vardır ama .
Herkesin bi ilgi alanı olur böyle konularda.
Tıpkı sevdiğiniz renk gibi sevdiğiniz bi kitap türü de olmalı.
Bunu düşünün bence .
Ben mesleğimle ilgili , bilim kurgu , bilmeceli ve aşk romanlarını seviyorum.
Hem klasiklerden hem aşk derseniz Emily Bronte'nin Uğultulu Tepeler'ini seve seve tavsiye ederim.
Çok içlidir.
Charlotte ve Emily Bronte kız kardeşler ' i önereyim hatta . Ben de tüm kitaplarına sarıp bitirmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?