Okuyan ve bilgisi olan herkes cevap versin LUTFEN ...

Valla benim amcamın kızı 16 yaşında kocaya kaçtı, 9 ay sonra çocuğu oldu.
Bunun yaşla alakası yok.
Ya hormonlarında vardır bişey, ya da eşinde de olabilir.
Ama ben yaşının daha küçük olduğunu düşünüyorum. Takıntı haline getirmemende fayda var.

Neden oyle deyip uzuyorsunuz beni ?
Canım benim vücudun ergenlikten yeni çıkmış daha bırak biraz olgunlaşsın, kadınlığını bilsin. Hem eşinle gençken gezip tozmak varken bebek için ne bu acele?
17 yaş çocuk sayılıyor sen 18 sin. Çocuk bakmak oyun değil. Ha kendi çocuğuna gül gibi bakarsın ama yıpranırsın. Bir şey biliyoruz da söylüyoruz.

İlle de çocuk diyorsanız ovulasyon hesaplayın. Bunu yaptıysanız eşinizle doktora gidin.

Bunlar 7 ayda sıkıldılar evlilikten. Bi heyecan arıyorlar. Muhtemelen kayınvalideyle yaşıyorlar. Ee kızımıza bi oyuncak lazım.

Bunlar 7 ayda sıkıldılar evlilikten. Bi heyecan arıyorlar. Muhtemelen kayınvalideyle yaşıyorlar. Ee kızımıza bi oyuncak lazım.
Aynen katılıyorum. Bir arkadaşım lise bittikten hemen sonra evlendi ve çocuk yaptı. Oğlum evlendin niye hemen çocuk yaptın dedik. Sıkıldık napalım dedi

Ben 22 yaşında anne oldum oğlum 2,5 yaşında inan sorumluluğu çok ağır

çocuk oyuncağı değil bu önce bir evliliğinden emin ol

en azından 20 yaşını bekle senin ve doğacak bebeğin hayrına olur.

1 yıl deneyin. 1 yıl boyunca korunmadığın halde hamile kalmazsan doktorlar tedaviye başlarlar. Acele etmeyin, telaş yapıp strese girmeyin.

21 yaşına kadar buyur insan.
nineteen, 19 sonrası "teen" , ergenlik bitiyor.
Oyuncak değil bu, çocuk. Sen de cocuksun.
Vay anasını, etimolojiye bak. Hiç o bakımdan düşünmemiştim. Avrupa' da ergenliğe geç giriyorlar, havalar soğuk ya...
Kimisi 40 ında bile olgunlaşmaz. Akıl yaşta değil baştadır (çocuk denecek yaştaki evlilikleri kastetmiyorum kesinlikle)...

Aynen katılıyorum. Bir arkadaşım lise bittikten hemen sonra evlendi ve çocuk yaptı. Oğlum evlendin niye hemen çocuk yaptın dedik. Sıkıldık napalım dedi

sorma ya bende liseden sonra 18 imde evlendim

ama sonrası bekledim 4 yıl hemen çocuk yapmak ters geliyor bana

çok genç evlenmişsin zaten önce o evliliğe alış adamın huyunu suyunu iyice bir öğren değil mi.

bazen bakıyorum evleniyor hoop bir ay sonra hamile

yaşı geçenleri anlarımda genç insanların bu konuda o kadar aceleci davranması yanlış.

Ccuk elbeyte istiyorum.20 yasimida beklemek istiyorum ama esim cok istiyo onu kirmak istemiyorum

Aksine yumurtaliklarinin spermi gördüğü gibi hunharca kapacagi yaslardasin :) En kolay hamile kalabileceğin yaslar. Olmuyorsa bir doktora görün kist yada yumurtalık tembelligin vardır diye dusunuyorum. Belki de hayirlisi bu şekildedir. Çok kucuksun daha çocuk için acele niye ? Daha kendin çocuk sayilirsin. Biraz ertele bence..

Ya esim cok istiyo kayinvalidem olsa soyle olur boyle olur diyp. Ne biliyim hevesleniyorum.

Ccuk elbeyte istiyorum.20 yasimida beklemek istiyorum ama esim cok istiyo onu kirmak istemiyorum

eşin istiyor istemesine de en büyük sorumluluk anne de onun istemesiyle olmaz

senin de hazır hissetmen lazım yoksa hem sana hem çocuğa yazık olur

Ya esim cok istiyo kayinvalidem olsa soyle olur boyle olur diyp. Ne biliyim hevesleniyorum.

ooo kayınvalide işin içerisine girdiyse durum vahim şimdi

heveslendiriyor ama çocuk doğunca bütün hevesin kendiliğinden kaçar

herşeye karışacak belli planlar hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…