- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Haticeygtr
-
Ooo 7 aylık evlilikte 'of çocuğum olmuyor' moduna girilir mi ya?18 yaşında 7 aylık evlisin 5 aydır bebek düşünüyorsun.
Hayatı çok hızlı yaşıyorsun.
Canım benim vücudun ergenlikten yeni çıkmış daha bırak biraz olgunlaşsın, kadınlığını bilsin. Hem eşinle gençken gezip tozmak varken bebek için ne bu acele?Neden oyle deyip uzuyorsunuz beni ?
Ben öleyim beri 30 yaşındayım 10 aydır uğraşıyorum bebek için.Ooo 7 aylık evlilikte 'of çocuğum olmuyor' moduna girilir mi ya?
Bunlar 7 ayda sıkıldılar evlilikten. Bi heyecan arıyorlar. Muhtemelen kayınvalideyle yaşıyorlar. Ee kızımıza bi oyuncak lazım.Canım benim vücudun ergenlikten yeni çıkmış daha bırak biraz olgunlaşsın, kadınlığını bilsin. Hem eşinle gençken gezip tozmak varken bebek için ne bu acele?
17 yaş çocuk sayılıyor sen 18 sin. Çocuk bakmak oyun değil. Ha kendi çocuğuna gül gibi bakarsın ama yıpranırsın. Bir şey biliyoruz da söylüyoruz.
Aman ölme canım niye ölesinBen öleyim beri 30 yaşındayım 10 aydır uğraşıyorum bebek için.
Amin inşallahAman ölme canım niye ölesinİnşallah hayırlı bi zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin sana Allahım.
Aynen katılıyorum. Bir arkadaşım lise bittikten hemen sonra evlendi ve çocuk yaptı. Oğlum evlendin niye hemen çocuk yaptın dedik. Sıkıldık napalım dediBunlar 7 ayda sıkıldılar evlilikten. Bi heyecan arıyorlar. Muhtemelen kayınvalideyle yaşıyorlar. Ee kızımıza bi oyuncak lazım.
1 yıl deneyin. 1 yıl boyunca korunmadığın halde hamile kalmazsan doktorlar tedaviye başlarlar. Acele etmeyin, telaş yapıp strese girmeyin.18 yasinda olmanin hamile kalmaya bir engeli varmidir ? Bana hep diyorlar hani 2 sene bekliyor kimisi sende belki yasini bekliyorsundur felan gibisinden.Cok canim sıkılıyor.Neredeyse 6 aydir deniyoruz olmuyor. Yumurtaliklarimda mi problem var acaba bilemedim ya bilgi sahibi olanlar yardim etsinler lutfen.
Vay anasını, etimolojiye bak. Hiç o bakımdan düşünmemiştim. Avrupa' da ergenliğe geç giriyorlar, havalar soğuk ya...21 yaşına kadar buyur insan.
nineteen, 19 sonrası "teen" , ergenlik bitiyor.
Oyuncak değil bu, çocuk. Sen de cocuksun.
Aynen katılıyorum. Bir arkadaşım lise bittikten hemen sonra evlendi ve çocuk yaptı. Oğlum evlendin niye hemen çocuk yaptın dedik. Sıkıldık napalım dedi
Ccuk elbeyte istiyorum.20 yasimida beklemek istiyorum ama esim cok istiyo onu kirmak istemiyorum
Ya esim cok istiyo kayinvalidem olsa soyle olur boyle olur diyp. Ne biliyim hevesleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?